Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupię opony letnie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Reaper
Kupię 2 opony na lato, 14 cali, szerokość 175 bądź 185, profil nie ma większego znaczenia (60, 65, 70). Oponki mają mi służyć 1 sezon, może krócej, więc jeżeli komuś się takowe oponki poniewierają pod nogami to chętnie je kupię.

A jak już kupię, to będę miał do sprzedania:
4 opony zimowe Fulda 175/70 R14. 2 sztuki jeszcze powinny dać radę spokojnie, 2 pozostałe w ostateczności wink.gif Cena za komplet 100zł (do negocjacji).
vacu
Brat ma zbędne 2 czternastki, jakiś tam bieżnik jeszcze mają ale musiałbym sprawdzić. Na pewno jednak wiem, że są różne. Jeżeli cię to urządza to daj znać to sprawdzę co z bieżnikiem (jeździł na nich niedawno jeszcze więc chyba powinien być OK na jeden sezon)
Reaper
Wydaje mi się, że ostateczną oszczędnością jest kupno używek. Dwie różne na jednej osi mogą być nieciekawe wink.gif
vacu
CYTAT(Reaper @ pią, 07 maj 2010 - 21:16) *
Wydaje mi się, że ostateczną oszczędnością jest kupno używek. Dwie różne na jednej osi mogą być nieciekawe wink.gif

W sumie racja, szukasz tylko 2 więc pewnie 2 masz. Raczej myślałem o sytuacji, kiedy bierzesz te dwie i dwie dobierasz u gumiarza, gumiarze biorą ok. 100 za używkę więc to by ci się opłacało wtedy wink.gif

PS. Chociaż brat jeździł i było OK ; ) a jak założył komplet zimówek tego samego typu to zaliczył dzwona ; )
Reaper
No 2 mam. 100zł to będzie kosztowała używka 6-7 mm jakiejś przyzwoitej firmy tongue.gif Namierzyłem na allegro jedne oponki, 2 szt Continental za 60zł, ale szukam dalej - może coś lepszego się znajdzie.
Reaper
Letnie zakupiłem, więc do sprzedania zimówki:

CYTAT

W sumie nie wyglądają tak źle, więc 100zł bez negocjacji wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.