Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ranking nalepszych prezydentów - głosowanie!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Władze
kursor
Ranking nalepszych prezydentów - głosowanie!

http://slask.naszemiasto.pl/inne/specjalna.../5520_6431.html

pozdro
michal_dg
Oczywiscie Zbigniew Podraza !
bzenek
CYTAT(kursor @ pon, 01 gru 2008 - 09:29) *
Ranking nalepszych prezydentów - głosowanie!

Aż boję się pomyśleć co Paweł Silbert robi lewą ręką na tym zdjęciu biggrin.gif
kursor
Witam!

Oczywiście jak to zwykle bywa w konkursach DZ można oddać więcej niż jeden głos odświeżając stronę

pozdro
Master
Zabawa malo warta, gdyby jeszcze były powody aby głosowac na Naszego Prezydenta ...
mawwm
CYTAT
Chce zbudować ścieżki rowerowe...

może czas pomyśleć o DROGACH ROWEROWYCH?
Peterek
Jeśli i tym razem wygra ktoś z Zagłębia to będzie porażka na całej linii. Sorry, ale prezydenci i administracja zagłębiowskich miast to jest tragedia (może Czeladź trochę bardziej na plus się wyróżnia, ale nie interesuję się za bardzo więc pewności nie mam).

Bartek
Prezydent Z. Podraza w cale nie jest najlepszy, niestety jest taki sam jak poprzednicy. Dużo obiecywał, mało jak do tej pory zrobił i zaryzykuje stwierdzenie że do końca kadencji mało zrobi... Niestety.
Peterek
Bartek, sięgając pamięcią wstecz to ja nawet nie pamiętam tych obietnic Podrazy, a co dopiero jakichś działań wink.gif
szarisz
Uważam, że marudzisz.
DG się robi drugą Czeladzią.

Też nie ma dworca PKP...
Dave
Dziwne, że Baranek ma ponad 2 tysiące głosów, podczas gdy taka "metropolia" jak Katosy nawet 100 ni ma...

Bzenek ty zboczuchu! tongue.gif
bzenek
CYTAT(Dave @ śro, 03 gru 2008 - 02:09) *
Bzenek ty zboczuchu! tongue.gif

A widzisz, też pomyślałeś fnd (2).gif
mawwm
ten "ranking" trzeba wartościować rosnąco, od ostatniego - tam gdzie dzieje się dobrze nie ma potrzeby angażować "klikaczy" !
bargiel
jakoś otworzyłam i nie ma na kogo zagłosować blink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.