Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: poszukiwany gazownik
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
prezes
może ma ktoś namiary na jakiegoś gazownika, który naprawiłby piecyk gazowy do ogrzewania wody, tzw. Junkers (ewentualnie wymienił na nowy). Dzwoniłem do kilku osób, które polecili znajomi i albo juz sie tym nie zajmują, albo za dużo roboty mają i nie przyjadą... albo po umówieniu się, nie przychodzą i milczą angry.gif

pomóżcie prosze, bo już mam dość zimnej wody wink.gif
Sebastian22
CYTAT(prezes @ śro, 02 gru 2009 - 14:31) *
może ma ktoś namiary na jakiegoś gazownika, który naprawiłby piecyk gazowy do ogrzewania wody, tzw. Junkers (ewentualnie wymienił na nowy). Dzwoniłem do kilku osób, które polecili znajomi i albo juz sie tym nie zajmują, albo za dużo roboty mają i nie przyjadą... albo po umówieniu się, nie przychodzą i milczą angry.gif

pomóżcie prosze, bo już mam dość zimnej wody wink.gif

Idź do administracji, tam pracują tacy ludzie to ci zrobią to po godzinach prywatnie.....
prezes
CYTAT(Sebastian22 @ śro, 02 gru 2009 - 17:32) *
Idź do administracji, tam pracują tacy ludzie to ci zrobią to po godzinach prywatnie.....

byłem. facet powiedział, że ma tyle roboty, że mu się nie opłaca do mnie przychodzić... no comments
mawwm
601 41 83 55; 32 267 55 29 - z Będzina, specjalizuje się w firmowych Junkersach, z innym też sobie chyba poradzi, mnie jeszcze nigdy nie zawiódł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.