Jashi
Thu, 21 Aug 2003 - 00:50
Jest nas tu narazie maŁo wiĘc w miarĘmoŻliwoŚci powiadamiajcie swoich znajomych, Że istnieje takie forum. Dajcie opisy na GG z adresem tego forum i niech siĘrejestrujĄ, moŻe kto co naskrobie bo na razie maŁo tu ludu.Pozdro
Kwasny
Thu, 21 Aug 2003 - 01:35
No to jest mysl :7: a tak powaznie, no oczywiscie masz racje. Bylo wczesniej juz forum na innym serwerze i podobno bylo juz sporo ludzi, ale mnie nie bylo w tym czasie i po*^*&%$ admin serwera zwalil cala baze Mysql no i tak sie potoczylo. Forum wogole przestalo istrniec i teraz wszystko zaczyna sie od nowa , wiec nie ma co panikowac. Bedzie dobrze !!! :afro:
Misiek
Mon, 13 Oct 2003 - 22:41
Zapraszajcie na to forum swoich znajomych, niech kaŻdy przeczyta co siĘdzieje w jego mieŚcie. Teraz nastaŁ taki czas, Że byŁoby dobrze aby byŁo jak najwiĘcej. Chyba wszyscy chcemy aby nastĄpiŁy zmiany.
A wiĘc ... nie bÓjcie siĘzmiany na lepsze !!!
Master
Sat, 01 Nov 2003 - 19:15
Postarajcie siĘwysŁaĆ swoim znajomym z Dabrowy na GG info i adres Naszego Forum, ja postaram sie napisaĆ pare e-maili do rÓznych organizacji, moze wysle tez adres do Kocjanowej??? :) jakims partiom i stowarzyszeniom powysyŁam, moze kiedyŚ zajrzy tu Talek albo jakis Lipczyk , albo ktos z radnych i moze wykorzysta i wcieli w Życie jeden z naszych pomysŁÓw.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.