Ania2c
Fri, 18 Jun 2010 - 18:45
Bardzo proszę o pomoc. Nie jestem z Dąbrowy i mam pewien problem z lokalizacją przystanku PKS z którego odjeżdża autobus PKS do Gdańska. Bardzo bym prosiła o podanie ulicy na której znajduje się ten przystanek. W informacji PKS podano tylko Gołonóg, ale mimo tego ze szukałam nie potrafiłam odnaleźć przystanku z którego odjeżdża PKS Proszę o odpowiedź
GniecionY
Fri, 18 Jun 2010 - 22:22
Na gołonóg nie licz. Autobus ten zatrzymuje się w centrum Dąbrowy, pod pałacem kultury, według rozkładu jest o 21:00 ale barzdo często się spóźnia nawet pół godziny
Ania2c
Sat, 19 Jun 2010 - 08:20
A jest to napisane na tym przystanku. Na pewno tam się zatrzymuje ?
GniecionY
Sat, 19 Jun 2010 - 19:33
na przystanku brak informacji ale osobiście korzystam czasami z tego połączenia
Ania2c
Sat, 19 Jun 2010 - 21:47
Bardzo dziękuję za informacje pozdrowienia
Dave
Mon, 05 Jul 2010 - 23:51
Jak to na przystanku brak inofmacji?! Od paru lat jak BYK widnieje połączenie - w dodatku całoroczne a nie tylko w wakacje - do KARWI (a nie Gdańska!) przez Częstochowę, Łódź, Toruń, Gdańsk, Sopot, Gdynię, Władysławowo o 21:00 z centrum DG (przystanek w centrum koło PKZ w stronę Będzina i Katowic). Kurs obsługuje aktualnie PKS w Krakowie, jest to relacja Zakopane - Karwia, a więc z samego południa (góry) Polski na północ (morze) - stąd obłożenie tego autobusu w wakacje jest ogromne i często w DG brakuje już miejsc, zwłaszcza w weekendy!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.