Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Vlepki, Vlepki, Vlepki...
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
siikor
Jako że już raz próbowaliśmy ale nie dało to żadnych efektów - od dziś zapraszam chętnych projektantów do tworzenia Vlepek MKSu.. Vlepki mają mieć rozdzielczość min. 500 pikseli.. Jak wiadomo, nawiązywać powinny do miasta, klubu, naszego regionu.. Liczę na waszą inwencję twórczą..

PROJEKTY WYSYŁAMY NA PRIV DO MNIE - temat "vlepki"

Czas goni więc do dzieła panowie graficy!

Pozdrawiam..
Piotrekdg
A ja dodam , aby każdy próbował stworzyć jakiś projekt a nie tylko Ario!wiem że niektórzy nie maja talentu tak jak ja:D ale próbować nie zaszkodzi!
endriu
Panowie konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety.
Proponuję, aby wkleić najpierw projekty, np. do niedzieli do godz. 10:00.
Jak będą projekty, to osoba w osobie siikor(załozyciel tematu) rozpocznie dyskusję, głosowanie czy cós w ten deseń.

A tak to będzie znów o wszystkim i o niczym.

Do roboty, czym więcej projektów, tym coś konkretnego, ładnego i wartego KK mozna będzie wybrać.

pozdr...
Beica
Nasze pomysły, i oczywiście te co zrobił Ario w temacie o herbie kk też się mogą przydać smile2.gif
siikor
Panowie bez zbędnych gadek, projekty na PW i koniec rozmywania smile2.gif
Goły
MILE WIDZIANE PROJEKTY MKS ON TOUR LUB SWIĄTECZNE MOTYWY !
Szczepan
celb (23).gif
siikor
Szczepan nie wyraźnie napisałem ? Bez rozmywania tematu ! Ehh...
siikor
Minęło 12 dni a tu cisza... DO DZIEŁA GRAFICY!!
ario
Poleciały aż DWA projekty vlepek biggrin.gif
Robię kolejne.

edit:
Tak 'na smak' dla wszystkich biggrin.gif
Lui
Kliknij, aby zobaczyć załącznik
Piotrekdg
Ario twoje 2projekty podobaja mi się!z tym, że projekt nr 2 jest na wzór flagi GKSu Katowice!aby pózniej nie było jakis przykrych komentarzy lub pretensji:PP Ale ogólnie na plus!
ario
edit:
TU BYŁ OBRAZEK biggrin.gif (doszedłem do wniosku, że lepiej, by nikt nie widział więcej vlepek, aż do ich ukazania się. Niespodzianka musi być.)
link poszedł do Sikora smile2.gif

robię 3 kolejne vlepki, coś się ruszyło smile2.gif
siikor
Nie wrzucaj Ario tutaj smile2.gif i działaj przyjacielu działaj biggrin.gif
ario
Do osoby o nicku siikor biggrin.gif wysłałem kolejną vlepkę. Wg mnie najlepszą z dotychczasowych, które zrobiłem.

Może oprócz mnie ktoś jeszcze coś pokombinuje?
Lui
Ja kombinuje, poszły już 3 vlepy do siikora wink.gif
siikor
kombinujcie panowie a potem Wielki Brat wybierze najlepsze projekty biggrin.gif
Coelho
na tej stronie sa vlepy miedzy innymi siatkarskie
i pokazuje teraz azs'u czestochowa
http://vlepy.pl/infopage.php?id=146
szczegulna uwage prosze poswiecic pzredostatniej vlepie Antypiknik
juz kiedys ja lub brat mielismy wrzucic zdiecie flagi anty piknik
ale zneiznalezlismy tej fot no to taka jest ta flaga jak ta vlepka
Goły
Ale my nie możemy zrobic vlepy antypiknik bo starszyzna z naszej ekipy sie oburzy rolleyes.gif
endriu
Co Ty przyjacielu Goły klicisz......
Moim zdaniem, należy przy edycji vlep wziąć pod uwagę bilans zysków i strat. Nie wiemy jaka będzie reakcja "....." wrzucających "....." na każdym meczu. Ilu zrozumie przesłanie....

Tego nie wie nikt:)
Prosty
to chyba nie najlepszy pomysl z tym antypiknik ;x moze byc ladne oburzenie, bo publika jest raczej nieobeznana
siikor
DZIŚ DO GODZINY 20 MOŻNA WYSYŁAĆ PROJEKTY!! JEŚLI COŚ MACIE TO ZAPRASZAM !
siikor
Na najbliższych meczach do kupienia będzie arkusz z I edycją vlepek MKSu Dąbrowy Górniczej! Cena za arkusz: 2 zł - wszystkich serdecznie zapraszamy do zakupu smile2.gif

Kamil_
Mógłbym prosić te vlepy w jakieś porządnej jakości? Co bym se mógł na tapete ustawić? biggrin.gif
Zibar
...a ja chciałem podziekować za vlepy od ludzi z Sosnowca.. fajnie, że jesteśmy razem. smile.gif
GRZEe
Co do wlepek to wszystko ładnie pięknie tylko 2 znich mnie i nie tylko mnie rozwalaja...!!!
ten koles z ganem...?!
czy MKS i kibice to jakas grupa killerow...?!
i druga ta ze smerfami buhehe...!!! niezły pomysł...!!! ja proponuje z teletubisiami zrobic pare rozejda się szybko...!!! laugh.gif
Prosty
ze Smerfami vlepa jak najbardziej ok wedlug mnie, zamiast koelsia z gunem mogl by byc projekt "nieuleczalni"
Hi-tek
Do Zibar: Ludz z Sosnowca mowi nie ma za co:) i poleca sie na przyszlosc:D:D
Do GRZEe: jeden znany teletubis to jest z chorzowa (i dlatego cala Polska d... chowa..... strach przezd teletubisiem gejem jest wszechobecny).... a nam wystarczy miec z nimi wspolne barwy czegos wiecej nie zniose.... hehehehe
Kitel-JP
hahah dobre "" TINKI WINKI "" z chorzowa laugh.gif
Zibar
sie nabijaj angry.gif napisałbym chłopaki z S-ca to by mnie endriu objechał od 7 szewców, ale to by bardziej pasowało bo już jeden chłopak z S-ca w historii był... lubił brunetki, blondynki, to by mu sie MKS spodobał i do KK pewnie by sie zapisał smile.gif
Hi-tek
smile2.gif to chyba wszystkie chlopaki z sosnowca lubia blondynki a zwlaszcza brunetki <lol>
sarsolot
Moze by ten wyzej wspomniany Chlopak z Sosnowca byl glowna postacia w naszym mlynie ? Wszak gardło miał przednie !
Beica

hihihi laugh.gif
Kamil_
Pospamowaliście i nie dostałem vlepek smile2.gif
Szewiec
CYTAT(Zibar @ wto, 10 mar 2009 - 21:22) *
sie nabijaj angry.gif napisałbym chłopaki z S-ca to by mnie endriu objechał od 7 szewców ...

czego wy ode mnie chcecie?? blink.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Jorgu
Może i złe miejsce na owe pytanie ale lepszego nie znalazłem . szukałem dość intensywnie wink.gif Jeśli zaśmiecam temat to sorka ale potrzeba matką wynalazku ,

Więc zasadnicze moje pytanie . Jak dołączyć i być czynnym członkiem klubu kibica ?

Pozdrawiam
siikor
Aktywnie dopingować i jeździć na wyjazdy smile2.gif stawiać się na zebraniach a napewno nie zostaniesz pominięty smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.