Hi-tek
Tue, 07 Apr 2009 - 22:44
Witam. Jak wszyscy wiemy dziewczyny beda walczyc o 5 miejsce z Gwardia.
Pierwszy mecz odbedzie sie we Wroclawiu 18.04 br. (sobota)
Chetnych na wyjazd zapraszam do wpisywania sie na forum, pisania PW.
Szczegoly wyjazdu zostana dogadane na spotkaniu w Pubie Sportowym zaraz po swietach.....
Co i jak ze spotkaniem wkrotce.
Prosty
Tue, 07 Apr 2009 - 22:57
pewny na 100% (jak bedzie bus albo Sars pojedzie autem albo ktos bedzie mial wolne miejsce)
Goły
Tue, 07 Apr 2009 - 23:05
Hi-Tek jak już zakładzasz temat to rób to porzadnie .... a po drugie od otwierania takich tematów są odpowiednie osoby

strasznie narwani jestescie...
sarsolot
Tue, 07 Apr 2009 - 23:09
1. Hi-tek
2. Coelho
3. Prosty
4. Sarsolot
...
i proponuje sie dalej dopisywać, ale - czy czasem nie pospieszyles sie za bardzo z tym tematem ? Moze najpierw trzeba jakos wstepnie obgadac sprawe, a potem zbierac chetnych. jak dla mnie ten temat powinien byc informacyjne, o tym, że
PLANOWANY JEST WYJAZD DO WROCŁAWIA NA OSTATNI MECZ SEZONU. WIECEJ INFORMACJI WKRÓTCE.
Wiec kazdy wie ze wyjazd bedzie, bedzie mogl sie zastanowic i znalezc wolny czas.
Hi-tek
Tue, 07 Apr 2009 - 23:32
Temat ma wymiar informacyjny. Warto jest orientowac sie wczesniej czy jest jakies zainteresowanie bo potem bedzie jak z wyjazdem do bydgoszcz...
Na meczu powiedziano zebym taki temat zalozyl wiec to zrobilem....
nie ma co sie licytowac kto ma co robic tylko ruszyc du.....tylki i ogarniac wyjazd.... moze jakiegos busa sie uda uzbierac...
mydlik
Wed, 08 Apr 2009 - 13:08
wiadomo, że terminy meczy są często zmieniane.
Ostatnia wersja to niedziela - 19.04.
Dobrze znać datę, godzinę meczu i zaplanować wyjazd.
Może w klubie już coś wiedzą.
Coelho
Wed, 08 Apr 2009 - 14:31
oooooo super! już myślałem że musze pisać ze nie jade a tu taka miła niespodzianka ;D
mam nadzieje że data się nie zmieni i zostanie 19:D
mydlik
Wed, 08 Apr 2009 - 16:27
ale mieszają - teraz jest info, że jednak sobota
Więcej o terminie tego meczu już nie piszę
Lui
Sat, 11 Apr 2009 - 23:44
Mecz w sobotę 18 kwietnia o 17:00
Szczepan
Tue, 14 Apr 2009 - 00:46
Cze!!!
Do Wrocławia i tak pojadą osoby indywidualnie te co mają i chcą pojechać, tak jak było na lidze.
Nie słychać nic o busie itp. Wiec lepiej napisać iż "miejsce w autku wolne i kto jest chętny".
POZ.
bargidg
Tue, 14 Apr 2009 - 09:51
Moze jednak uda sie zgrac ekipe chocby na busa ? Ja potwierdzam swoja gotowosc
Hi-tek
Tue, 14 Apr 2009 - 11:04
Na chwile obecna chetnych jest okolo 8-10 osob. Planowane jest spotkanie na ktorym zostana podjete ostateczne decyzje czym i za ile jedziemy....
SPOTKANIE W SPRAWIE WYJAZDU DO WROCLAWIA ODBEDZIE SIE WE SRODE 15.04 BR W PUBIE SPORTOWYM O GODZINIE 18:00WSZYSTKICH CHETNYCH NA WYJAZD ZAPRASZAM!!!! NA SPOTKANIU PROWADZONE BEDA ZAPISY NA SOBOTNI WYJAZD.
Podane beda rowniez: rodzaj transportu i cena wyjazdu
Hi-tek
Wed, 15 Apr 2009 - 21:15
WYJAZD DO WROCLAWIA BUSEM
CENA 30plnLICZBA WOLNYCH MIEJSC 6ZBIORKA: Sobota 18.04 godz 11:30 pod Hala Centrum w DG
ZAINTERESOWANI PISAC NA PV lub dzwonic 601424644
Ps. W programie wycieczki zwiedzanie Rynku we Wrocławiu...
Goły
Wed, 15 Apr 2009 - 22:48
Ostatni wyjazd w sezonie , gramy o 5 miejsce a tu 13 osób chętnych

co to się porobiło z Wami dzieci pod koniec sezonu to nie wiem ...
sarsolot
Thu, 16 Apr 2009 - 00:19
koniec sezonu koncem sezonu, ale jezeli na nowy sezon bedzie sprawa podobnie wygladala (pomimo - mam nadzieje - poczynionych zmian majacych poprawic ogolna sytuacje kibicowska) to nie bedzie tak kolorowo z uczestnictwem w KK jak i wiazacymi sie z tym przywilejami.
13 osob to jest delikatnie mowiac kpina. Ze tak spytam, ile sie rozeszlo "wyjazdowych" koszulek i ile ich zobaczymy we Wrocku ? Nie glupio wam ?
Hi-tek
Thu, 16 Apr 2009 - 06:22
Liczba wolnych miejsc 5
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.