Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Andzrej GOŁOTA
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Master
To bĘdzie "temat rzeka", ja pozniej wpisze swoje zdanie o Nim, a teraz zapraszam do dyskusji na temat Naszego "orŁa" lub "oreŁa". Jak kto woli. biggrin.gif
Kwasny
Moim zdaniem powinien wygrac ostatnia walke, ale ktos dal kaske ekipie punktaczy. Wogole styl walki Andrzeja jest w tej chwili jak anjbardziej na +. Nie wali juz ponizej pasa, zawsze skoncentrowany i nie ucieka z ringu. Nie wiadomo tylko czy po ostatniej pseudo porazce wroci na ring. Pozatym kazda walke powinni sedziowac goscie np z arabi saudyjskiej biggrin.gif a nie jak to mialo miejsce ostatnio kolesie z USA :1:
rafi
Ja takze Golote cenie. Moze nie jest najbardziej rozgarnietym czlowiekiem, ale sportowcem jest ok. Z poczatku troszke nerwowy i agresywny (tu bojka, tam bojka, gdzie indziej znow rozboj) ale ostatnio widac ze koles troche wyhamowal. W tej chwili swietny bokser (wiadac ze dojrzal), mowia, ze ostatni z wielkich. Co bedzie gdy on skonczy kariere? Jedna wielka nuda... No i oczywiscie to Polak, a zadko ktory Polak jest na ustach calej Ameryki i nie tylko...
TeodorMotor
A ja siĘtu nie wpiszĘ, bo boksu nie lubiĘi nie oglĄdam. Mam prawo.
Jashi
Polak nigdy nie zostanie mistrzem swiata w wadze ciĘŻkiej. - KtoŚ tak kiedyŚ powiedziaŁ...
A to nie dlatego, Że nie umie walczyĆ czy coŚ. MoŻe byĆ najlepszy ale mistrzem nie bĘdzie...
(Obym sie myliŁ)
Misiek
Dziwi mnie Że nikt nie skomentowaŁ ostatniej walki "Wielkiej Nadziei BiaŁych" o mistrzostwo Świata ... chociaŻ w sumie komentarz jest zbĘdny :?

rafi
Zeby komentowac, to trzeba miec co. Dziwna to sytuacja, gdy idziesz tuz przed walka po piwko, a gdy wracasz (za jakas minutke) to juz jest po walce. :). Nastepna walka bedzie na pewno lepsza tongue.gif
WeGeR
Nawet najkrÓtszy komentarz byŁby dŁuŻszy od walki biggrin.gif, a swojĄ drogĄ to na pewno nie koniec emocji, Andrzej jeszcze powrÓci, bo King jeszcze moŻe na nim zarobiĆ
rafi
Poki co, jesli ktos ma w dalszym ciagu problemy z nowa jednostka czasu - Golota, moze skorzystac z przelicznika:
http://czara.info/golota/
Misiek
CaŁa Polska na to czeka, moŻe tym razem dojdzie do skutku ... 8)

http://sport.onet.pl/1109289,wiadomosci.html

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
WeGeR
tym razem Andrew powinien wygraĆ, z Salety byŁ dobry kickbokser ale piĘŚciarz marny a aktor jeszcze marniejszy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.