Goły
Sat, 10 Jan 2009 - 13:46
Widze zero zainteresowania tym spotkaniem z waszej strony , a to bardzo źle gdyz jest to spotkanie bardzo ważne dla naszych gwiazdek !! Młyn tam gdzie zawsze czyli na górze . Prosze przypomniec sobie nową piosenke bo bardzo mozliwe że zaczniemy ją wprowadzac !! Zabierzecie ze soba tez dodatkową złotówke do puchy !
Na meczu prawdopodobnie bedą też prowadzone zapisy na wyjazd do Mielca u wiadomo kogo !
Nastawcie sie na dobra zabawe na sektorze , może jakies pogo , może jakiś wężyk ....
Beica
Sat, 10 Jan 2009 - 14:27
Planowana jest jakaś większa oprawa?
Hi-tek
Sat, 10 Jan 2009 - 16:42
ten mecz podobnie jak nastepny bedzie wazny dla nas jak i gwiazdek. Musimy rozruszac calahale a pozniej powtorzyc to w mielcu......
O wyniki jestem spokojny:) gra bedzie wygladala coraz lepiej bo przeciez gorzej juz nie moze:)
Beica
Sat, 10 Jan 2009 - 17:41
Ciekawe czy Dąbrowska publiczność podczas tej długiej przerwy uczyniła jakieś postępy, i w poniedziałek głośniej odpowie na pytanie "Kto wygra mecz?!"
Padziu
Sat, 10 Jan 2009 - 18:17
może na koniec sezonu to przyniesie jakieś rezultaty bo na to że juz w poniedziałek to nie liczę
Arbas
Sat, 10 Jan 2009 - 20:58
Gdzie, w który poniedziałek i o której?
Bartek90
Sat, 10 Jan 2009 - 21:09
CYTAT(Arbas @ sob, 10 sty 2009 - 20:58)

Gdzie, w który poniedziałek i o której?
Hala "Centrum" 12.01.2009 r. godz. 18.00
siikor
Sun, 11 Jan 2009 - 00:45
Uwaga! Na meczu w poniedziałek zjawi się u nas delegacja CKS'u Czeladź więc pokażmy im jak dobrze potrafimy się bawić! Jeśli będziemy ich pozdrawiać to zróbmy to konkretnie! Do zobaczenia w poniedziałek..
bartos
Sun, 11 Jan 2009 - 23:25
Arbas
Mon, 12 Jan 2009 - 09:30
CYTAT(Bartek90 @ sob, 10 sty 2009 - 19:09)

Stokrotne dzięki za info, bo jakoś "cicho wszędzie, głucho wszędzie - co to będzie...?"
Goły
Mon, 12 Jan 2009 - 22:05
MKS Dąbrowa Górnicza - Pałac Bydgoszcz ( 12.01.09r.)
Bardzo wazny mecz z perspektywy tabeli . Po ostatnich występach naszych gwiazdek frekwencja nieco niższa niż w poprzednich spotkaniach - lekko ponad 1500 osób. Nas w młynie zebrało się 50-60 osób . Tego dnia po raz pierwszy wsparli nas kibice innej drużyny a mianowicie CKS Czeladź w liczbie 8 głów z flagą.Podczas tego meczu odpusczamy jakąkolwiem oprawe i skupiamy się na dopingu co wychodzi bardzo dobrze. Przez całe spotkanie prowadzimy bardzo dobry doping , za sprawą efektownej gry naszych zawodniczek na hali wspaniala atmosfera , kilkakrotnie cała hala robi fale i odpowiada na pytanie " kto wygra mecz'" - szczerze mówiac jest coraz lepiej ! w 4 secie robimy na młynie nawet małe pogo !! Doping wspomagany 2 bębnami. Pewnie jeszcze nie wielu to zauważa ale staramy się wprowadzić inny niz ten który obecnie panuje, styl kibicowania na siatkówce w naszym kraju - nie mamy 8 bebnów , ciagniemy pieśni jak najdlużej świetnie się przy tym bawiąc !
Piotrekdg
Mon, 12 Jan 2009 - 22:14
Doping na mocne 4+ , chociaż według mnie mogliśmy pokazać jeszcze trochę więcej:PP ale to według mnie:) hala się trochę obudziła ,tylko szkoda że jak krzyczymy, aby odpowiedzieli na zadane pytanie to jakoś słabo im to wychodzi!Ale co by było gdyby dziewczyny przegrywały?!Według mnie dąbrowska publika jest w 100% wynikowa co oznacza , że jeśli MKS wygrywa jest zabawa są gratulacje dla KK za wspaniały doping, a jak kobity przegrywaja to siedzą cicho i nawet dłońmi nie umieja poruszać aby poklaskać. Może źle piszę ale to jest moje zdanie.
Dodam,że jeśli młyn na dzisiejszym meczu liczyłby z 20osób więcej to byłby ostry meksyk!:P
Brawo dla KK!
endriu
Mon, 12 Jan 2009 - 22:19
Za ten"ostry meksyk" - mocne 4+ dal autora
Naprawdę było gites, nie mogę się doczekać na oglądniecie nagrania meczyku:)
pozzdr...
bargidg
Mon, 12 Jan 2009 - 22:29
ja z przyczyn technicznych nie dotarlem dzis na hale

ale czy moge sie spodziewac od kogos nagrania z Polsatu SPORT ? baaaaardzo by mi na tym zalezalo

wkoncu takie informacje czytac to cos

az chcialbym to zobaczyc

chociaz jakis obszerny skrot

nooo i pokazanie co tam dzis w mlynie bylo
Beica
Mon, 12 Jan 2009 - 22:30
Jak by ktoś nie wiedział to jutro retransmisja w Polsacie Sport, ale niestety o godzinie 13

Doping oczywiście - przedni.
A tak poza tym to bardzo dużo Dąbrowian nadal jest chętnych na szaliki!
Zibar
Tue, 13 Jan 2009 - 09:34
CYTAT(bargidg @ pon, 12 sty 2009 - 22:29)

ja z przyczyn technicznych nie dotarlem dzis na hale

ale czy moge sie spodziewac od kogos nagrania z Polsatu SPORT ? baaaaardzo by mi na tym zalezalo

wkoncu takie informacje czytac to cos

az chcialbym to zobaczyc

chociaz jakis obszerny skrot

nooo i pokazanie co tam dzis w mlynie bylo

Jest również możliwość obejrzenia meczu z archiwum strony klubowej - zapraszam
Szczepan
Tue, 13 Jan 2009 - 23:36
I ja się dołożę:
Meczyk jak Zibar nakreślił na stronie klubowej, dąbrowska publiczność (różne źródła) 1500 - 1700 sztuk. A zabawa przednia, cała HALA w tym sezonie tak chyba się nie bawiła. Popatrzyć wystarczy na te fale kilkukrotnie po trzy robioną. Na filmiku słychać KK. I jedna strona drugiej odpowiada - czwarty set.
Beica
Wed, 14 Jan 2009 - 16:13
Dąbrowska publiczność pozytywnie zaskoczyła ;D.
Nawet w TV podczas gdy my śpiewaliśmy "Naszym klubem MKS...", chwilami słychać było głośne liczenie!
Kamil_
Wed, 14 Jan 2009 - 16:21
Jakby była jakaś retransmisja o ludzkiej porze, niech ktoś da znać
Padziu
Wed, 14 Jan 2009 - 16:48
z tego co wiem to powtórek juz nie będzie

ze względu na europejskie puchary - wczoraj dziś jutro a w piątek liga już jest i kolejne mecze
Franek8
Wed, 14 Jan 2009 - 16:51
ale zawsze możesz ściągnąć sobie iple i tam oglądać mecze naszych siatkarek
Lui
Wed, 14 Jan 2009 - 17:02
CYTAT(Franek8 @ śro, 14 sty 2009 - 16:51)

ale zawsze możesz ściągnąć sobie iple i tam oglądać mecze naszych siatkarek

Dokładnie, jest tam cały nasz mecz z Bydgoszczą
kallisto
Thu, 15 Jan 2009 - 19:46
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.