Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwis drukarek laserowych
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Leszek
Szukam jakiegoś serwisu zajmującego się drukarkami laserowymi (HP konkretnie) - drukuje mi z odbiciem tekstu, a czyszczenie za pomocą wbudowanych narzędzi nie pomaga.
Leszek
Sam sobie odpowiem - może komuś się przyda smile2.gif

Drukarkę do naprawy można oddać w zakładzie zajmującym się m.in. regeneracją tuszów/tonerów przy Królowej Jadwigi 23 (budynek z ING, pizzerią Raj itp.). Sprawdzenie jest bezpłatne.
Rysiu_dg
Odświeżam. Nie wiecie gdzie można do sprawdzenia zawieźć atramentową? Printeria czy tam gdzie pisał Leszek?
st1111
CYTAT(Rysiu_dg @ pią, 17 gru 2010 - 21:06) *
Odświeżam. Nie wiecie gdzie można do sprawdzenia zawieźć atramentową? Printeria czy tam gdzie pisał Leszek?

Atramentową się wyrzuca bo wkłady droższe od drukarki.
Leszek
Bez przesady smile2.gif Nie każdy kupuje drukarkę za 100 zł laugh.gif
Rysiu_dg
Wiesz, można napełnić za 25 złotych oba smile2.gif Pojadę, sprawdzę.
st1111
CYTAT(Rysiu_dg @ sob, 18 gru 2010 - 06:37) *

To drogo kupując sam tusz i napełniając osobiście koszt obu jeżeli mają pojemność ok 5ml wynosi ok 10zł.
Kamil_
CYTAT(st1111 @ sob, 18 gru 2010 - 09:09) *
CYTAT(Rysiu_dg @ sob, 18 gru 2010 - 06:37) *

To drogo kupując sam tusz i napełniając osobiście koszt obu jeżeli mają pojemność ok 5ml wynosi ok 10zł.

Drogo. Ja mam urządzenie wielofunkcyjne Brother i tusze zamienne do niego za 2,5zł (20ml) tongue.gif
Rysiu_dg
Ten punkt (nazywał się zatuszuj.pl) już nie istnieje, choć reklamy i tabliczki dalej są. Printeria otwarta poniedziałek-piątek 9:30-17:30. Także nic nie załatwiłem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.