Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Życzenia urodzinowe
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
yash58
Za pośrednictwem tej strony chciałbym złożyć naszej Pani Kapitan z okazji ??! urodzin dużo serdecznych życzeń zdrowia,długich lat życia,zadowolenia i radości z gry która niech przynosi same sukcesy,pomyślności w życiu prywatnym oraz spełnienia marzeń - Jacek
Hi-tek
Do życzeń przyłączam się również ja, oraz cały Klub Kibica...
STO LAT.....
Michael
Mysle, ze jutro nie obejdzie sie bez gromkiego STO LAT mellow.gif
Kamil_
Wszystkiego najlepszego!

A jutro na pełnej ... sto lat biggrin.gif
SokratesDG
Mimo, że życzenia nieco spóźnione, ale szczere:

Pani Magdo - życzę Pani, by spełniały się Pani wszystkie marzenia i nigdy nie zabrakło nowych, by każdy dzień przynosił większą radość od poprzedniego i by uśmiech gościł na Pani twarzy jak najczęściej. Serdecznie Pani dziękuję za to, że jest Pani tu z nami, bo mogę dzięki temu dzielić z Panią radość ze zwycięstw i mam nadzieję, że przed nami jeszcze niejedno. Oby tak dalej Pani Magdo, oby tak dalej smile2.gif
japinkole
Z okazji urodzin Oli Liniarskiej składam najserdeczniejsze życzenia, spełnienia marzeń sportowych i osobistych, szybkiego powrotu do zdrowia, aby skuteczne bloki, ataki i zagrywki mogły jak najszybciej cieszyć Pani fanów i dąbrowskich Kibiców.

Mod
dodałem dla kogo te życzenia, ze względu na połączenie tematów
yash58
Dołączam się do życzeń,szybkiego powrotu do zdrowia,samych radosnych chwil spędzonych w gronie przyjaciół,wiele usmiechu po samych udanych akcjach i zwycięstwach
mirog13
Z okazji urodzin,dużo,dużo zdrowia oraz spełnienia marzeń,zarówno sportowych jak i osobistych!!!
aniluk4
Z okazji urodzin, życzę pani spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia i satysfakcji z tego co Pani robi.
Proszę pamiętać, że nawet jeśli gorzej Pani idzie to i tak my, kibice nie zapominamy i pamiętamy. Bez względu na wszystko jesteśmy z Panią
bargidg
Ode mnie samych zwycięstw i sportowych sukcesów, szczęścia, radości i uśmiechu takiego jaki często możemy zaobserwować:) A w chwili obecnej szczególnie szybkiego powrotu do zdrowia ! smile2.gif
Lui
Również dołączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego, powodzenia w życiu prywatnym jak i sportowym, a na chwilę obecną szybkiego powrotu do zdrowia ! greets (11).gif
Szczepan
Zdrowia, zdrowia, a potem zabawy,
a reszta nie ważna, bo zdrowie i siła to podstawa.
bargidg
Jak w temacie.

W dniu dzisiejszym swoje urodziny obchodzi Marta Haładyn, z tej okazji osobiście chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia wielu sukcesów, zdrowia, uśmiechu i motywacji w dążeniu do wyznaczonych przez siebie celów. A jako kibic MKS Dąbrowa Górnicza - awansu do kolejnej rundy LM oraz miejsca na podium w końcowej klasyfikacji LSK !

Wszystkiego Najlepszego !
Lui
Również dołączam się do życzen.Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i samych sukcesów w życiu prywatnym jak i sportowym smile2.gif

Wszystkiego najlepszego !
mirog13
Z okazji urodzin życzę Ci Marto dużo,dużo zdrówka bo to najważniejsze a także wielu sukcesów zarówno w życiu sportowym jak i osobistym. Sto lat!!!!
yash58
Również składam życzenia zdrowia,pomyślnosci i spełnienia wszystkich marzeń.Niech radość z gry będzie równie wielka jak sukcesy sportowe które będą zachętą do dalszego rozwoju czego serdecznie życzę Jacek
KrYcHuuu14
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Dużo sukcesów w zyciu prywatnym, i zawodowym. ; ] smile2.gif
SokratesDG
Ja mogę się tylko dołączyć do życzeń i mimo, że czasami bywam dokuczliwy, to tylko dlatego, że życzę Tobie i wszystkim dziewczynom jak najlepiej, bo wasz sukces jest dla mnie osobistą radością, dlatego chciałbym życzyć nie tyle Tobie co nam wszystkim byśmy byli dumni z tego, że grasz w MKS-ie. Marto, przed Tobą wiele sukcesów z których wszyscy będziemy się cieszyć, ale najważniejsze to to byś była szczęśliwa - czego Ci z całego serca życzę. smile2.gif
Padziu
Dzisiaj 22-gie urodziny obchodzi przyjmująca Ewelina Sieczka. Z tego miejsca życzę jej dużo zdrowia, uśmiechu, wielu sukcesów na siatkarskich arenach, powołania do pierwszej reprezentacji Polski.

100 lat Sieka!!! biggrin.gif
Colo
Wszystkiego Naj! Zdrowia i samych sukcesów w życiu prywatnym jak I zawodowym. Sto lat!! smile2.gif
mirog13
Z okazji urodzin dużo,dużo zdrowia Ewelino,a także wielu sukcesów zarówno tych sportowych jak i osobistych!!!! Sto lat Sieka!!!
bargidg
I ode mnie jak wyżej szczęścia, radości i przede wszystkim zdrowia. Spełnienia marzeń sportowych i ... Awansu do kolejnej rundy LM smile2.gif

Najlepszego Sieka !
yash58
Również składam życzenia,żeby zdrowie dopisywało i kontuzje nie przeszkadzały w dalszym rozwoju i coraz lepszej grze,spełnienia marzeń sportowych ale również osobistych.Wszystkiego najlepszego,sto lat!
sahar
Sto lat i wszystkiego naj naj.......... smile2.gif
Lui
Również dołączam się do życzeń, dużo zdrowia bo to najważniejsze, szczęścia oraz powodzenia w życiu prywatnym jak i sportowym smile2.gif
mirog13
Z okazji urodzin życzę Ci Gosiu duuuuuuużo zdrówka,pomyślności,wielu sukcesów w życiu sportowym jak i prywatnym oraz spełnienia wszystkich marzeń!!!.
yash58
Dołączam się z życzeniami urodzinowymi dla Gosi Lis,dużo zdrowia,samyxh szczęśliwych chwil spędzonych z osobami bliskimi,radości z medalu,który napewno zdobędziesz oraz spełnienia najskrytszych marzeń życzy Jacek
Colo
Szczęścia, bo to ważne w życiu, uśmiechu, zdrowia też. Wszystkiego najlepszego, wszystko czego chcesz przyjmij w dniu urodzin biggrin.gif
checkin
Dzisiaj urodziny obchodzi Agata Karczmarzewska-Pura.

Dużo zdrowia, szczęścia, wielu sukcesów sporcie i życiu prywatnym.

Sto lat smile.gif
bonus11
Dołączam się do życzeń dodając, że życzę Mistrzostwa Polski wraz z MKS-em
yash58
Pani Agato życzę zdrowia,spełnienia marzeń na boisku i poza nim,kolejnego medalu do kolekcji
yash58
Jeden z największych skarbów MKS-u obchodzi dzisiaj urodziny.Za pośrednictwem tego forum składam Krysi najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia,szczęscia,miłości i spełnienia nawet najskrytszych marzeń.Niech wytrwała praca,ambicja,zaangażowanie i zawsze pełna optymizmu uśmiechnięta twarz będzie gwarantem wielu wspaniałych akcji cieszących oko kibica oraz pozwoli zdobyć najwyższe trofea.
Slyzaba
Przyłączam się do życzeń - tym bardziej, że Krysia przez siostrę jej męża i brata mojej żony to prawie jak rodzina smile2.gif smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.