Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS DG - BKS Bielsko
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Stron: 1, 2
Goły
Z racji tego iż na ten mecz przygotowywana jest konkretna oprawa jakiej w hali Centrum jeszcze nigdy nie było , WSZYSCY musimy podejść do sprawy bardzo poważnie. Już teraz możemy Wam zdradzić , że jeżeli wsystko to co zrodziło nam się w głowach zostanie zrealizowane bardzo mocno nadszarpnie nasz budżet. Ludzie sa chojni i co mecz rzucają sporą sumę do puszek , teraz pora na naszą inicjatywe w tej sprawie . Od dzisiaj , na każdym meczu w naszej hali KAŻDY kto ma legitymacje KK , po wejściu na hale MUSI wrzucić do puszki co najmniej 3 zł ! W ten sposób uzbiera się całkiem spora suma podczas jednego meczu a pieniądze są bardzo potrzebne .
Oprócz tego zwracamy się do wszystkich o pomoc w robieniu konfetti , obecnie nie mamy nic, dlatego już od dzisiaj ruszamy z akcją konfetti . Tnijcie do reklamówek jednorazowych , jak ktoś może niech pakuje do woreczków foliowych - wszystko przyniosimy na meczach pod bęben .
Oprócz oprawy prawdopodobnie zakupimy też megafon - gdyż bez niego pikniki znowu zepsuja nam oprawe - kolejny wydatek !
Do tego wszystkiego albo przed meczem z Piłą- żeby ludzi przyzwyczaić albo juz przed samym meczem z BKSem będzie organizowana pierwsza tego typu akcja - akcja plakat. Mianowicie wydrukujemy spora ilośc plakatów na ten mecz i porozwieszamy je po CAŁYM ZAGŁĘBIU DĄBROWSKIM ! Ząbkowice , Strzemieszyce , Błędów , Gołonóg , Mydlice , Reden , Sosnowiec , Będzin , Czeladź ,Zagórze - wszędzie muszą być nasze plakaty ! NIECH NAS BĘDZIE JAK NAJWIĘCEJ !
Ponadto oczywiście każdy z Was robi sobie rachunek sumienia co zrobił do tej pory dla MKSu a czego jeszcze nie zrobił a chciałby zrobić . Namawiamy kolegów , ojców , wujków , zakładamy białą lub niebieską koszulke i robimy szał jakiego jeszcze nie było w tym kraju ! Chłopaki z Sosnowca niech namówia kolegow z Sosnowca , chłopaki z DG niech namówia ludzi z DG , prawdopodobnie dobra liczbą wspomoże nas też CKS Czeladź !

Nameczu pojawia się napewno kibice gości więc to powinna być dla nas dodatkowa mobilizacja

DO DZIEŁA bracia i siostry !
Kamil_
Chłopaki z kosza mają chyba megafon, może nam pożyczą biggrin.gif

Ale to tak na marginesie ;-)
mydlik
a przed meczem z Bielskiem mecz z Piłą 8 luty[niedziela] TV4.POLSAT SPORT.

tu również odpowiedniej oprawy nie należy odpuszczać.
Kamil_
Na 2 konkretne oprawy pieniążków pewnie nie starczy.

Lepiej jedną a konkretną, niż 2 przeciętne.
Lui
CYTAT(Kamil_ @ pon, 26 sty 2009 - 17:28) *
Na 2 konkretne oprawy pieniążków pewnie nie starczy.

Lepiej jedną a konkretną, niż 2 przeciętne.

Dokładnie.. smile2.gif
To ja się biore za cięcie konfetii.. tongue.gif
Goły
Mecz z Piła odpusczamy ... żeby pomysł wyszedl i wszystko bylo tip top nie można robic nic na chypcika ... na bielsku będzie dużo ludzi i beda napewno tez jakieś media smile.gif
mydlik
Z Bieskiem również będzie TV.

Nie chodzi mi o nową oprawę z Piłą.Należy użyć to czym obecnie dysponujemy .
Ludzie się patrzą i to może być motywacją. żeby coś do puszki wrzucić.
Goły
Uwaga !! Na meczu z Piłą oraz podczas wyjazdów do Muszyny i Kalisza do nabycia będą kalendarzyki kieszonkowe na rok 2009 ! Aby otrzymac taki kalendarzyk należy wrzucić do ktorejś z naszych puszek min. 1 zł !! Zapraszamy

Mydlik , spokonie coś napewno uzyjemy smile2.gif
Prosty
i to mi sie podoba, sa konkrety, post jest mobilizujacy, od jutra tez zaczne ciac konfetti, kalnedarzyk tez sobie walne ^^ z niecierpliwoscia czekam na oprawe

co z vlepami ? tutaj przy okazji spytam, zeby nie pisac nowego postu
Beica
Wypowiedź Gołego napawa optymizmem na najbliższe mecze. I o to chodzi, pokażmy że jesteśmy najlepsi smile2.gif
siikor
Vlepki też niedługo będą.. jakbyście tworzyli więcej projektów to łatwiej byłoby wybrać.. smile2.gif ale spokojnie.. wszystko będzie!

PS. nie rozmywamy !!
endriu
A jak się te vlepki vlepia?

pozdr...
Goły
Przypominamy , iż na meczu z Piła każdy kto ma legitymacje KK wrzuca do puszki 5 zł ! Oprawa , która pojawi się na meczu z BKSem mocno nadwyrężyła nasz budżet a zrobilismy i zakupiliśmy dopiero połowe rzeczy które mamy w planach ! Ponadto do kupienia będą kalendarzyki kieszonowe w cenie 1 zł !
Szczepan
A ja mam pytanko?
FLAGA na mecz z Farmutilem gotowa bo to zdradzone,
Reszta oprawy przygotowana przez "wariatów" na zicher.
A ja nie mam 5 nawet 2 zeta.
Poproszę o odp.
POZ.
Szczepan.
troll
Witam

Mam pytanko - mianowicie czy będzie można jutro kupić bilety na mecz z Piłą ?

Pozdrawiam
Coelho
CYTAT(troll @ sob, 07 lut 2009 - 11:28) *
Witam

Mam pytanko - mianowicie czy będzie można jutro kupić bilety na mecz z Piłą ?

Pozdrawiam

jasne ze tak.. kasy sa przed hala kupujesz bilet i wchodzisz:D
Padziu
dodam tylko że kasy są otwierane na godzinę przed meczem
Goły
Oprawa nie jest gotowa ! czy wy chcecie żeby oprawy byłydla telezwizji ? blink.gif jak tak to pomyliliscie chyba klimaty...
Goły
Uprzejmie prosimy o zrobienie projektu jakiegos plakatu specjalnie na ten mecz oraz ario - jakaś zarabista zapowiedź w postaci filmiku !
ario
trailer już się robi! smile2.gif
siikor
Na wyjazdowym meczu z Kaliszem prawdopodobnie będą już vlepki MKSu więc jeśli ktoś będzie zaiteresowany i zechce wspomóc klub kibica to zapraszamy do zakupu.. cena arkusza : 2 zł (6 vlepek)
bargidg
może nie powinienem porównywać się z ario, ale ot. taki mój mały trailer na mecz z BB, oceńcie sami czy może być czy nie smile2.gif Wolną rękę daję Gołemu, który zlecił wykonanie zadania smile2.gif

http://www.youtube.com/watch?v=NURTlKe5944
Goły
+ za inicjatywe ale odpada , po pierwsze bez żadnego Aluprofu , po drugie zero aspektów kibicowskich a to ma być trailer przygotowany przez kibiców dla kibiców !
endriu
Tak się sprawy mają:

Liga, MKS - BKS, niedziela 22.02.09 godz. 14:45

PP, MKS - BKS, poniedziałek 23.02.09 godz. 18:00

pozdr...
Goły
Panie boziu żeby tylko mecz z Gwardią zostal na swoim miejscu czyli w sobote <prosi>

Czekamy na plakaty i trailery !!!!!!! Akcja Bielsko rusza na dobre , eraz jak już znamy dokładny termin niebawem na mieście pojawią sie transparenty informujące o tym meczu !
mydlik
Z Gwardią raczej 1 marzec godz 14.45 tj niedziela.
Goły
To wielka lipa ! wyjazd ucierpi ....
Hi-tek
a nie jest przypadkiem tak ze wszystkie mecze ostatniej kolejki musza byc rozgrywane w tym samym czasie??
Lui
http://www.lsk.net.pl/games/id/199

Na stronie LSK pisze, że gramy w niedziele o 14:45 angry2.gif
Goły
Lipa straszna sad.gif 1 marca w naszej hali odbędzie sie I Turniej Kibiców Zagłebia Dąbrowskiego ,a że my jesteśmy pomyslodawcami i współorganizatorami będziemy musieli odpuscic wyjazd. Chcielismy tez zrobic tak żeby jeden skład byl od nas - jako MKS Dabrowa Górnicza ... specjalnie ułożylismy termin na 1 marca ze wzgledu na wyjazd do Wrocka 28-ego a tu oczywiscie dupa zbita ;/
Hi-tek
Goly a nie dacie rady przelozyc turnieju na sobote???
krzysiek
Jakaś kurna klątwa z tym przekładaniem terminów huh.gif Cytując jednego z wielkich poetów polskich -
"Jak nie urok to sraczka" dry.gif
szer
Eh przekładają, przekładają. Ale dwie ostatnie kolejki tak mają... Wszystkie mecze w niedziele. :/
ario
http://www.youtube.com/watch?v=dwslExTm1R0
bargidg
Brawo Ario! Super Trailer smile2.gif Ja już chce tego 22 lutego ! smile2.gif
SokratesDG
Bardzo mi się podobają powiedzenia trenera Kawki:
"Spokojnie laski, piłeczka do góry i jedziemy!" i
"Nastukajmy im jeszcze parę punktów i do domu."
Gdyby udało się je jakoś wykorzystać byłoby fajnie.
Coelho
PLAKATY KIBICOWSKO:
http://ifotos.pl/?page=2&image=55439.jpg
I Mniej kolorowo xD
http://ifotos.pl/uploaded/55441.jpg
moze troche przesadzone! ale mysle ze w szczegulnosci ten 1 przyciagnie uwage!!!
ario
Loga klubowe jakieś dziwne.
Nasze MKSu takie jakieś rozjechane
A siatkarski BKS ma inne logo

Ale ogólnie nie jest źle.

edit: też zrobię dzisiaj wieczorkiem plakat
kaczor
będą wlepki na meczu z bielskiem??
Goły
Na 99% tak , cena 2 zł za arkusz 6 vlepek 8x8 cm.
Coelho
no i moj poprawiony projekt
http://i40.tinypic.com/2cdy69y.jpg

no ok niebede gorszy tez zrobilem NO-COLOR biggrin.gif
http://i44.tinypic.com/e03ocz.jpg
Zibar
przypominam, że 23 jest kolejny mecz równiez BB, taka mała wprawka do P-off, może to uwzględnić w/w plakacie
Szczepan
tylko godzinki chyba inne? (jak chłopaki mają to umieszczać 2 w 1)
Coelho
moge zmienic date i godzine i mozna drukowac 2 i najwyzej przyklejac jeden kolo 2!
no chyba ze mam wcisnac 2 date i 2 godzine ale mysle ze to bedzie kiepskawy pomysl...-czekam na jakies info jak cos bede dzialal
szer
CYTAT(Coelho @ śro, 11 lut 2009 - 22:16) *
moge zmienic date i godzine i mozna drukowac 2 i najwyzej przyklejac jeden kolo 2!
no chyba ze mam wcisnac 2 date i 2 godzine ale mysle ze to bedzie kiepskawy pomysl...-czekam na jakies info jak cos bede dzialal

Zamiast "Zapamiętaj" daj drugą datę i będzie wyglądać dobrze smile2.gif
Coelho
no i prosze:
http://i42.tinypic.com/eb4osm.jpg

i no color!
http://i44.tinypic.com/1076uqd.jpg

PZDR
sarsolot
Ja bym zrobil tak, zeby jednak ligowy pojedynek byl jakos lepiej widoczny. Ma sie rzucac w oczy ze jest w niedziele mecz, a PP przy okazji po prostu niech bedzie.
Coelho
hehe no po to jest napisany wiekszymi literami biggrin.gif!
Goły
Endriu możemy liczyć na druknięcie powyższych plakatów ? potrzeba ok 400 sztuk gdyż akcja plakat sięgnie teren całego Zagłebia Dąbrowskiego . Jak ktos ma możliwość mile widziane również taśmy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.