Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bielsko-Biała
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Goły
6 grudnia siatkarki MKS-u grają swój mecz w Bielsku-Białej z tamtejszym BKS-em . Na ten mecz Klub Kibica organizuje wyjazd autokarowy .APELUJEMY o mobilizację we własnych szeregach aby nasza liczba wyjazdowa z Mielca została pobita i to znacznie ! stać nas , aby pojawić się w tam liczbie co najmniej 100 osób ! Koszt wyjazdu będzie wynosił ok. 15-20 zł ! Dokładne informacje pojawią się w tym temacie jezeli organizatorzy zorientują się o dokładną kwote za autokar! Niebawem pojawi się także 1-szy termin na zapisy , prosimy o zapisywanie się aby bylo wiadomo ile potrzeba autokarów !!

Na każdego uczestnika wyjazdu czeka niespodzianka !

W tym temacie prosze o wklejanie zapowiedzi, plakatów , ulotek ! Na meczach z Muszyną a także z Calisią pojawią się odpowiednie transparenty oraz informacje,które spiker ogłosi kilkukrotnie na tych meczach !!

Jeżeli każdy kto był w młynie na ostatnich dwóch meczach plus osoby ktore sa w KK a nie stoja z nami to będzie już ok. 60-70 osób !

INWAZJA NA BIELSKO !! INWAZJA NA BIELSKO !! INWAZJA NA BIELSKO !! INWAZJA NA BIELSKO !!
ario

link: http://img396.imageshack.us/img396/2117/bielskokopiaqm5.jpg

Myślałem też nad tym, żeby zamiast tego linku w ZAPISACH podać Twój e-mail, albo Zibara.
Ewentualnie Endria też można dołożyć biggrin.gif
Goły
tak i jeszcze imie nazwisko , adres itd rolleyes.gif jak będzie więcej info to sie wrzuci info na stronę głowna i na plakatach sie poda adres strony
Goły
Pierwszy termin zapisów na wyjazd do Bielska - Białej odbędzie się w środę , 19.11.08r o godzinie 18:30 w pubie sportowym ! Wstępnie zbieramy po 18 zł , będzie nas dużo , kasa będzie zwracana...
Hi-tek
a moze jakas flaga typu "MKS Dąbrowa Górnicza dumą Zagłębia"
tak apropo zgody Zagłębie - BKS....
bonus11
EJ ale to jest caly koszt czyli Przejazd i bilet czy tylko przejazd???????

xDDD

i tak mi to roznicy nie robi no ale sie pytam xDD:p
Franek8
Zapewne za przejazd 18zł
a bilet 8zł
tak było w tamtym roku smile2.gif
Prosty
w tamtym roku za calosc bylo brane i bylo ponizej 20 zl chyba
siikor
Cena za przejazd, żadnych flag tego typu..
Goły
Zero zainteresowania tym meczem z waszej strony !! temat zaczyna umierac angry2.gif
Bartek90
Chętni już na pewno na wyjazd są... Czekają tylko do środy na możliwość zapisania się smile2.gif smile2.gif
endriu
Autokar, na 50 szt. kibica kosztuje do BB i z BB 600 złotych. Jutro będę wiedział jak bilety stoją u koników w BB i niezwłocznie zapodam info.

Będzie wiadomo co i jak:)

pozdr...
Kamil_
CYTAT(Bartek90 @ pon, 17 lis 2008 - 20:41) *
Chętni już na pewno na wyjazd są... Czekają tylko do środy na możliwość zapisania się smile2.gif smile2.gif

Ano właśnie smile2.gif Bawmy się jak w zeszłym roku, kiedy to pół godziny po meczu jeszcze śpiewaliśmy na hali w BB biggrin.gif
Goły
jak nas będzie mniej niż 80 osób to nie prowadze dopingu i wpierdzielam słonecznik cały mecz !

MA NAS BYĆ TYSIĄC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
endriu
Całkowity koszt wyjazdu do BB (przejazd w obie strony + bilet) dla grupy 50 osobowej wynosi:

-22 zł. ulgowy (leg. szkolna, emeryt, rencista)

-27 zł. normalny

Zapisy na spotkaniu KK w środę 19.11.2008 godz. 18.30 w hali "Centrum", oraz przed i po meczu z Muszynianką w sobotę 22.11.2008

Zgodne... mile widziane.

pozdr...
Goły
Ładnie sie cenią w tym mieście blink.gif

Mozna smiało napisac że zapisy od srody w pubie sportowym na hali smile2.gif
Goły
Od czwartku w pubie sportowym można zapisac się na wyjazd do Bielska...w pubie sa prowadzone TYLKO I WYLĄCZNIE zapisy ! pieniązki wplacamy przed lub po meczu z Muszyną koło kas u osob ktore beda sprzedawaly szaliki !! Zapisy codziennie od godz. 17 !!
Kamil_
Goły, będzie jakiś trans na Muszynie odnośnie wyjazdu do BB?
Goły
Otsatni taki wpis odnośnie liczby zapisanych osob ! W necie nie piszemy takich info !!

bedzie trans...
Kamil_
Edytowałem posta. Sory smile2.gif
Ursus
jeszcze jedno pytanie. Kiedy można jeszcze wpłacić kase??
neodg
Można się jeszcze zapisać? Jeśli tak to gdzie i kiedy?
siikor
ZAPISY W PUBIE SPORTOWYM CODZIENNIE OD GODZINY 17, CENA: 27 - normalny, 22 - ulgowy, CENA ZAWIERA PRZEJAZD AUTOKAREM I BILET NA MECZ!
neodg
Spoko tyle że teraz pracuję drugą zmianę. Czy nie ma innej możliwości? Chciałbym jechać jak rok temu a nie mam jak się zapisać.
Zibar
daj namiary na pw do endriu i sprawa załatwiona. Kasę podasz w przyszłym tygodniu
endriu
Pragnę zakomunikować, że w dniu 28.11.2008 o godz. 9:16 liczba osób, która zadeklarowała swoją obecność na meczu w Bielsku wynosi 50.
Zostało jeszcze jedno wolne miejsce.
Kto pierwszy ten...pojedzie, prosze o kontakt na PW.

Osoby, które się zadeklarowały i nie wpłaciły jeszcze należności (ich liczba to 21)proszę o jej uregulowanie przed meczem z Kaliszem na stanowisku handlu szalikami. Kibice, którzy wpisali się na listę, a z przyczyn tylko im wiadomych nie wezmą udziału w wyjeździe do BB proszę o szybki kontakt na PW w celu wykreślenia z listy

pozdr...
ario
JA JADĘ! IDZIE PW biggrin.gif
Goły
Rozumiem że jak sie zapisze 56 osób to te 6 osób może obejsc sie smakiem ? bo sam znam pare osób ktore chca jechac ale czekaja na info odnośnie szkoły ,pracy itd...
Szczepan
Witam !!!

Zwolniło się jedno miejsce ponieważ ja nie mogę wybrać się na wycieczkę na południe - sorki.
endriu
CYTAT(Goły @ sob, 29 lis 2008 - 13:43) *
Rozumiem że jak sie zapisze 56 osób to te 6 osób może obejsc sie smakiem ? bo sam znam pare osób ktore chca jechac ale czekaja na info odnośnie szkoły ,pracy itd...

Jak będzie trzeba to podstawię 76 i pół autokara!!! Tylko warun, mecz musi się rozgrywać np. w Łuczniczce lub na Podpromiu! I ważne, muszę mieć sześć zastępów psa Cywila i dwa Szariki na dokładkę do pilnowania....O Marusi nie wspomnę!

W poniedziałek muszę podać do BB ile biletów zarezerwować, bo po tym terminie już mogą być niedostępne(mała"hala" ludków chętnych duzo). ZAPISY TRWAJĄ DWA TYGODNIE!

W Środę będzie wiadomo co i jak, a te sześć osób...nie panikujmy, juz jeden zrezygnował, są zawsze taksówki, ja mogę nia jechać,a wraz ze mną trzech ludków.

Howgh!

Szczepan
Jestem cały w skowronkach, angry.gif angry2.gif
że będę miał inne zajęcia niż wyjazd do Bielska
w tak licznym gronie kibiców MKS'u.

W związku z tym podziękowania dla Macieja B. za wspaniałą organizację soboty.

A pytanko do moderatora (chyba dzisiaj) gdzie i o której należy przyjść z prezentami i życzeniami na imprezę?? fnd (22).gif
endriu
Z ostatniej chwili

Po weryfikacji są jeszcze dwa wolne taborety w autokarze.

Rezerwacja na PW.

pozdr...
Kamil_
Panowie, sprawa życia lub śmierci... O której planujemy wyjazd do BB?
endriu
Myślę, że zbiórka o 15:45, a ruszamy o 16:00, jeżeli nic się nie zmieni.

pozdr...
Goły
Kilka info odnośnie wyjazdu

1.Prosimy aby każdy miał przy sobie jakąś zapalniczkę bądź zapałki - będzie to potrzebne aby wyszła oprawa !
2.Każdy przez cały mecz daje z siebie wszystko ! Jedziemy się tam bawić i pokazać kto rządzi w tej lidze pod względem kibicowskim - wynik to drugorzędna sprawa !!
3. Nie spożywamy alkoholu,takie rzeczy to tylko w Erze.
4.Każdy zakłada niebieską bądź biała koszulke !!
5. Wszyscy bierzemy barwy
6. KIJ Z WYNIKAMI MKS JESTEŚMY Z WAMI smile.gif

MKS on Tour '08

Tak ładniej, kolorowo:)
krzysiek
I to mi się podoba celb (15).gif celb (15).gif celb (15).gif sml (21).gif
...
Inwazja na Bielsko wchodzi w decydującą fazę guns (5).gif
ario
Co do wyjazdowej piosenki:

zamiast śpiewać 'aeao, hej Dąbrowa'

może spróbujemy:
'jesteśmy zawsze tam, gdzie one będą grać,
aeaeee, hej MKS biggrin.gif
Goły
okej zatwierdzma słowa tej piosenki , ario jak ci sie chce to znajdz jakas taka piosenke żeby melodie ludzie poznali smile2.gif
ario
http://www.youtube.com/watch?v=IBdVX3EPA4M

Przy okazji możecie sobie cały filmik zobaczyć biggrin.gif
neodg
Hmm czyli co... ktoś to ogląda mecz i nie krzyczy i śpiewa nie jest prawdziwym kibicem? Więc po co przychodzą ludzie na mecze MKSu? Bo im się nudzi w domu?smile2.gif Wynik nie ma znaczenia? Dla mnie ma...wolę jak klub wygrywa niż przegrywa, fakt nie zmienia to stanu rzeczy dalej jestem fanem zespołu ale to chyba normalne że tak jak w każdym innym sporcie liczy się wygrana..
Goły
No chodzic na mecz i ogladac jak pilka lata z jednej strony siatki na druga może kazdy ... nie czujesz klimatu to siadz se z boku i ogladaj mecz bo zapewne bedzie zaciety ...
neodg
Nie mówię że nie będę dopingował ...będę smile2.gif chodzi mi o to że Ci którzy nie biorą aż tak czynnego udziału w dopingu wcale nie są gorszymi kibicami i nie czują klimatu...można różnie przeżywać mecze..smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.