Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS kontra AZS Białystok - ankieto/konkurs
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Zibar
Trochę zaszalałem wink.gif
Ankieto-konkurs jest wielopoziomowy, czyli można/trzeba zaznaczyć więcej odpowiedzi, czyli typowany wynik i stan rywalizacji

Zasady jak dotychczas
1. głosujemy do rozpoczęcia 1 meczu
2. w poscie pod głosowaniem podajemy wybrane opcje (w celu ujawnienia zwyciężcy)
3. Dobrze się bawimy i czekamy na rozwiązanie
4. Pula gadżetów puchnie : celb (20).gif
szuszu_1
I termin AZS - MKS 2:3 , Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin MKS - AZS 3:1 , Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin MKS - AZS -> ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach smile2.gif)
smile2.gif
Franek8
1:3
Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
3:0
Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach smile2.gif)
biggrin.gif
Coelho
I termin AZS - MKS 1:3 , Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin MKS - AZS 3:0 , Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin MKS - AZS -> ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach )
bonus11
I termin:AZS-MKS 3-1,Stan rywalizacji MKS-AZS 0:1 (ooooo, czyli coś nowego)
II termin:MKS-AZS 3-1,Stan rywalizacji MKS-AZS 1:1 (no nie)
III termin:MKS-AZS 3-2,Stan rywalizacji MKS-AZS 2:1 (Ufffff)
kwintosz
I termin: AZS-MKS 3-2, Stan rywalizacji MKS-AZS 0:1 (ooooo, czyli coś nowego) (walnąłem się i złą opcje zaznaczyłem wink.gif )
II termin: MKS-AZS 3-1,Stan rywalizacji MKS-AZS 1:1 (no nie)
III termin:MKS-AZS 3-1,Stan rywalizacji MKS-AZS 2:1 (Ufffff)
b4b4M™
I termin: AZS - MKS 1:3 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin: MKS - AZS 3:0 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin: MKS - AZS -> ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach.

Hi-tek
I termin: AZS - MKS 2:3 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin: MKS - AZS 3:1 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin: MKS - AZS -> Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach.
Lui
I termin: AZS - MKS 1:3 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin: MKS - AZS 3:0 ; Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin III termin: MKS - AZS -> Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach.
Szewiec
I termin AZS - MKS 1:3 Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin MKS - AZS 3:0 Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin MKS - AZS ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach smile2.gif)

Mariuszek_
I termin AZS 0:3 MKS Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin MKS 3:0 AZS Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin MKS - AZS ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach
bartos
I termin: AZS-MKS 3-0, Stan rywalizacji MKS-AZS 0:1
II termin: MKS-AZS 3-0, Stan rywalizacji MKS-AZS 1:1
III termin: MKS-AZS 3-0, Stan rywalizacji MKS-AZS 2:1

wink.gif
Master
I termin: AZS-MKS 3-1, Stan rywalizacji MKS-AZS 0:1
II termin: MKS-AZS 3-0, Stan rywalizacji MKS-AZS 1:1
III termin: MKS-AZS 3-1, Stan rywalizacji MKS-AZS 2:1

dzis moge sie przyznac ze to ja trafilem włąsciwą odpowiedz w poprzednim konkursie , ale nie wpisałem tego w poscie ;]
Zibar
Tak myślałem, ale niestety w poscie napisałeś wymieszane odpowiedzi, szkoda.
Mam nadzieję, że tym razem pójdzie lepiej, choć ponownie zaznaczonych jest więcej odpowiedzi niż podanych wyników w postach, które są wiążące.
Może w przyszłym sezonie będzie łatwiej, jeśli admin @smile2.gif napisze skrypt, który automatycznie zweryfikuje głosowanie.
Na razie wszyscy są z The G są za róznymi wersjami wygranej przez MKS, a jedyne zaznaczone zwycięstwo MKS-u to chyba dzieło obecnej na naszym forum Macki smile.gif , na razie nie potwierdziła tego postem, ale serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy smile.gif
Prosty
Stan rywalizacji MKS-AZS 1:2 ((#$!@#%fight (2).gif)^2 [ 2 ]

jakby co to jeden glos tutaj jest moj :]
Macka
CYTAT(Zibar @ czw, 26 mar 2009 - 22:18) *
Na razie wszyscy są z The G są za róznymi wersjami wygranej przez MKS, a jedyne zaznaczone zwycięstwo MKS-u to chyba dzieło obecnej na naszym forum Macki smile.gif , na razie nie potwierdziła tego postem, ale serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy smile.gif

Jeżeli dobrze pamiętam to zaznaczyłam 3:2 w pierwszym meczu dla nas, później 3:2 dla Was (chyba) i w 3 meczu nasza wygrana - nie pamiętam dokładnie w jakim stosunku unsure.gif a pamięć mam dobrą ale krótką wink.gif
Padziu
Pronar Zeto Astwa AZS Białystok 3-2 MKS Dąbrowa Górnicza (Stan rywalizacji MKS-AZS 0:1 (ooooo, czyli coś nowego))
MKS Dąbrowa Górnicza 3-1 Pronar Zeto Astwa AZS Białystok (Stan rywalizacji MKS-AZS 1:1 (no nie) - raczej: fajnie że dziś sie nie skończyło wink.gif)
MKS Dąbrowa Górnicza 3-2 Pronar Zeto Astwa AZS Białystok (Stan rywalizacji MKS-AZS 2:1 (Ufffff))
Michael
1:3 Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)

3:0 Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)

Bartek90
1:3 Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)

3:1 Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)

Kamil_
I termin AZS - MKS 2:3 , Stan rywalizacji MKS-AZS 1:0 (hip, hip...czyli, po staremu)
II termin MKS - AZS 3:1 , Stan rywalizacji MKS-AZS 2:0 (hurraaaa)
III termin MKS - AZS -> ^^^ Rywalizacja zakończyła się w dwóch meczach )
Szczepan
Ja:

3:0

Matula:

2:3
3:1

POZ.
Zibar
Kolejne wróżenie z piłek dobiegło końca. Tym razem ponownie nie udało się wytypować poprawnie wszystkich wyników, ale to nie jest łatwe zadanie. Natomiast przebieg rywalizacji dobrze przewidzieli i byli najbliżej:

1. celb (20).gif bartos i Master - po dwa poprawnie wytypowane mecze i byli bardzo blisko trzeciego.
...
kolejne osoby wytypowały poprawnie stan rywalizacji
3. kwintosz i Matula Szczepana - stan rywalizacji i trafili po jedym meczyku
...
bonus11, Padziu - stan rywalizacji, bez trafienia w wynik

Gratulacje.
Zachęcam do kolejnych konkurso-zabaw. Najbliższą rozpoczniemy juz dziś i będzie dot. ostatniej rundy PO.
W wakacje również coś planuję, być może II fotokonkurs, ale szykuje się też zupełnie coś nowego, ale o tym, jeśli dojdzie do skutku późnieji w osobnym temacie smile.gif .
O upominkach i sposobie ich odbioru poinformuję zainteresowanych na prv, po świętach.

PS
Jeśli kogoś pominąłem proszę o info na prv.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.