Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS DG - Gwardia Wrocław
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Goły
Mecz transmitowany na zywo wiec moblizujemy siebie , kolegow , wujków , ojców ,braci aby pojawili się na tym meczu . Planujemy naprawde okazałą oprawę ale aby ona wyszła potrzebna jest spora ilość ludzi na tym meczu ! Ważne aby górne sektory były chociaz w 3/4 zajęte...

Dlatego prośba do Was wszystkich !!

W środe o godzinie 18 30 jest spotkanie KK na hali .

Zadanie jest takie : każdy z Was drukuje po 10-15 naszych plakatów i przynosi je na zebranie .Po zebraniu każdy z Was , można po 2och,3ech dostaje teren w ktorym pojdzie i rozwiesi plakaty , tak aby te plakaty naprawde byly widoczne w mieście... Musi nas być duzo ! Musimy pokazać że Dąbrowa potrafi się bawić !! Na meczu każdy dostanie także ulotke , która zachecać będzie miala do dopingu ...

Każdy kto ma zamiar pojawic się tego dnia w młynie zakłada niebieską lub białą koszulke i szalik .Prosimy także aby każdy pojawił się na sektorze max do godz. 17 50 !! Nie łazimy pod kasami , od zbierania pieniedzy,rozdawania ulotek będą odpowiednio wyznaczone osoby , pozostali proszenia są o zasiadaniu na sektorze ... Kto ma to zabiera także czapeczke mikołaja .

Po meczu w Bielsku zrobiło się troche o nas głosno , dlatego tez musimy podtrzymywac tą passe!

Prosze o pisanie w tym temacie wszystkiego co zwiazane z kibicowaniem , przed , w trakcie i po meczu też ! żeby nie zasmiecać !

MKS Dabrowa Górnicza

ario
DRUKUJEMY W POZIOMIE !!!!!!!

albo
Goły
MKS DG - Gwardia Wrocław 12.12.08 g. 18:00 !!!

Ustawiać statusy na gadu gadu, wysyłac łancuszki na n-k itd ! i rozklejajcie te plakaty bo musi być nas duzo !!!!!!!!

Zibar
CYTAT
siikorThu, 11 Dec 2008 - 17:03

Wszyscy spotykamy się o 16:45 pod kasami! Musimy być wcześniej bo jest trochę spraw do ogarnięcia więc mamy nadzieję że większość z was zjawi się o tej porze.. Pamiętajcie o mobilizacji, pokażmy że doping w Bielsku nie był przypadkiem i że potrafimy tak na każdym meczu!

Chyba wszyscy wiedzą o co biega smile.gif
Zibar
Na portierni hali sa dostępne plakaty reklamujące ostatnie pojedynki w sezonie, prosba do KK i sympatyków MKS-u o pomoc w ich rozwieszaniu na mieście.
pzd i zapraszam na week-endowe emocje
Kitel-JP
Ja pojde dzis na portiernie i wezme kilka to porozwieszam gdzies na golonogu

czemu na stronie glownej pisze ze mecz jest o 17 ?
Kitel-JP
CYTAT(Kitel-JP @ czw, 23 kwi 2009 - 07:49) *
Ja pojde dzis na portiernie i wezme kilka to porozwieszam gdzies na golonogu

Coelho
ja dzis podskoczylem wzielem kilka plakatow sc obkljone jutro dam jescze w sql
bonus11
o ktorej mecz jest??o 17?
Padziu
ja na plakacie widziałem że 17:00 zresztą na stronie LSK tez tak pisze wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.