Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ubezpieczalnie OC, AC...
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
Sebastian22
Witam

Poszukuję biura gdzie wynajdą mi najlepsze ubezpieczenie tzn najtańsze.....myśle że MTU PTU HDI coś z tej trójki ale mamy w DG takie biuro ?
marcin.p
O MTU pytaj na "naszej" poczcie (na wybickiego). HDI jest na Sobieskiego, jak od kładki przy Bankowej będziesz szedł w kierunku "olimpijczyka" to jest za apteką.
Sebastian22
CYTAT(marcin.p @ sob, 03 sty 2009 - 23:00) *
O MTU pytaj na "naszej" poczcie (na wybickiego). HDI jest na Sobieskiego, jak od kładki przy Bankowej będziesz szedł w kierunku "olimpijczyka" to jest za apteką.

Dzieki. Zawsze to już coś...tam widziałem nawet szyld HDI.....ale fajnie jakby była jakas agencja co wyszukuje ci najlepsze...sa takie biura.....oni wtedy maja coz z tego ze przez nich znalazłem....
marcin.p
Nie mam pojęcia czy w DG jest biuro zajmujące się doradztwem ubezpieczeniowym. Ja miałem okazje posiadać OC zarówno w HDI jak i MTU i polecałbym MTU. Oferta zbliżona, cena sporo niższa niż w HDI, no i możesz platność rozłozyc na 4 raty.
bargiel
HDI ASEKURACJA ul. Bandrowskiego
p. Maria Wojciechowska (tańszego AC i OC nie ma w DG) a obecnie jest nawet promocja 20% mniej
Alpin
Naprzeciwko budynku urzędu miejskiego jest agencja ubezpieczeniowa "Partner". Mają oferty różnych ubezpieczalni.
Sebastian22
Ja ubezpieczałem się w końcu w budkach na Redenie - tam za Zagarmistrzem obok salonu Fiata - bardzo miła Pani Ewa, ma do wyboru sporo firm, doradzi itp. Ja mam w Allianz AC+OC. MTU niby najtańsze ale sa z tym spore problemy...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.