Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zostań dziennikarzem sportowym
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
sharp79
Jeśli uważasz, że siatkówka to twoja pasja - dołącz do nas. www.PrzegladLigowy.pl prowadzi nabór do redakcji. Wszystkie osoby z pasją do sportu, nie tylko piłki nożnej przyjmiemy. Chętnie zamieścimy każdy artykuł o polskim i zagranicznym sporcie.

Oferujemy pracę w gronie pasjonatów sportu i osób doświadczonych (nowe znajomości w grupie osób które łączy ta sama pasja), konto pocztowe w domenie PrzegladLigowy.pl, legitymacje prasowe oraz akredytacje na wszelkie imprezy sportowe. Jeśli jesteś zainteresowany wejdź na www.PrzegladLigowy.pl, zarejestruj się i złóż podanie w panelu lub po prostu wyślij kilka zdań o sobie i tekst próbny o tematyce sportowej na : redakcja@przegladligowy.pl . Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało do mnie gg: 3797912.

Nasze doświadczenie jest kilkuletnie od 2004 roku – zapraszamy smile2.gif

Mod:
A co to ma wspólnego z meczem angry.gif Tu będzie pasowało lepiej
ayu
Byłem na ostatnim meczu MKS z Farmutilem i jestem pod wrażeniem hali. Super obiekt, atmosfera ale do rzeczy. Szukamy ludzi pragnących na poważnie zająć się dziennikarstwem sportowym a konkretniej mówiąc siatkówką żeńską dla jednego z portali ogólnopolskich. Szczególnie chodzi nam o relacje ze spotkań,komentarze, wywiady pomeczowe. Osoby które byłyby naprawdę zainteresowane proszę o kontakt ze mną na maila bądź gg:2668408. Pozdrawiam wszystkich kibiców Dąbrowy Górniczej.
Hi-tek
no to jak juz jest taki temat to dla zainteresowanych:

Dołącz do zespołu Volley24.pl
Siatkówka jest Twoją pasją? Pisanie nie sprawia Ci trudności? W twoim mieście jest klub siatkarski? Czekamy właśnie na Ciebie! To może być początek twojej dziennikarskiej kariery.

Szukamy współpracowników w całym kraju – Newmanów, korespondentów i fotografów. Szczególnie mile widziane będą osoby ze znajomością języków obcych.
Naszym współpracownikom pomagamy w pełnieniu obowiązków. Czekamy na osoby pełnoletnie. Szukamy także współpracowników do m.in. prowadzenia Relacji LIVE, a także innych zadań.

Na zgłoszenia czekamy pod adresem email : redakcja@volley24.pl .

W mailu napisz:

- swoje imię i nazwisko
- telefon kontaktowy, numer Gadu-Gadu
- znajomość języków obcych
- od kiedy interesujesz się siatkówką?
- jaki jest twój związek z siatkówką?
- czym się zajmujesz (praca, uczelnia)?

Do emaila dołącz klauzulę:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w zgłoszeniu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji serwisu internetowego www.volley24.pl " (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.97 o ochronie danych osobowych, Dziennik Ustaw Nr 133 Poz. 883).

Zastrzegamy sobie prawo do odpowiadania jedynie na wybrane zgłoszenia.

PatrykSz
Oficjalna Strona Katarzyny Gajgał (www.kasiagajgal.boo.pl) poszukuje osób, które dobrze czują sie w tematach związanych z siatkówką na stanowiska:
- fotografów
- redaktorów
- korespondentów

Minimalny wymagany wiek to 14 lat.

Szczegółowych informacji udzielamy pod adresami e-mail:
pes0@onet.eu , plpelite@boo.pl , plp_elite@e-mail.net.pl
Lub gg:
3895775
olka
szukam fotografów z DG z odpowiednim sprzętem, najlepiej z akredytacją prasową i doświadczeniem. kontakt gg : 1017591

więcej szczegółów udzielę w trakcie rozmowy.
Szczepan
olka to nie szukaj tylko zagadaj z chieckin'em.
Bo galeria MKS'u to jego dzieło z dodatkiem kilku pstrykaczy.
poz.
Szczepan
Lista akredytowanych dziennikarzy na mecze CEV Indesit Champions Leauge

Więcej Was matula nie miała??

Każdy składa relację , ale gdzie??
Padziu
CYTAT(Szczepan @ nie, 06 gru 2009 - 19:09) *
Lista akredytowanych dziennikarzy na mecze CEV Indesit Champions Leauge

Więcej Was matula nie miała??

Każdy składa relację , ale gdzie??

2 fotografów 2 pisarzy i szef.Relacje dostępne na stronie www.mks.dabrowa.pl a zdjęcia w klubowej galerii. a za pozostali 37 to nie wiem niestety tongue.gif

CYTAT(Michael @ nie, 06 gru 2009 - 19:28) *
A gardel na sektorze coraz mniej... rolleyes.gif

Ja swój karnet zamierzam oddać osobom które pojawią się na sektorze KK

CYTAT(budzik936 @ nie, 06 gru 2009 - 19:45) *
Wygrałem bilet na LM i jak może ktoś wie to może mi powie w którym miejscu będzie to stoisko do odbioru nagród. Co prawda dzwonił do mnie Pan, ale nie dopytałem. Z góry dzienx za info.

Pewnie gdzieś przed wejściem żeby można było wejść na tę nagrodę, ale pewny nie jestem smile2.gif
Coelho
Wszytkich zainteresowanych ruchem kibicowskim na siatkówce zapraszam do rejestracji:
WWW.VOLLEYKIBOL.OCOM.PL
pobloku
Witam,

Z góry przepraszam adminów, jeżeli ten temat powinien znaleźć się w innym dziale.

Portal siatkarski www.pobloku.pl poszukuje osób z miasta lub okolic, które w zamian za akredytację dziennikarską na mecze drużyny siatkarskiej MKS Dąbrowa Górnicza, chciałyby zostać dziennikarzem lub fotografem naszego portalu.

W chwili obecnej dysponujemy ściśle ograniczonym budżetem, ale w przyszłości przewidujemy drobne wynagrodzenie. Póki co szukamy osób z pasją i zacięciem dziennikarskim, a także miłością do siatkówki smile2.gif

Jako, że drużyna MKS Dąbrowa należy do ścisłej czołówki, bardzo zależy nam na wszelkich materiałach związanych z drużyną.

Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt e-mail: redakcja@pobloku.pl
Odpowiemy na wszystkie pytania smile2.gif

Pozdrawiam,
Tomasz Grabowski smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.