Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Targ staroci
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Miasto
michal86ole
Witam, nie znalazłem odpowiedniego tematu na forum więc zakładam nowy. Jak wiadomo w DG w 3 niedziele miesiąca przy wejściu do parku Hallera odbywa się targ staroci (monety itp.). W ubiegłą niedzielę jednak tego targu nie było. Chciałbym zapytać czy posiada ktoś może informacje kiedy ten targ się odbędzie? (przyczyną odwołania pewnie była żałoba narodowa lub rozłożony luna park) Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Grzegorz-dg
Dla miłośników staroci w woli przypomnienia i gości czytających to forum Targ Staroci dalej odbywa się przed DH Centrum.Tak jest to 3niedziela miesiąca,podaje tak strona internetowa rynekstaroci.pl
Leszek
Nadal 3. niedziela miesiąca?
Slyzaba
W 2013 roku to były 3 niedziele - nie słyszałem o zmianie terminu (poza okresami świątecznymi etc)?
Grzegorz-dg
W Będzinie na Targowisku Miejskim w każdą pierwszą niedziele miesiąca jest Będzińska Giełda Staroci.
zotac
dzisiaj odbywa się targ w centrum DG
BogorJan
Liczyłem że będzie w następną niedzielę ale zapewne przenieśli termin ze względu na święto Wielkanocy.

Duża giełda staroci jest w Bytomiu dzielnica Szombierki wzdłuż stadionu zazwyczaj w 1 sobotę m-ca, trzeba mieć znacznie więcej czasu niż w DG żeby obejść całość.

Dla zainteresowanych
Rok 2014 - Kalendarium Giełd i Targów Staroci
http://www.kochamantyki.pl/kalendarium/cal...rium-gield.html
olo
W którąś niedzielę miesiąca, nie pamiętam którą, targi staroci i innych pięknych i mniej pięknych dupereli odbywają się w M1 w Czeladzi.
Grzegorz-dg
Pierwsza Giełda Staroci odbyła się w nowej lokalizacji na terenach ,,Fabryki Pełnej Życia"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.