Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Gwiazd
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Franek8
Może jeszcze daleko do meczu gwiazd ale warto zagłosować na nasze zawodniczki wink.gif

http://www.lsk.net.pl/starmatch/s/votes
Master
gdzie sie głosuje? bo cos nie moge znalezc
Padziu
Wybierasz zawodniczki na które głozujesz i na samym dole jest "zagłosuj" wink.gif
peter27
Mecz gwiazd głosowanie na najlepsze zawodniczki http://www.lsk.net.pl/starmatch
budzik936
W kategorii atakujące, Agata Pura ma tyle samo % głosów co Kasia Zaroślińska z Budowlanych Łódź jednak jest na niższym miejscu. Głosujcie na Agate. Będzie mecz Dąbrowa z Muszyną vs Zachód smile2.gif.
endriu
Waldemar, Katarzyna, Marta, Ewelina, to dąbrowska kadra na mecz gwiazd.

pozdr...
szer
Byłaby jeszcze Agata Pura i Asia Szczurek, bo bardzo wysoko były i łapały się do pierwszej szóstki. Ale kilku osobom nie spodobał się fakt, że Paulina Maj przegrywała z Kasią Wysocką i administratorzy serwisu cofnęli spoooro głosów... Tak to kibice wybrali składy....
Coelho
CYTAT(endriu @ śro, 27 sty 2010 - 10:39) *
Waldemar, Katarzyna, Marta, Ewelina, to dąbrowska kadra na mecz gwiazd.

smile2.gif ja mam takie pytanko ten Waldemar na jakiej pozycji gra smile2.gif ?
bargidg
CYTAT
W internetowym głosowaniu sympatycy polskiej siatkówki wybierali składy do meczów gwiazd PlusLigi i PlusLigi Kobiet, które odbędą się w sobotę w stolicy kraju. Panie wystąpią w drużynach wschodu i zachodu, natomiast panowie północy i południa.
Kibice liczą, że spotkania gwiazd dostarczą im dużo sportowych emocji. O dodatkowe atrakcje postarali się również organizatorzy tego przedsięwzięcia. O nowościach w zasadach gry w trakcie tej imprezy na łamach Polski The Times opowiadał główny komisarz PlusLigi Cezary Matusiak. - Przede wszystkim libero będzie mógł i zagrywać, i atakować. Podejrzewam, że chętnie skorzysta z tego Krzysztof Ignaczak. Oprócz tego zaznaczymy na boisku czwarty metr i punkty zdobyte po akcjach zza tej linii będą liczyć się podwójnie. Poza tym przy niedokładnym przyjęciu piłki, gdy ta przejdzie na stronę drużyny zagrywającej, po drugiej stronie siatki w bloku będzie mógł wziąć udział rozgrywający, nawet jeśli będzie w drugiej linii. A żeby wszyscy sobie pograli, zdecydowaliśmy dopuścić do 12 dowolnych zmian w trakcie seta - powiedział.

Zawodniczki będą walczyły również o Złotą Tarczę. - Zdobędzie ją ta siatkarka, która trafi piłką z zagrywki w tarczę o średnicy metra - wyjaśnił Matusiak. Natomiast siatkarze stoczą bój o Złotego Gwoździa.

Głupota biggrin.gif
Hi-tek
a spalony na niebieskiej? o tym znowu zapomnieli
budzik936
Nice. To co ataki będą teraz z czwartego metra bo za 2 punkty smile2.gif.
Kamil_
Też macie wrażenie że ten mecz to przerost formy nad treścią? Ja wiem, że to ma być zabawa ale zero zaangażowania ze strony części siatkarek... Dla mnie święto sportu to gdy najlepsi zawodnicy się spotykają i dają z siebie wszystko a nie piknik sobie urządzają.

Jeszcze komentatorzy chwalący atmosferę na hali. A stypa jakich mało. Nawet w rytm melodii wodzireja mało kto klaszcze..

EDIT.
W 2 secie mecz się trochę rozkręcił. Brawa dla Barańskiej i Gajgał smile2.gif
Michael
Jak dla mnie to jest jakaś parodia siatkówki...
Mariuszek_
Śmieszycie mnie ludzie, człowiekowi nigdy się nie dogodzi. Mecz jest chyba zrobiony dla kibiców bo to oni w końcu wybierali składy. Głównym celem tego meczu jest zabawa.
Kamil_
Jak się tak bawią to niech się wymienią koszulkami po meczu smile2.gif

Kasia jako reporterka superrrrr smile2.gif
bargidg
Chrzanicie głupoty... Mnie się podobało. Takie było założenie tego meczu i tak został on zrealizowany. Mnie podobało się kilka sytuacji jak: Gajgał reporter, czas wzięty przez Jagieło, Serwiński za operatora kamery, punktowy atak Pauliny Maj smile2.gif Jak dla mnie tak jak wszystko miało wyglądać i brawa za fajną atmosferę.
Kamil_
Widzisz pochwaliłeś rzeczy, które nam (przynajmniej mnie) też się ( w większości) podobały. Ale nie podobała mi się olewcza gra w obronie i zwalnianie ręki.

Ale widzę, że jak się ma inne zdanie to albo się jest śmiesznym albo chrzani głupoty tongue.gif Faszyści! wink.gif

PS. Chociaż jak dla mnie to w pewnym momencie zaczęli przeginać, bo to już wyglądało na konkurs kto wymyśli coś głupszego lub wcieli się w jakąś rolę.
SokratesDG
Jest jeszcze jedna rzecz o której warto wspomnieć - mimo wszystko dziewczyny zostały potraktowane gorzej niż chłopaki np. nie miały takiego wejścia i widać było, że komentatorzy też się bardziej przychylają ku męskiej siatkówce. Fakt, w pewnym momencie gdy za bardzo starali się być dowcipnymi, było to nieco sztuczne. Z drugiej strony nie uważam, że to miał być bój na śmierć i życie i forma zabawy mnie odpowiadała, choć nie wszyscy bawili się w tym samym momencie, co dało się zauważyć smile2.gif Ogólnie było fajnie, choć ja osobiście nie lubię jak mi w telewizji mówią co mi się ma podobać i wolałem trenera Bielska na boisku niż trenera Muszyny za kamerą, choć najlepsze były laski tańczące w rytm "Mambo nr 5" biggrin.gif nie wspominając Kasi, Marty i Eweliny, które są najlepsze bezwzględnie i bezdyskusyjnie smile2.gif
Prosty
Redwitz laugh.gif

Mi sie taka forma meczu gwiazd podoba, na poczatku pierwszego seta zapowiadał się nawet zacięty pojedynek, gra środkiem przez Rafe mogła się podobać. Później np. zagrywki gacka, przyjecie na klatkę, obicie bloku główką biggrin.gif

Gdyby nie zwalnianie ręki albo odpuszczanie w obronie, przyjęciu (Igła przy serwisie Gacka) to by nie było takiej widowiskowości, bo na maxa też zagrać by nie mogli/mogły. Brakuje zgrania, a i nie warto ryzykować kontuzji.

Sokrates, męska siatkówka jednak ma większe uznanie widzów i widowiskowość, więcej gwiazd w niej występuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.