Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PRACA ROZNOSZENIE ULOTEK
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
paw03
ZATRUDNIE DWIE OSOBY DO ROZNOSZENIA ULOTKE PŁACĘ NA GODZINĘ + PREMIA
663-493-000
bonus11
Nadal aktualne???
Mariuszek_
Niema to jak fucha za 3 zł, gdzie idioci w Centrum wciskają na siłe te śmieci.. blink.gif
Tłumik
Nie lepiej wziąć się za normalną i przede wszystkim uczciwą pracę (roznoszenie ulotek to natręctwo)? Ludzie w młodym wieku mogą zarabiać 9 zł na godzinę, a przy odrobinie szczęścia można się doprosić nawet 15 zł i do tego nie potrzeba żadnego wykształcenia (mam na myśli pracę fizyczną, bo chyba nie planujecie przez całe życie stać w miejscu). Trzeba tylko szukać.
Kamil_
Jak jesteś taki hip hop to podaj szczegóły. Bo gadać ogólnikami i bez sensu to każdy potrafi.
marcin.p
CYTAT(Tłumik @ pią, 18 wrz 2009 - 15:46) *
Nie lepiej wziąć się za normalną i przede wszystkim uczciwą pracę (roznoszenie ulotek to natręctwo)? Ludzie w młodym wieku mogą zarabiać 9 zł na godzinę, a przy odrobinie szczęścia można się doprosić nawet 15 zł i do tego nie potrzeba żadnego wykształcenia (mam na myśli pracę fizyczną, bo chyba nie planujecie przez całe życie stać w miejscu). Trzeba tylko szukać.

O polsce piszesz? To podaj mi nazwe firmy, która da "młodemu" 15zł na rękę! Na 15zł to trzeba mieć doświadczenie a przynajmniej jakieś kwalifikacje. Obecnie stawki na stanowiskach produkcyjnych dla osób bez doświadczenia w branzy plasują się w przedziale 8-10zł brutto (ok5-7 na rękę)!
savalas
no jeszcze się czepiać uczciwie zarabiających roznoszeniem ulotek. Masakra
lilith_88
CYTAT(savalas @ sob, 19 wrz 2009 - 13:52) *
no jeszcze się czepiać uczciwie zarabiających roznoszeniem ulotek. Masakra

dokladnie...
nie tak łatwo znalezc prace na wakacje... na miesiac czy dwa...
Tłumik
marcin.p,

Szczerze mówiąc będę miał pracę po znajomości w firmie palącej złom. To ciężka praca, ale za to płaca jest duża, bo jak na początek 9 zł.
Kamil_
No to chłopie jak po znajomości to nie wyskakuj z tekstami, że każdy może mieć 9zł. Pewnie jeszcze na czarno? To co się dziwić, że taka stawka.
savalas
i pewnie, każda 18 latka, powinna zacząć od palenia złomu biggrin.gif
Tłumik
marcin.p,

Mój drogi, palenie złomu to bardzo dochodowa praca. Nie należy się dziwić, że jest taka duża stawka, skoro jest to praca fizyczna z możliwym powstaniem uszczerbku na zdrowiu (zwłaszcza zmiany na skórze, powstałe wskutek poparzeń o wysokiej temperaturze).

Chcesz dużo forsy, wybieraj - albo uczysz się na wyższe studia, albo ciężko pracujesz fizycznie. Oczywiście jeśli te dwa warianty nie wchodzą w grę, idź kraść. Prędzej czy później i tak wpadniesz ;-)
lilith_88
CYTAT(Tłumik @ pią, 25 wrz 2009 - 16:14) *
Nie należy się dziwić, że jest taka duża stawka, skoro jest to praca fizyczna z możliwym powstaniem uszczerbku na zdrowiu (zwłaszcza zmiany na skórze, powstałe wskutek poparzeń o wysokiej temperaturze).

Chcesz dużo forsy, wybieraj - albo uczysz się na wyższe studia, albo ciężko pracujesz fizycznie. Oczywiście jeśli te dwa warianty nie wchodzą w grę, idź kraść. Prędzej czy później i tak wpadniesz ;-)

i powiadasz ze dziewczyny po 16-20 lat powinny w takiej pracy zarabiac ??!! blink.gif nie rozsmieszaj mnie...
Tłumik
Nie, to jest praca zdecydowanie dla mężczyzn (czy ja w ogóle tak napisałem?). Nie usprawiedliwia to jednak faktu, że roznoszenie ulotek to niezbyt dobre zajęcie. Kobiety mogą uczyć się w szkole gastronomicznej i pracować w dobrej restauracji, zarabiając ok. 1500 zł miesięcznie - to chyba lepsza i bardziej dochodowa praca niż roznoszenie ulotek. Magazynier także może zarobić dość dużą, jak na początek sumkę. Prawdopodobnie będzie wymagane kilkutygodniowe (bądź kilkumiesięczne) przeszkolenie. Praca jest, trzeba tylko chcieć i umieć (ale niestety, czasami potrzeba więcej szczęścia). Nie piszę tego tak od siebie, tylko z własnego doświadczenia i wiedzy kolegów, którzy starali się o pracę i jednak im się udało.
Kamil_
Z tym, że praca w restauracji jest dobra to nie przesadzaj. Dochodzisz do pewnego wieku i out a wtedy co?

Trzeba się uczyć, uczyć i jeszcze raz uczyć. A przy tym łapać jak najwięcej kontaktów, żeby uruchomić plecy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.