Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: alleMIASTO
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
alleMIASTO
Zapraszam Was już w piątek od godziny 12:00 do 17:00 na Plac Wolności. Będą na was czekać konkursy i licytacje odtwarzaczy MP3, iPodów, kamer cyfrowych oraz sprzętu AGD oraz wiele innych atrakcji związanych z Allegro.

AlleMIASTO to konkurs i zabawa organizowana przez Allegro, której celem jest wyłonienie najbardziej oszczędnego miasta w rozmiarze M.

Miasto, które najwięcej zaoszczędzi wykorzystując okazje w Allegro.pl wygra Wielki Koncert Sylwestrowy, na którym wystąpią znane gwiazdy rolleyes.gif

Szczegóły na www.allemiasto.pl.
Pawell
Niestety na razie Dąbrowa Górnicza jest bez szans ze swoimi rywalami, gdyż na chwilę obecną zajmuje dopiero 11. miejsce. Wartość transakcji to około 54 tysiące złotych. Prowadzi bezkonkurencyjny Koszalin, który ma już na koncie 82 tysiące złotych.

http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec...e_Gornicza.html
alleMIASTO
smile.gif jeszcze macie czas do listopada - ranking pewnie będzie wyglądał inaczej! Na was również czekają nagrody.

Internauta, który zaprosi największą liczbę swoich znajomych do udziału w aukcjach otrzyma talon o wartości 30 tysięcy złotych na zakupy marzeń w Allegro biggrin.gif
pozdrówki
Pawell
Mieszkańcy miast biorących udział w akcji alleMIASTO zaoszczędzili już dwa miliony złotych dzięki zakupom w Allegro. W rywalizacji, która rozpoczęła się 1 września, biorą udział mieszkańcy siedemnastu miast, w tym Dąbrowy Górniczej.

Na razie Dąbrowa zajmuje 10. pozycję, ale wszystko przed nami..

http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec..._przegrywa.html
savalas
coś kupiłem na allegro, wczoraj, ale nieznam regulaminu więc nawet niewiem czy to się do czegoś liczy biggrin.gif
alleMIASTO
jasne że się liczy rolleyes.gif - a Regulamin jest dostępny pod http://allemiasto.pl/regulamin_allemiasto.pdf
vacu
A ja się zniechęciłem, bo zrobiłem ostatnio dwa duże zakupy a tu DG spadła o jedną pozycję w tym czasie huh.gif
abacil
CYTAT(vacu @ wto, 22 wrz 2009 - 17:24) *
A ja się zniechęciłem, bo zrobiłem ostatnio dwa duże zakupy a tu DG spadła o jedną pozycję w tym czasie huh.gif

Przepłaciłeś? :-D
Master
Dopiero dziś sie tym zainteresowałem. Całkiem ciekawa zabawa. Mysle ze wspomoge troche naszą DG wink.gif

Ale wydaje mi sie wynikami na upartego mozna troche manewrowac. Załozmy kupuje od znajomego komputer za 2500 , czym daje to naszemu miastu ok 500pln oszczednosci. Nastepnego dnia , on kupuje ode mnie,i tak w kolko do zakonczenia aukcji. W ten sposob mozna nawet nabic miastu z 15-20 tys.
Co prawda poniesie sie pewne koszta na prowizje. Ciekawe czy allegro jest zabezpieczone w jakis sposob przed takim kombinowaniem wink.gif
vacu
CYTAT(abacil @ śro, 23 wrz 2009 - 05:56) *
Przepłaciłeś? :-D

laugh.gif Dobre... Punkt dla Ciebie wink.gif

Master - zgodnie z regulaminem znajomi i rodzina nie mogą uczestniczyć w aukcji wink.gif
Master
spadlismy na 12., od wczoraj Koszalin zdobyl 17 tys pkt, Dabrowa zas 6 tys.
alleMIASTO
Po miesiącu trwania akcji DG jest na 13 pozycji. Nie myślmy jednak, że jest to pozycja pechowa! Broń Boże rolleyes.gif Udało nam sie zaoszczędzić już 261 tyś złotych.

Jeszcze mamy czas do listopada - ranking pewnie będzie wyglądał inaczej! Na was również czekają nagrody.

Internauta, który zaprosi największą liczbę swoich znajomych do udziału w aukcjach otrzyma talon o wartości 30 tysięcy złotych na zakupy marzeń w Allegro biggrin.gif
alleMIASTO
Każde miasto ma jeszcze szanse na zwycięstwo! Mieszkańcy najbardziej oszczędnego miasta zostaną nagrodzeni nocą sylwestrową relacjonowaną przez TV Polsat. Będzie to transmisja ogólnopolska! laugh.gif rolleyes.gif
alleMIASTO
Po 7 tygodniach trwania konkursu zajmujemy 12 miejsce tracąc ponad 12 tyś do Włocławka ale niecałe 18 tyś do Jaworzna!

Mamy jeszcze szanse na poprawienie rezultatu! Sylwek też jest do zrobienia!
Kamil_
Jeśli Sylwek z Allegro będzie w Polsacie to już wiemy, że totalnie nie będzie co na nim oglądać. Ciekawe skąd TVP i TVN będą nadawać Sylwestra smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.