Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: JESTEM ZBULWERSOWANY !!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Jashi
Dzisiej jakies skur**** z bencburga wjechaŁy mi centralnie przed balkon i zaczĘli wycinaĆ drzewka. Pieknie rosŁy i rozpoŚcieraŁy swojĘgaŁĘzie nad ŁaweczkĄ pomiĘdzy nimi tera ich juz nie ma jak i wielu innych.
CO TO KURWA KOMU PRZESZKADZAŁO PYTAM.
gdzie moŻna zdobyĆ informacjĘ(czyt. komu przypierdo***) za tĄ akcjĘ
kto jest za to odpowiedzialny i gdzie sie mogĘcoŚ dowiedzieĆ !!.
NIE MA TO TAMTO TAKIE ŁADNE MŁODE DRZEWKA ZASADZONE JAKIEŚ 10 LAT TEMU... WYJDZIEMY NA ULICE... ZROBIMY BLOKADĘ...
&^%$@#)(*&!%#!%#)_!($&%!(#!&^%#)!*%$!)$#aaaaaaaaaaaaaaa
olo
QUOTE(Jashi)
Dzisiej jakies skur**** z bencburga wjechaŁy mi centralnie przed balokon i zaczĘli wycinaĆ drzewka. Pieknie rosŁy i rozpoŚcieraŁy swojĘgaŁĘzie nad ŁaweczkĄ pomiĘdzy nimi tera ich juz nie ma jak i wielu innych.
CO TO KURWA KOMU PRZESZKADZAŁO PYTAM.
gdzie moŻna zdobyĆ informacjĘ(czyt. komu przypierdo***) za tĄ akcjĘ
kto jest za to odpowiedzialny i gdzie sie mogĘcoŚ dowiedzieĆ !!.
NIE MA TO TAMTO TAKIE ŁADNE MŁODE DRZEWKA ZASADZONE JAKIEŚ 10 LAT TEMU... WYJDZIEMY NA ULICE... ZROBIMY BLOKADĘ...
&^%$@#)(*&!%#!%#)_!($&%!(#!&^%#)!*%$!)$#aaaaaaaaaaaaaaa

Zapytaj w UM, w wydziale ds walki z zieleniĄ w mieŚcie.
WeGeR
MoŻe Talkowski tam jakieŚ delfinarium planuje wink.gif
olo
QUOTE(WeGeR)
MoŻe Talkowski tam jakieŚ delfinarium planuje wink.gif

Chyba WIELBŁĄDARIUM albo BOBRARIUM.
Pan_Kleks
Jaszi olej to i zajmij siĘpiciem piwa i rozlewaniem bimbru w piwnicy.
Misiek
Podobno pod koniec paĹşdziernika przed twoim balkonem ma powstaĆ "prÓbny" wybieg dla antylop. W zwiĄzku z tym mam nadziejĘŻe skończy siĘpicie na klatkach schodowych. Nie naleŻy stresowaĆ zwierzĄtek ...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
slimakAG
to ja zamawiam miejsce na balkonie zeby se popatrzec (przyniose browary a ty Jashi wez bimber z piwnicy )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.