Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Salka Prob dla zespolu muzycznego - mam do wynajecia
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
ddd666
Odrazu zaznaczam, ze nie jest to oferta komercyjna firmy. Poprostu posiadam salke i chce ja jakos utrzymac.

Posiadam do wynajęcia dobrze wyciszoną i w pełni przystosowaną do grania Salkę Prób w Dąbrowie Górniczej. Salka jest na terenie zamkniętego, strzeżonego obiektu, więc spokojnie można zostawić sprzęt. Jest kibelek i łazienka, mozna sobie zrobic kawke, herbate, wygodnie poziedziec w czasie przerw i zapalic papieroska, etc.
Ogólnie to w grę wchodzą dwie opcje:
- szukam dwóch zespołów, które miałyby stale próby dwa dni w tygodniu w godz. 15 do oporu. Oczywiście sprzęt własny.
- ewentualnie - JEZELI NIE ZNAJDE DWOCH CHETNYCH ZESPOLOW - to mogę wypożyczać salkę na próby na czas godzinowy. Zarówno dla zespołów jak i indywidualnie dla muzyków. Dysponuję perkusją MAPEX, sprzęt gitarowy: JCM 800 100w + kolumna jcm900 300w, bas - glowa warwick plus kolumna hartke, druga gitara: procesor DIGITECH 2120 artist plus koncowka mocy marshall - ale bez kolumny, więc tu i do woklau trzeba miec narazie cos swojego.

W opcji pierwszej: cena za miesiac na kapele to 250 - i obejmuje takze media
W opcji drugiej - negocjowac bede indywidualnie, w zaleznosci od potrzeb

Oczywiscie na terenie obiektu panuje calkowity zakaz spozywania alkoholu, wiec trzeba od razu miec to na uwadze.

tel. 665 322 257
Kamil_
A gdzie dokładnie ta salka?
ddd666
ul.Kasprzaka w rejonie Laski
ddd666
MAŁY UPDATE:

SZUKAM JEDNEJ KAPELI DO DZIELENIA SALI. DO DYSPOZYCJI 3 DNI W TYGODNIU PO 24H - DO UZGODNIENIA KTORE. 4 POZOSTAŁE DLA NAS. CZYLI DWA ZESPOLY W KANCIAPIE I NIKOGO WIECEJ. KOSZT 250/MC WRAZ Z MEDIAMI.
ddd666
UPDATE:
SALA PRÓB DLA ZESPOŁU MUZYCZNEGO - DĄBROWA GÓRNICZA.
Do wynajęcia mam SALKĘ PRÓB dla zespołu muzycznego, całkowicie wolna od 1 listopada. Można grać 24 h na dobę. W pełni strzeżona przez firmę ochroniarską, na terenie zakładu zamkniętego, więc nikt obcy nie wchodzi. Salka w pełni przystosowana akustycznie - wyciszona etc. Wynajmę dla jednego lub dwóch zespołow. Opłata miesięczna plus media wg licznika, który jest zamontowany - ile zuzyjesz tyle zapłacisz. Powierzchnia - 21 m2. POLECAM. tel 665 322 257
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.