Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jestem nowym kibicem..
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
jonson
Witam, jestem nowym kibicem MKS'u - bardzo lubie jeździć na wyjazdy wink.gif Takie pytanko z kibicami jakiej drużyny trzymamy? i Czy są do kupienia jeszcze szal,vlepki i bluza
Kamil_
Mamy bardzo dobre stosunki z MOSem Będzin, dobre z PTPS'em Piła, AZS'em Częstochowa i Stalą Mielec. Jako takich zgód, podobnych do tych w piłce - brak. Choć kontakty z Będzinem bardzo takową zgodę przypominają. Często bywają na naszych meczach, jak i my na ich.
jonson
A może czas pomyśleć nad jakimiś porządnymi zgodami z kibicami drużyn LSK ? Jeżeli tak, to kto by był kandydatem ?
Kamil_
O tym decydują odpowiednie osoby smile2.gif Bez obaw. A w siatce porządnych zgód (typ: piłkarski) nie ma.
jonson
Osoby? czyli kto..

"A w siatce porządnych zgód (typ: piłkarski) nie ma." - Można zrobić przełom biggrin.gif
Kamil_
Członkowie klubu kibica smile2.gif
jonson
To załatwiać, już.. już biggrin.gif
sarsolot
Bluzy nie ma. Szal trudno powiedziec, napisza Ci chlopaki zapewne. Wlepki sa. Jak lubisz jezdzic na wyjazdy zapraszamy, jesli masz samochod to nawet juz do Pily wink.gif A jesli nie to na kazdy nastepny.

Natomiast co do zgod, to nie wiem co mozna by tu zalatwiac i dzialac. Z jednymi sa lepsze stosunki, z innymi gorsze, ale poki co nie ma naturalnych warunkow zeby z kims zgode przybijac wink.gif

EDIT : Oczywiscie poza Bedzinem, ale to inna sprawa smile2.gif
NeoKs
A są jakieś informacje odnośnie wyjazdu do Piły ? Czy tylko pozostaje tylko opcja: samochód ? Można jakoś nabyć szal wcześniej, niż na kolejnym meczu ?
sarsolot
NeoKs - na 90 %. Jezeli pojawi sie inna opcja pojawi sie rowniez info.
NeoKs
A w jaki sposób można dołączyć do Klubu Kibica bo byłbym tym bardzo zainteresowany wink.gif
sarsolot
Przyjdz przed nastepnym meczem do sklepiku lub na sektor, to sie dowiesz wink.gif
pilanin
Siema ! mam sprawe biggrin.gif Jestem z Piły i mam pytanie , macie może jakieś szaliki DG do kupienia (chodzi mi o szaliki z dużym napisem Dąbrowa Górnicza , a nie te ekipa centrum ) . pisać GG: 4842031
jonson
Proszę o usunięcie/zamknięcie tematu bo spam się robi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.