Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyjazdy KK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Marcin z Olkusza
Witam jak sa jeszcze 4 osoby chetne jechac do na mecz do Bielska Bialej to koszt przejazdu kosztuje 10 zl no i po za tym musi miec w razie czego na bilet wstepu + jakies drobne tak jak pisales na skladke bo nie wiem jak jestes dogadany z Bielskiem Białym a zapomnialbym jesli chodzi o wyjazd autem moim to o godz.13:10 wyjazd z pod hali bo ja do godz.13 pracuje
Flashek
A tak w ogóle w domu wszyscy zdrowi? blink.gif
Michael
Klub Kibica MKS Dąbrowa Górnicza organizuje wyjazd na mecz 10 kolejki PlusLigi Kobiet do Wrocławia na mecz z tamtejszą Gwardią. Spotkanie to odbędzie się w niedziele 20.12.09r. o godzinie 14:45. Orientacyjny koszt wyjazdu to 30 PLN +/- 5 PLN. Zapisy na jutrzejszym spotkaniu z Budowlanymi Łódź(Hala "Centrum g. 18.00) i wtorkowym meczu z VakifGunes Stambuł w sektorze Klubu Kibica. Ilość miejsc ograniczona!

Serdecznie zapraszamy!

Michael
Są jeszcze ostatnie wolne miejsca na wyjazd do Wroclawia. Zapisy podczas wtorkowego meczu z VakifGunes Stambuł g.20.30 i pod numerem telefonu: 698-101-802.

Niech Nas bedzie jak najwiecej!!
Michael
Zbiorka kibicow wyjezdzajacych do Wroclawia 20.12.2009r. o godzinie 10:45 przed glownym wejsciem do hali "Centrum".

Wszyscy ktorzy na mecz wchodzic bede na ulgowych biletach proszeni sa o zabranie dokumentu uprawniajacego do znizki.
sarsolot
Pozostalo jeszcze kilka wolnych miejsc w autobusie. Jezeli ktos jest chętny niech zglosi sie
- na forum do mnie lub Michaela, lub
- pod podany powyzej nr tel., lub
- przyjdzie na zbiorke. Jesli bedzie miejsce - wejdzie

wink.gif
Mały77
CYTAT(sarsolot @ wto, 15 gru 2009 - 23:19) *
Pozostalo jeszcze kilka wolnych miejsc w autobusie. Jezeli ktos jest chętny niech zglosi sie
- na forum do mnie lub Michaela, lub
- pod podany powyzej nr tel., lub
- przyjdzie na zbiorke. Jesli bedzie miejsce - wejdzie

wink.gif

a ile kosztuje wjazd na mecz?
Kamil_
Artur widać jest lepiej poinformowany, sry biggrin.gif
sarsolot
Nie wiesz to nie pisz ;/

Wejscie na mecz darmowe, wliczone w koszt przejazdu lub bedzie niewielka skladka wsrod wszystkich uczestnikow (ok. 2 PLN), zaleznie od rozwoju sytuacji na miejscu.

Przejazd przypominam 30 PLN.
casperdg
Będzie organizowany wyjazd do Żukowa??
sarsolot
Kolego, to jeszcze caly miesiac. Na pewno ktos pojedzie, ale w zorganizowany wypad raczej watpie, ze wzgledu na odleglosc. Podejdz na meczu z AZSem do kogos z KK, zapytaj, a sie dowiesz smile2.gif
bargidg
No to ja podbijam temat. Organizowane jest coś na Żukowo?
sarsolot
Ja bym jechal smile2.gif

Koszt orientacyjny jak liczylem to 65 PLN.

Atrakcje: kebab z mewy, zwiedzanie Torunia oraz mila atmosfera smile2.gif
bargidg
Ja wstępnie też, jestem za. Ale to tak wstępnie powiedzmy na 85%.
norek
ja tez jestem za wyjazdem do zukowa
sarsolot
No to Panowie kombinujcie transport, bo jeden samochod juz zapelniony wink.gif
Hi-tek
dnia 27.02 w Pile zostanie rozegrany mecz PTPS Pila Vs MKS Dąbrowa Gornicza
Klub Kibica organizuje wyjazd.
Liczba miejsc ograniczona...
Zapisy w srode w pubie sportowym od godziny 18. Wiecej informacji u Michaela na pw.
Cena 65pln + ewentualne koszty wejscia na hale

Osoby z KK jesli nadal chetne prosze o dostarczenie jutro kasy do Michaela

Z kibicowskimi pozdrowieniami
Michael
Tak jak napisał Hi-tek jutro od 18.00 będę na meczu koszykówki.

W razie pytań podaje numer telefonu: 698-101-802.
sarsolot
Wyjazd busem nieaktualny. Jezeli ktos jest chetny kontakt do mnie albo Michaela celem uzyskania informacji co i jak wink.gif
krychu-pila
to co przyjedziecie autami?? jak tak to w jakiej ilości ?:>

Pozdrowienia z Piły smile2.gif
banny006
ktoś przyjedzie w jakie ilości to się okaże w sobotę siatkarki na pewno dotrą... co do nas to się okaże?
Colo
Panowie wbrew temu co się dzieje teraz na forum to mam pytanie czy będzie organizowany wyjazd ?Bo ja właśnie z chęcią bym pojechał i byłbym za tym by jak najwiecej ludzi pojechało
by pokazać,że kibice są nadal z drużyną. Pozdro dla KK (wszyscy się uczą na błędach , tym razem padło na Was)
Michael
Wszystkich chętnych na wyjazd do Łodzi proszę o kontakt na PW lub przez gg. Orientacyjny koszt wyjazdu około 40 złotych.
benni91
Co jest wliczone w te 40 zł? Cena jest tylko za przejazd czy bilety też w to wchodzą? wink.gif
Prosze o odp smile2.gif)
Bartek90
Cena tylko za przejazd. Na bilety będzie jeszcze zbierane po 5 PLN.
Ogólna kwota do zapłaty to 45 PLN już ze wszystkim smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.