Witam!. Nie brakuje wam Skate Shop'u w naszym mieście. Pytam oczywiście zainteresowane osoby, które na zakupy muszą wędrować do Katowic lub Sosnowca. Naszła mnie taka refleksja kiedy ostatnio nudziłem się w autobusie jadąc właśnie na zakupy.
Kamil_
Mon, 24 May 2010 - 00:07
Jest skateshop Proffito na 3 maja
esenem
Mon, 24 May 2010 - 12:17
Jakaś słaba promocja bo w ogóle nic nie słyszałem a 3go Maja się raczej nie przechadzam bo kredyt mi nie jest potrzebny W takim razie temat do usunięcia.
Kamil_
Mon, 24 May 2010 - 13:59
Akurat z promocją nie jest tak źle. Wszędzie można spotkać vlepki Proffito. Na dni DG coś organizują, a wcześniej wspólnie z Nemo jakąś imprezkę robili. Że nie wspomną o imprezach hh z Graffiti organizowanych. No i na forum był tutaj Marcin z Proffito
picaro
Mon, 24 May 2010 - 18:04
Witam z Proffito się rozkręcają i np. teraz robią z nami (PKZ) w czasie Dni DG Bitwę na Graffiti. Wiem też, że planują inne akcję już niebawem. A co do imprezy w Nemo to chyba chodzi o Ragamuffin, które też robili z nami ale nie wyszło bo była żałoba
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.