Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tina i Tygrysek do adopcji
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
Bożena
Kliknij, aby zobaczyć załącznik5 miesięczne kotki szukają kochającego domku. Tina, koteczka czarno-biała, Tygrysek kotek pręgowany. Kotki uwielbiają leżenie na kolanach wolontariuszki i głaskanie. Zachowują czystość, załatwiają się do kuwety.
Kontakt w sprawie adopcji - 667-261-059
Bożena
Tina znalazła wspaniały domek, Tygrysek jeszcze czeka na swoją szansę, na domek.
Bożena
Kliknij, aby zobaczyć załącznikNikt nie chce takiego pięknego, mądrego Tygryska? Zaopiekowałam się rodzeństwem, ponieważ mieszkały w piwnicy i były bardzo chore. Wyleczyłam i oswoiłam je. Tina szczęśliwie znalazła domek, Tygrysek czeka...Sprawa bardzo pilna, ponieważ kotek musiał opuścić dotychczas zajmowane ciepłe pomieszczenie i przebywa obecnie w garażu, a zima tuż, tuż. Może chociaż dom tymczasowy by się znalazł laugh.gif
Bożena
Tygrysek ma książeczkę zdrowia, jest odrobaczony, odpchlony, brakuje mu do szczęścia tylko właściciela, który go przytuli, pogłaszcze, nakarmi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.