Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Giełdy komputerowe Zagłębie - Górny Śląsk
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
kicoo
Potrzebuję porady, dokąd się udać, by rozejrzeć się w używanym sprzęcie komputerowym. Znam giełdę na Milowicach, ale tamtejszy towar raczej kojarzy mi się ze starzyzną, której za nic nie chciałbym włożyć sobie gdziekolwiek, nie mówiąc już o moim blaszaku wink.gif Swego czasu jeździłem do Katowic, jeszcze do budynku bodaj DOKP (przy Spodku), ponoć działała też giełda na samym dworcu, nie wiem czy do tej pory to prosperuje. Zwracam się więc z prośbą o Wasze opinie, gdzie warto jechać (chodzi o w miarę szeroki, przyzwoity wybór, dogodną lokalizację (jestem skazany na KZK GOP) i sensowne ceny.
Luke
Temat pewnie przedawniony ale odpiszę (może ktoś skorzysta):

Katowicka giełda wciąż działa, mieści się ona w budynku dworca i jest mniejsza od tej którą znaliśmy z DOKP. Giełda oferuje nawet niezłe ceny na sprzęt nowy (CEI, Prof, Big Computer - w tych firmach chyba tam najtaniej), czasami jednak nasz dąbrowski Proline oferuje lepsze ceny.

Jeśli chodzi o sprzęt używany to głównie cenowo, przegrywa on z allegro...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.