Kamil_
Fri, 28 Aug 2009 - 22:48
Na pierwszej stronie dodatku DG w Polska Dziennik Zachodni taka informacja. Wie ktoś coś więcej?
Sebastian22
Fri, 28 Aug 2009 - 22:59
Kamil_
Fri, 28 Aug 2009 - 23:08
Pomyliłem działy. Ale oni oszaleli? Nie mają na co pieniędzy wydawać? Z dachu się leje a tu Dode zapraszają...
savalas
Fri, 28 Aug 2009 - 23:15
Doda jak Doda, ale będzie też Denzel i zespół BAAAAJM !

festyniarze wszystkich krajów łączcie się. Trzeba trzymać kciuki żeby nie padało hahaha
camillo
Sat, 29 Aug 2009 - 17:46
Mamo tylko nie to!!!Doda w Dąbrowie-brrrr totalna beznadzieja:(
Kamil_
Sat, 29 Aug 2009 - 18:21
Ja tam się cieszę, że DG wreszcie przestaje być zapyziałą wiochą gdzie 'gwiazdy' przyjeżdżają tylko na DDG. Lepsza Doda w Pogorii niż brak Dody w Pogorii...Może dach zrobią, żeby ich nie wyśmiała ;]
Tłumik
Sat, 29 Aug 2009 - 20:36
O nie... Proszę. Tylko nie ona. To przereklamowana wywłoka. Niestety, tak tylko mogę to ująć i piszę to otwarcie. Gdyby była choć trochę mądrzejsza. Ale tu mamy przepis na "gwiazdę". Wystarczy udawać wariata, a reszta sama się ułoży.
Arbas
Sun, 30 Aug 2009 - 09:30
Jaki gospodarz taki gość ?
Tłumik
Sun, 30 Aug 2009 - 10:16
No nie wiem. Myślę, że Dąbrowa Górnicza jest w miarę cywilizowanym miastem, więc zasługuje na lepsze gwiazdy.
P.S. Podobno dzisiaj ma być u nas Krzysztof Krawczyk.
st1111
Sun, 30 Aug 2009 - 14:37
Też bym chętniej poszedł na Behemota ale trudno jak zaprosili Dodę to też może być.
Tomek_mdc
Sun, 30 Aug 2009 - 15:18
dobrze ze coś się dzieje! można się było spodziewać że madonna przed pogorią nie zagra!

ale jedno jest pewne - parking pogorii podczas koncertu napewno będzie pełny. mi może doda tez nie pasuje ale większość osób poleci i będą klaskać jak u rubika! i dobrze niech się cieszą

tak jak napisałem - dobrze że coś się dzieje! może nastepnym razem będzie taki koncert na który ja też pójde!
Sebastian22
Sun, 30 Aug 2009 - 15:48
CYTAT(st1111 @ nie, 30 sie 2009 - 14:37)

Też bym chętniej poszedł na Behemota ale trudno jak zaprosili Dodę to też może być.
Jakby zaprosili jakąkolwiek kapele Heavy-metalową to przypuszczam że oprócz fanów nie wiele osób by tam było, takie centra to niestety ale muszą stawiać na POP i komercję aby przyciągnąć ludzi, dzieci, całe rodziny, przy okazji zrobią zakupy. Przecież o to tylko im chodzi. Nie czarujmy się - żadne CH nie będzie z siebie robić darmowego ośrodka kultury....
savalas
Mon, 31 Aug 2009 - 12:32
CYTAT(Tłumik @ nie, 30 sie 2009 - 07:16)

No nie wiem. Myślę, że Dąbrowa Górnicza jest w miarę cywilizowanym miastem, więc zasługuje na lepsze gwiazdy.
P.S. Podobno dzisiaj ma być u nas Krzysztof Krawczyk.
czyżby sugestia, że Krawczyk to ta lepsiejsza gwiazda ?
Peterek
Mon, 31 Aug 2009 - 13:50
A ja tam zamierzam iść i się dobrze bawić, mimo że Dody nie znoszę. Po co narzekać skoro można się pozytywnie nastawić i pobawić? Dają im coś za darmo, a ci jeszcze narzekają. Pewnie, też bym wolał jakiś zespół, który lubię. Ale dobre i to
Tłumik
Mon, 31 Aug 2009 - 14:57
Krawczyk ma klasę, wiek dał mu do zrozumienia, kim jest człowiek - bo na pewno nie każdy jest szaleńcem. Potwierdziło się, był u nas wczoraj Krawczyk i z tego mogę być dumny, ale skoro wolicie Dodę, to proszę bardzo... Nikt nikomu niczego nie będzie zabraniał, ale myślę, że znajdą się w naszym gronie mądre osoby :-)
savalas
Mon, 31 Aug 2009 - 14:59
aha, dla mnie to taka sama popowa pomyja jak Doda, ale jak wolisz.
CYTAT(Peterek @ pon, 31 sie 2009 - 10:50)

A ja tam zamierzam iść i się dobrze bawić, mimo że Dody nie znoszę. Po co narzekać skoro można się pozytywnie nastawić i pobawić? Dają im coś za darmo, a ci jeszcze narzekają. Pewnie, też bym wolał jakiś zespół, który lubię. Ale dobre i to

yyyy to zakrawa o sadomasochizm, bawić się przy czymś przy czym nie lubiszps. No ale jeden woli jak mu skrzypce grają, drugi jak mu nogi śmierdzą
vacu
Mon, 31 Aug 2009 - 17:38
CYTAT(savalas @ pon, 31 sie 2009 - 12:59)

aha, dla mnie to taka sama popowa pomyja jak Doda, ale jak wolisz.yyyy to zakrawa o sadomasochizm, bawić się przy czymś przy czym nie lubiszps. No ale jeden woli jak mu skrzypce grają, drugi jak mu nogi śmierdzą

Savalas nie rozumiesz jednej rzeczy - market robi - i trudno żeby było inaczej - koncert dla swojego targetu. Skoro są w nim np. ciuchy a'la Doda (czy dla "żelowanych pedałków w lakierkach"

) a żadnego skateshopu to trudno, żeby zrobił koncert hiphopowy - w końcu jest to akcja marketingowa (czyli "taka akcja, żebyś dał piątaka" albo i stówkę) mająca przyciągnąć klientów.
Proste i logiczne i w zasadzie zamyka to temat "Dlaczego Doda a nie Behemoth" ;P.
militarius
Tue, 01 Sep 2009 - 00:35
Będzie też zespół Kashmir.
Rysiu_dg
Tue, 01 Sep 2009 - 11:44
Czyli córeczka Beaty Kozidrak :] Plankton.
Sebastian22
Tue, 01 Sep 2009 - 17:56
CYTAT(Rysiu_dg @ wto, 01 wrz 2009 - 11:44)

Czyli córeczka Beaty Kozidrak :] Plankton.
Ale fajnie tez śpiewa.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.