Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sklep z pamiątkami Dabrowy Górniczej - gdzie taki jest ?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Dabrowiak_1906
Gdzie w DG moge znaleźć sklep z pamiątkami, pocztówkami, itd ?
kursor
Witam!

Pamiątki i inne gadżety związane z Dąbrowa Górniczą można nabyć w Miejskim Centrum Informacji w CH Real na ul. Katowickiej.

pozdro
Leszek
Chyba też trochę tego typu rzeczy mają w muzeum - jakieś długopisy, smycze, breloczki chyba. Pocztówki też, ale te to akurat w każdym kiosku można kupić.
Sebastian22
CYTAT(kursor @ pon, 03 sie 2009 - 14:15) *
Witam!

Pamiątki i inne gadżety związane z Dąbrowa Górniczą można nabyć w Miejskim Centrum Informacji w CH Real na ul. Katowickiej.

pozdro

Czemu nie ma takiego stoiska w CH Pogoria? Przecież to teraz jest nr.1 CH w naszym mieście.....
Dabrowiak_1906
Byłem w Realu ale niestety pamiątki, które tam były nie spełniły moich oczekiwań.. Nie ma żadnego innego ? aż wstyd przed turystami zwiedzającymi nasze miasto.

Ale musze przyznać, że pani obsługująca centrum informacji bardzo miła smile2.gif
Leszek
CYTAT(Dabrowiak_1906 @ pon, 03 sie 2009 - 22:28) *
Byłem w Realu ale niestety pamiątki, które tam były nie spełniły moich oczekiwań..

A czego oczekujesz?
Modelu dworca może? laugh.gif
Sebastian22
Nie oszukujmy sie , DG nie jest miastem turystycznym, więc pamiątki są takie jakie jest na nie zapotrzebowanie.
Zibar
Duży wybór pocztówek z DG i okolicznych miast, był kiedyś dostępny w antykwariacie na rogu pl. Wolności, wisiały na tej szklanej ściance w wejściu, ale długo nie zwracałem uwagi czy pojawiają się nowe.
Dabrowiak_1906
CYTAT(Leszek @ pon, 03 sie 2009 - 22:33) *
A czego oczekujesz?
Modelu dworca może? laugh.gif

Aleś Ty śmieszny.
Chodziło mi o jedną rzecz, na której pisałoby Dąbrowa Górnicza, zamiast np. Muzeum miejskie czy coś innego.
Kamil_
CYTAT(Sebastian22 @ pon, 03 sie 2009 - 22:35) *
Nie oszukujmy sie , DG nie jest miastem turystycznym, więc pamiątki są takie jakie jest na nie zapotrzebowanie.

Ale do takiego miana pretenduje...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.