SILESIA TAXI 32 260 13 13
Sun, 01 Nov 2009 - 00:13
ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z USŁUG NOWEJ "TANIEJ" FIRMY TAXI DZIAŁAJĄCEJ NA TERENIE DĄBROWY GÓRNICZEJ.
POD NAZWĄ SILESIA
OTO CENNIK:
START 5 ZŁ
TARYFA 1 1,5 ZŁ
TARYFA 2 2 ZŁ
TARYFA 3 2,5 ZŁ
TARYFA 4 3 ZŁ
OPŁATA POSTOJOWA 40 ZŁ/h
TEL 32 260 13 13 KOM 665 60 13 13
POZDRAWIAMY.
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Kamil_
Sun, 01 Nov 2009 - 08:02
Jakie macie wozy?
marcin.p
Sun, 01 Nov 2009 - 12:34
Jesteście filią SilesiaCars?
mgmisiek
Sun, 01 Nov 2009 - 13:44
Czy w cenie startowej (5zł) jest ileś km wliczone (jak w Yellow)?
Czy ostatnie zdanie z Waszej wizytówki oznacza, że jak zamówie taksówke telefonicznie to minimalna cena za kurs jest 10 zł nawet jak licznik wskaże mniej?
Mon, 02 Nov 2009 - 02:13
WITAM WSZYSTKICH W ODPOWIEDZI NA PYTANIE O CENĘ OPŁATY POCZĄTKOWEJ ; W CENIE OPŁATY ZAWARTE JEST PÓŁ KILOMETRA ALE CZY ROBI RÓŻNICE ZŁOTÓWKA LUB DWIE W PORÓWNANIU NA CZAS OCZEKIWANIA NA TAKSÓWKĘ .JEŚLI CHODZI O WPIS O ZAMÓWIENIU TELEFONICZNYM TO NA NOWYCH WIZYTÓWKACH GO NIE BĘDZIE ,CO DO SAMOCHODÓW TO SAMI MUSICIE OSĄDZIĆ . NA PYTANIE CZY JESTEŚMY FILIĄ SILESIACARS NIE NIE JESTEŚMY TO CAŁKIEM NOWA INICJATYWA Z TAKSÓWKARZY Z DĄBROWY GÓRNICZEJ , PO PROSTU WYSZLIŚMY NA PRZECIW ZAPOTRZEBOWANIU NA TANIE TAXI . POZDRAWIAMY
Leszek
Mon, 02 Nov 2009 - 09:19
Po pierwsze - proszę tak nie krzyczeć

Po drugie - czas oczekiwania na taksówkę pewnie nie będzie odbiegał od tego, do jakiego jestem przyzwyczajony - jeżeli zamawiam taksówkę na już, przyjeżdża w ciągu max. 10 minut, jeżeli nie planujecie porozstawiać samochodów na każdym rogu ulicy, wiele ten czas się nie skróci.
Po trzecie - nazwa, skoro jesteście firmą z Dąbrowy - po co ta Silesia? Chyba, że planujecie ekspansję na całą "metropolię"
troll
Mon, 02 Nov 2009 - 11:53
Witam
Moze tak, szanowni przedstawiciele nowej korporacji pokażą jakieś zdjecie chociażby jednego swojego wozu.

Macie może jakąś swoją stronę w internecie ? Powiedzcie coswiecej o sobie.
Pozdrawiam
mgmisiek
Mon, 02 Nov 2009 - 17:52
CYTAT(SILESIA TAXI 32 260 13 13 @ pon, 02 lis 2009 - 02:13)

WITAM WSZYSTKICH W ODPOWIEDZI NA PYTANIE O CENĘ OPŁATY POCZĄTKOWEJ ; W CENIE OPŁATY ZAWARTE JEST PÓŁ KILOMETRA ALE CZY ROBI RÓŻNICE ZŁOTÓWKA LUB DWIE W PORÓWNANIU NA CZAS OCZEKIWANIA NA TAKSÓWKĘ .JEŚLI CHODZI O WPIS O ZAMÓWIENIU TELEFONICZNYM TO NA NOWYCH WIZYTÓWKACH GO NIE BĘDZIE ,CO DO SAMOCHODÓW TO SAMI MUSICIE OSĄDZIĆ . NA PYTANIE CZY JESTEŚMY FILIĄ SILESIACARS NIE NIE JESTEŚMY TO CAŁKIEM NOWA INICJATYWA Z TAKSÓWKARZY Z DĄBROWY GÓRNICZEJ , PO PROSTU WYSZLIŚMY NA PRZECIW ZAPOTRZEBOWANIU NA TANIE TAXI . POZDRAWIAMY
To jeżeli już mowa o czasie przyjazdu to może podacie chociaż informację jaką ilością pojazdów na tą chwile dysponujecie. Bo to trochę nakreśli sprawę czy trzeba na Was będzie w weekend długo czekać wieczorem czy nie. Jak wie pewnie wiekszość z Yellow i Xtreme w weekendy bywa ciężko przy mniej więcej takich samych cenach.
Mon, 02 Nov 2009 - 18:42
CYTAT(mgmisiek @ pon, 02 lis 2009 - 18:52)

CYTAT(SILESIA TAXI 32 260 13 13 @ pon, 02 lis 2009 - 02:13)

To jeżeli już mowa o czasie przyjazdu to może podacie chociaż informację jaką ilością pojazdów na tą chwile dysponujecie. Bo to trochę nakreśli sprawę czy trzeba na Was będzie w weekend długo czekać wieczorem czy nie. Jak wie pewnie wiekszość z Yellow i Xtreme w weekendy bywa ciężko przy mniej więcej takich samych cenach.
Witam
Jeśli chodzi o ilość samochodów to na obecna chwile są 4 szt. każdy innej marki, ponieważ pracownikami firmy są taksówkarze z wieloletnim stażem nawet dwudziesto kilku letnim, którzy cały czas są w branży. Natomiast jeśli chodzi o czas dojazdu to na początku na pewno się zmieścimy w 10 min a co będzie dalej to zobaczymy życzył bym sobie żebyśmy się nie wyrabiali .
Pozdrawiam.
Dave
Tue, 03 Nov 2009 - 10:21
1) Wcale nie jest to takie TANIE taxi, gdyż póki co, jedna z korporacji startowe ma tańsze, bo 3 zł a reszta taka sama.
2) Firma z Dąbrowy Górniczej i nazwa korporacji SILESIA?!

ZGROZA!! Zlikwidować natychmiast i nie wkurzać patriotów i się nie ośmieszać! Czemu do cholery nikt nie "wymyśli" prostej nazwy Taxi Zagłębie działającej w miastach Zagłębia?!
Kamil_
Tue, 03 Nov 2009 - 11:58
Popieram! Zlikwidować!
Tue, 03 Nov 2009 - 12:27
witwm odnośnie nazwy to jest to sprawa firmy my nikomu nie mówimy jak ma nazwać psa czy kota myślę że niema o czym mówić. nazwa jak każda inna niema znzczenia czy to zagłębie czy inny region polski pozdrawiam
Misaki
Tue, 03 Nov 2009 - 12:33
CYTAT(SILESIA TAXI 32 260 13 13 @ wto, 03 lis 2009 - 12:27)

witwm odnośnie nazwy to jest to sprawa firmy my nikomu nie mówimy jak ma nazwać psa czy kota myślę że niema o czym mówić. nazwa jak każda inna niema znzczenia czy to zagłębie czy inny region polski pozdrawiam
Żebyście wiedzieli, że ma. Temat ten ma tyle pożytku, że przynajmniej wiem z jakiej firmy taksówkami nie jeździć. Nawet gdybyście mieli najlepszą ofertę (a tak nie jest) to wolę dołożyć te 2-3 złote więcej. Co innego pies czy kot a co innego produkt, z którym wychodzi się do klienta.
Pantas
Tue, 03 Nov 2009 - 15:30
Haha jesteście śmieszni

Z powodu nazwy firmy taksówkarskiej taki bulwers

Szczerze to zastanawiam się co macie w głowach.
Sam nie przepadam za taksówkarzami, ale tak skrytykowaliście Pana od Silesia Taxi, że najlepiej to powinien chyba firmę zlikwidować dla Was, bo ma nazwę która jest teraz na topie

Darmowa reklama Silesia, co prawda może Pogoria Taxi bardziej by tutaj trafiało, ale za nazwę przekreślacie firmę?
Kamil_
Tue, 03 Nov 2009 - 16:53
Bo niektórzy się utożsamiają z regionem z którego pochodzą, tak jak Ty pewnie utożsamiasz się z kieleckim ;-)
OWZ
Tue, 03 Nov 2009 - 17:14
Kolejne goowno i kolejny wrzód na tkance Zagłębia
Musieli długo i bardzo intensywnie myśleć aby wybrać tą "wyjątkową" nazwę, naprawdę wykazali się niezwykłą "inteligencją"

Jedno jest pewne, nawet jak będę "nawalony" to z usług tej renegackiej firmy nie skorzystam i wszystkich do tego samego zachęcam.
PS. Wcale się nie zdziwię jak na autach taxi sralezja znajdą się wkrótce grafy zagłębiowskich kibiców, ale tym przypadku będzie to nawet i zabawne i zasłużone
Reaper
Tue, 03 Nov 2009 - 18:00
"Hanys Riders Taxi" rządzi!
titek
Tue, 03 Nov 2009 - 18:24
witam wszystkich to co tu się dzieje to parodia jakieś porównanie do kieleckiego jak nie znacie Histori
zagłębia to informuje że dąbrowa należała do kieleckiego i szkoła Sztygarka została przeniesiona z Kielc proponuje poczytać trochę a potem wypisywać brednie
Reaper
Tue, 03 Nov 2009 - 21:15
Dąbrowa do kieleckiego? Źródło poproszę...
Jedyna sprawa, jaką znalazłem i miała coś wspólnego z Kielcami to:
1891.02.05 - Ustanowienie parafii dąbrowskiej przez bpa kieleckego ks. Tomasza KulińskiegoFakty:
W dobie Rzeczypospolitej szlacheckiej obszar dzisiejszego Zagłębia należał do biskupów krakowskich. Wszelkie opisy pochodzące z XV i XVI wieku dotyczące tego terenu nie wspominają o Dąbrowie. Pierwszą wzmiankę o Dąbrowie można znaleźć w księgach starostwa siewierskiego z 1775 roku.źródło:
http://dabrowa-gornicza.naszestrony.pl/?info=miastohttp://dabrowa.pl/dg_historia_kalendarium.htm#DG_Kalendariumhttp://pl.wikipedia.org/wiki/D%C4%85browa_G%C3%B3rnicza
Pantas
Tue, 03 Nov 2009 - 22:58
A co ma piernik do wiatraka kolego? To że się utożsamiam z Dąbrową ma niewiele do tego, że nazwa jak każda inna

Lepiej nazwać Extreme Taxi czy Yellow wg. Was? Takie ni z dupy ni z pietruchy...
A z tym kieleckim to wydaje mi się, że musisz tam mieć jakieś korzenie

Ze wsi rodzina? Czy może Hanys co dużo godo i nie wie kaj mieszka?
szer
Tue, 03 Nov 2009 - 23:26
CYTAT(Reaper @ wto, 03 lis 2009 - 21:15)

Dąbrowa do kieleckiego? Źródło poproszę...
Ziściło się to po 1918 roku, kiedy to region ten wszedł w skład powstałego państwa polskiego. W pierwszych latach po wojnie Zagłębiacy wspierali śląskich powstańców walczących o przynależność do państwa polskiego. Ostatecznie na Śląsku powstało autonomiczne województwo śląskie. Zagłębie znalazło się natomiast w województwie kieleckim, a Sosnowiec z czasem stał się jego niepisaną stolicą.
zaglebiedabrowskie.org
Kamil_
Tue, 03 Nov 2009 - 23:56
CYTAT(Pantas @ wto, 03 lis 2009 - 21:58)

A co ma piernik do wiatraka kolego? To że się utożsamiam z Dąbrową ma niewiele do tego, że nazwa jak każda inna

Lepiej nazwać Extreme Taxi czy Yellow wg. Was? Takie ni z dupy ni z pietruchy...
A z tym kieleckim to wydaje mi się, że musisz tam mieć jakieś korzenie

Ze wsi rodzina? Czy może Hanys co dużo godo i nie wie kaj mieszka?
Nie jestem Twoim kolegą chłopcze to raz

Dwa, że utożsamiać to ty się możesz ale być dąbrowiakiem jest trudniej, bo człowiek ze wsi wyjedzie, wieś z człowieka nigdy

A trzy to to, że zabolało, widzę z tym kieleckim, że od razu taka wycieczka osobista i wyzywanie od wieśniaka i hanysa. Coś musi być na rzeczy
Wed, 04 Nov 2009 - 01:08
Przy okazji parę słów o Dabrowie Górniczej-jednym z najbogatszych miast w Polsce.Prawa miejskie otrzymała w 1918 roku,ale jej historia sięga XVIIIw.
Wtedy to była wsią królewską znaną jako Stara Dąbrowa.Pierwsza kopalnia odkrywkowa Reden powstała w 1796 roku /nazwa na cześć hrabiego von Reden,
inicjatora industrializacji Nowego Śląska czyli Zagłębia/.Kiedy teren opuścili Prusacy,po Dabrowę sięgnęło Księstwo Warszawskie.Napoleon podarował dobra
Dąbrowskie swemu generałowi Lannesowi-księciu Montebello.Ale nowy właściciel nie dbał o kopalnie.W roku 1815 Dabrowa trafiła do Królestwa Kongresowego.
Wówczas Stanisław Staszic przejął opiekę nad kopalnią i wybudował w 1818 roku osiedle Reden,a wieś po mału nazywano Dabrową Górniczą.Następnie minister skarbu Królestwa Polskiego-ks.Drucki-Lubecki przekazał duże pieniądze na budowę huty cynku i kopalni Ksawery.W 1833 roku,kiedy tutejszy przemysł
otoczył opieką Bank Polski,Dąbrowa Górnicza stała się jednym z najprężniejszych osrodków w Polsce-dzięki wybudowaniu największej wtedy Huty Bankowej.Po
wybuchu powstania styczniowego wiele wydarzeń rozegrało się właśnie w tym rejonieierwsze walki powstańcze rozegrały się na dworcu w Maczkach,a generał Nullo zginął nieopodal,pod Krzykawką.I daltego też zaraz po stłumieniu powstania
Rosjanie zamrozili wszelkie inwestycje w Zagłębiu,a huty i kopalnie zaczęli sprzedawać,głównie Francuzom.Francusko-Włoskie Towarzystwo Kopalń połączyło ze sobą i zmodernizowało nieczynne kopalnie w jedną:Paryż.Ponownie uruchomiono Hutę Bankową,Kopalnie Reden i huty cynku.Rozkwitły na przełomie
XIX i XX wieku.Ponieważ Dąbrowa się rozrastała-wybudowany w 1877 kościół
pod wezwaniem św.Aleksandra stał się za mały-rozpoczęto budowe nowej świątyni
Matki Boskiej Anielskiej.W 1895 roku dąbrowscy przemysłowcy wybudowali
tzw.resursę obywatelską z dużą salą widowiskową /obecnie siedziba banku przy ul.3 Maja/.Do wybuchu I wojny światowej Dąbrowa Górnicza była prężnym ośrodkiem przemysłu ciężkiego i liczyła kilkadziesiąt tysięcy mieszkańców.
W 1915 roku Dąbrowa stała się stolicą powiatu dąbrowskiego,a Austriacy zezwolili
na utworzenie Legionów Polskich aby pozyskać rekrutów na wojnę.Dąbrowa
była miejscem rekrutacji,tutaj zorganizowano koszary.W 1916 roku udało się wreszcie podnieść ją do rangi miasta.Między wojnami Dabrowa Górnicza należała do powiatu będzińskiego i województwa kieleckiego.To wtedy wybudowano wodociągi,szkoły,osiedla Staszic i Legionowo,park miejski Zielona.Wybuchła II
wojna światowa i Dabrowę przyłączono do III Rzeszy.Została wyzwolona w styczniu 1945 roku,a zakłady przemysłowe przeszły na własność państwa.
Zlikwidowano kopalnie Reden i Flora,a kopalnię Paryż nazwano im.Zawadzkiego. I to z jego inicjatywy,w latach 50-tych,wybudowano Pałac Kultury Zagłębia/1958/.
Tereny po kopani Reden i hucie Konstanty zamieniono na park miejski.Miasto na nowo rozkwitło w latach 70-tych za sprawą nowej Huty Katowice.
Ząbkowice i Strzemieszyce połączyły się z Dąbrową w jedno,ponad stutysięczne miasto.Nie ma już kopalni Paryż,zostało po niej muzeum "Sztygarka".
Dzisiejsze miasto znowu rozkwita i przyciąga inwestorów,jak dawniej.
Patrimonium
Wed, 04 Nov 2009 - 07:43
Proponuje zmienić nazwę tematu na taksówki a tożsamość... a poetm juz z górki - mięso a tożsamość, trampki albo cykliści a tożsamość o masonach nie wspominając:)
OWZ
Wed, 04 Nov 2009 - 10:21
Nie pomoże tu żadne udawadnianie metodą "kopiuj wklej" że zna się historię miasta, tą lekcje należało odrobić wcześniej. Teraz debilstwo należy po prostu nazwać debilstwem i koniec.
Wyobraźcie sobie sytuacje że w takim Chorzowie czy w innym hanysowie paru szaleńców nazywa sobie firmę "Zagłębie Taxi" i jeszcze się tym chwali !
- czy należy mówić jaka by była reakcja ? Raczej długo by nie pojeździli
U nas też trzeba być szaleńcem aby się zdecydować na nazwę która ma w Zagłębiu bardzo negatywne konotacje.Teraz tym ludziom radzę pilnować swoich autek, bo już słyszałem że kibole zmawiają się w tym temacie
Pantas
Wed, 04 Nov 2009 - 11:13
Masz racje kolega z Ciebie jak z koziej dupy trąbka ;D
A i głupoty się nie wyplewi, bo ja wyraziłem swoją opinię na ten ten temat, a Ty mi wyjeżdżasz z jakąś Kielecczyzną

Pozdrów rodzinę ;D
Kamil_
Wed, 04 Nov 2009 - 11:53
CYTAT(Pantas @ śro, 04 lis 2009 - 10:13)

Masz racje kolega z Ciebie jak z koziej dupy trąbka ;D
A i głupoty się nie wyplewi, bo ja wyraziłem swoją opinię na ten ten temat, a Ty mi wyjeżdżasz z jakąś Kielecczyzną

Pozdrów rodzinę ;D
Śmieszny jesteś

To ja, Dave i Misaki wyraziliśmy swoją opinię a ty przylazłeś i zarzuciłeś nam że jesteśmy śmieszni i co mamy w głowach. Więc kto pierwszy urządził wycieczkę osobistą?
A z tym pozdrawianiem rodziny to mam nadzieję, że mi przypomnisz kiedyś jak się spotkamy chojraku

Żeby nie było OT:
Można prosić o informacje jakie macie auta?
Kamil_
Wed, 04 Nov 2009 - 14:15
CYTAT(titek @ wto, 03 lis 2009 - 17:24)

witam wszystkich
Siema Titek

Tak się składa, że mam znajomego co jeździ na taksówce i się zastanawiam, czy to ty jesteś ten typ co pracował w Yellow, latał za pracę w Xtreme, potem epizod w Vip Taxi a teraz w Silesi? Powiedz mi jak to jest? Latasz po forum, krytykujesz konkurencję a miejsca nigdzie zagrzać nie możesz? Co robisz takiego, że nigdzie cię nie chcą?!
Pozdrawiam
vacu
Wed, 04 Nov 2009 - 14:28
Co jest ludzie z tymi taksówkami, że takie emocje wywołują, w temacie np. o kebabach jest spokój a tu już chyba drugi temat będzie do zamknięcia
Proponuję
.gif)
, bo nazwę wymyśla sobie właściciel i to jego sprawa, jak ktoś chce to skorzysta jak komuś się nie podoba to nie i kropka. Po co ta dyskusja?
Wed, 04 Nov 2009 - 18:58
CYTAT(Kamil_ @ śro, 04 lis 2009 - 15:15)

witam wszystkich
Siema Titek

Tak się składa, że mam znajomego co jeździ na taksówce i się zastanawiam, czy to ty jesteś ten typ co pracował w Yellow, latał za pracę w Xtreme, potem epizod w Vip Taxi a teraz w Silesi? Powiedz mi jak to jest? Latasz po forum, krytykujesz konkurencję a miejsca nigdzie zagrzać nie możesz? Co robisz takiego, że nigdzie cię nie chcą?!

Pozdrawiam

witam to gdzie ja pracowałem i gdzie obecnie pracuje lub co robięi z kim pozwul ale to moja prywatna sprawa pozdrawiamwitam w odpowiedzi na pytanie o samochody to mercedes,opel, toyota niedługo dołączą jeszcze dwa auta
Kamil_
Wed, 04 Nov 2009 - 19:15
Ahahaaha chyba zapomniałeś się Titek przelogować

A co do odpowiedzi o samochody to fajnie ale nic to nie mówi. Nie marki lecz modele podaj, bo opel to może być i Astra i Vectra GTS ;-)
marcin.p
Wed, 04 Nov 2009 - 20:00
CYTAT(regulamin forum)
(...)
3. Na forum zabronione jest
(...)
6.Używanie dwóch lub więcej kont przez jedną osobę lub specjalne zakładanie kolejnego konta, aby uniknąć nadzoru.
Wed, 04 Nov 2009 - 20:39
nie wiem czy to ważne ale jedno konto jest moje prywatne a konto silesia jest firmowe i mamy do niego dostemp wszyscy z silesi
CYTAT(Kamil_ @ śro, 04 lis 2009 - 20:15)

Ahahaaha chyba zapomniałeś się Titek przelogować

A co do odpowiedzi o samochody to fajnie ale nic to nie mówi. Nie marki lecz modele podaj, bo opel to może być i Astra i Vectra GTS ;-)
nie zapomniałem zrobiłem to celowo
CYTAT(OWZ @ śro, 04 lis 2009 - 11:21)

Nie pomoże tu żadne udawadnianie metodą "kopiuj wklej" że zna się historię miasta, tą lekcje należało odrobić wcześniej. Teraz debilstwo należy po prostu nazwać debilstwem i koniec. Wyobraźcie sobie sytuacje że w takim Chorzowie czy w innym hanysowie paru szaleńców nazywa sobie firmę "Zagłębie Taxi" i jeszcze się tym chwali !- czy należy mówić jaka by była reakcja ? Raczej długo by nie pojeździli
U nas też trzeba być szaleńcem aby się zdecydować na nazwę która ma w Zagłębiu bardzo negatywne konotacje.Teraz tym ludziom radzę pilnować swoich autek, bo już słyszałem że kibole zmawiają się w tym temacie

my do kibiców nic nie mamy ale nazwy nie będzie nam nikt wybierał to jest sprawa nasza jak chcasz to ić do właściciela targów silesia i powiedz żeby zmienił nazwe to usłyszysz co ci powie. już nie będe z nikim dyskutował na temat nazwy nikt ci nie broni zadzwonić do innej firmy powodzenia
mgmisiek
Wed, 04 Nov 2009 - 22:32
Co Wy się tak tej nazwy uczepiliście? Jakoś nikt nie czepia się nazwy Yellow czy Xtreme - chyba wszyscy jesteśmy Polakami i powinniśmy preferować poslkie nazwy

Ale czy zmieniło by to coś jakby było Żółte Taxi lub Ekstremalne Taxi? Wsiadalibyśmy do nich chętniej? Dla mnie Taxi to Taxi - nie ważna nazwa, ważniejsze co oferują. A po to chyba ten temat powstał, żebyśmy mogli się dowiedzieć czemu mamy korzystać z Silesia Taxi i z czym są lepsi niż inni.
sahar
Mon, 30 Nov 2009 - 09:07
Pytanie do silesia taxi.
W jaki sposob chcecie zaistniec na rynku ???
Jak chcecie zachecic nowych klientow? kultura osobista ? czystym i pachnacym samochodem ? (i nie chodzi mi o zapach sosu czosnkowego
Czy planujecie jakas kampanie reklamowa, rozwieszanie banerow, reklama w prasie czy wreczanie wizytowek ??
Czy moze w latwiejszy sposob czyli podbieranie najlepszych klientow z poprzednich firm w ktorych sie pracowalo !!
i tu zacytuje Kamila
Siema Titek Tak się składa, że mam znajomego co jeździ na taksówce i się zastanawiam, czy to ty jesteś ten typ co pracował w Yellow, latał za pracę w Xtreme, potem epizod w Vip Taxi a teraz w Silesi? Powiedz mi jak to jest? Latasz po forum, krytykujesz konkurencję a miejsca nigdzie zagrzać nie możesz? Co robisz takiego, że nigdzie cię nie chcą?!
pozdrawiam i oczekuje wyczerpujacej odpowiedzi
miki
Mon, 08 Feb 2010 - 21:33
CYTAT(sahar @ pon, 30 lis 2009 - 09:07)

Pytanie do silesia taxi.
W jaki sposob chcecie zaistniec na rynku ???
Jak chcecie zachecic nowych klientow? kultura osobista ? czystym i pachnacym samochodem ? (i nie chodzi mi o zapach sosu czosnkowego
Czy planujecie jakas kampanie reklamowa, rozwieszanie banerow, reklama w prasie czy wreczanie wizytowek ??
Czy moze w latwiejszy sposob czyli podbieranie najlepszych klientow z poprzednich firm w ktorych sie pracowalo !!
i tu zacytuje Kamila
Siema Titek Tak się składa, że mam znajomego co jeździ na taksówce i się zastanawiam, czy to ty jesteś ten typ co pracował w Yellow, latał za pracę w Xtreme, potem epizod w Vip Taxi a teraz w Silesi? Powiedz mi jak to jest? Latasz po forum, krytykujesz konkurencję a miejsca nigdzie zagrzać nie możesz? Co robisz takiego, że nigdzie cię nie chcą?!
pozdrawiam i oczekuje wyczerpujacej odpowiedzi
Coś Panowie z Silesia TAxi nie chcą się wypowiedzieć

a chętnie poczytał bym w jaki sposób chcą zaistnieć na naszym Dąbrowskim rynku.
Od czasu do czasu korzystam z usług Taxi więc jestem ciekaw
miki
Mon, 15 Mar 2010 - 07:58
CYTAT(Kamil_ @ śro, 04 lis 2009 - 14:15)

witam wszystkich
Siema Titek

Pozdrawiam

HE HE HEEE,
to już nie Silesia,Taxi, tylko
TITEK TAXI
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.