Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MKS DG - Stal Mielec
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
Goły
W tym temacie tylko sprawy kibicowskie...każdy ma do niego dostep więc i każdy kibic może sie wypowiedziec...
loki1906
wiecie jak ostatnio ogladałem mecz siatkówki mezczyzn skra bełchatów z kims nie pamietam lecz to nie jest wazne wazne jest to ze spiker nawoływał wszystkich na hali zeby spiewali i mu to wychodziło wiec sądze zeby u nas na meczach spiker tez prubował czesciej rozruszac wszystkich na hali zeby wstali i spiewali bo nam to nie wyjdzie ...
Michael
Mozna sprobowac, ale nie sadze, ze sie uda. Spiker powinien jakos energicznie zachecic ludzi do dopingu to moze cos z tego bedzie, na poczatku nawet proste raz, dwa, trzy to i tak bedzie duzo... rolleyes.gif
Prosty
raz dwa trzy o niebo lepszy plan niz nawolywania spikera na darmo ...

na nastepnym meczu porponuje wiecej wlasnie liczyc i bebnic przy serwisie smile2.gif
Goły
Mobilizacja na STAL !!!

Kibicu z Dąbrowy ! 10.11.08r w Hali " Centrum" o g.18:00 odbędzie się mecz +LigiKobiet pomiędzy MKSem Dąbrowa Górnicza a Stalą Mielec ! Każdy powienien być na tym meczu !Namawiajmy swoich znajomych i zapełnijmy halę po brzegi ! Na meczu obecna będzie telewizja Polsat dlatego też tym bardziej naszym obowiązkiem jest pokazanie sie z jak najlepszej strony ! WSZYSCY DO MŁYNA I ZDZIERAMY GARDŁA NA 200% !!!!!!! Na mecz zaprasza Klub Kibica MKS DG !

Rozsyłać dalej , ustawiać statusy na gg,tlen, n-k itd ! Musi być nas jak najwięcej ! Plakaty pojawią się wkrótce ....
ario
Dzisiaj będzie zrobiony plakat KK specjalnie na ten mecz.
Drukujemy, kserujemy, rozklejamy!

Sorry Goły, wczoraj nie miałem czasu za bardzo.
ario
Do dzieła panowie
http://i38.tinypic.com/64fl79.jpg

Lui
Takie mały szczegół, to logo to jest drużyny piłkarskiej wink.gif
ario
No trudno
Dziewczyny zagrają z piłkarzami laugh.gif

postaram się za niedługo zmienić
Padziu
super ario. A wie ktoś kiedy będą plakaty z klubu??
Daro
Ja dzisiaj jak szedłem Sienkiewicza to na samym dole widziałem powieszony plakat klubowy, ten mały smile2.gif
bargidg
No to mobilizacja !!! Im nas wiecej tym lepiej, Trzeba sie pokazac Polsce ze Dąbrowa Górnicza to Piekło dla wszystkich !!! smile2.gif
Padziu
CYTAT(Daro @ wto, 04 lis 2008 - 15:27) *
Ja dzisiaj jak szedłem Sienkiewicza to na samym dole widziałem powieszony plakat klubowy, ten mały smile2.gif

ja też tam ostatnio widziałem ale stary na gedanie a nie nowy na mielec
Beica
To są w końcu kolorowe na hali czy nie?
Goły
WSZYSCY NA MECZ !! MUSI BYĆ NAS JAK NAJWIĘCEJ ! NAMAWIAMY LUDZI DO MŁYNA ! JEDZIEMY Z DOPINGIEM NA MAXA !
Zibar
CYTAT(Beica @ wto, 04 lis 2008 - 22:40) *
To są w końcu kolorowe na hali czy nie?

Są już dostępne plakaty klubowe w dwóch rozmiarach. Można je odbierać z portierni hali.
Z góry dziękuję za pomoc w rozwieszaniu.
Beica
ok biggrin.gif
Mam nadzieję że na meczu z Mielcem zostanie wyciągnięta sektorówa z herbem MKSu. Bo jest ładna, a była w użyciu tylko raz.
rolnik
Beica ma dobry pomysł bo słyszałem że mają kibice przyjechać smile2.gif pokażmy się im z jak najlepszej strony smile2.gif
Padziu
Ale Goły z ekipą szykują chyba coś specjalnie na ten mecz. Dowiemy się może co to będzie ??
bargidg
a co z konfetti? robimy woreczki? tniemy ??
Lui
CYTAT
UWAGA UWAGA !

Wszystkich sympatyków siatkówki uprasza się o robienie konfetii na najbliższe mecze! Jeżeli macie możliwość pakujcie je odrazu do woreczków śniadaniowych.. Zbiórka konfetti na każdym meczu w okolicach bębna.. Róbcie jak największe ilości.. Dziękuję za uwagę

Tak jak napisał siikor rolleyes.gif rób, tnij, pakuj i przynieś na mecz wink.gif
Beica
Panie sprzątaczki powinny nam po meczu pakować rozsypane konfetti, było bo o wiele oszczędniej biggrin.gif
siikor
CYTAT(Padziu @ śro, 05 lis 2008 - 20:33) *
Ale Goły z ekipą szykują chyba coś specjalnie na ten mecz. Dowiemy się może co to będzie ??

Nie powiemy smile2.gif ZAPRASZAMY NA MECZ!! WSZYSTKICH!

A konfetti możesz poprostu pieprznąć do reklamówki a my sobie z tym poradzimy.. ale lepiej w woreczkach jak już będzie smile2.gif
Beica
CYTAT(siikor @ czw, 06 lis 2008 - 00:07) *
Nie powiemy smile2.gif ZAPRASZAMY NA MECZ!! WSZYSTKICH!

Umieram z ciekawości tongue.gif
Goły
45 plakatów klubu kibica do odbioru na portierni ! osoby które zadeklarowaly się w odpowiednim temacie - do dzieła ! plakaty maja wisiec wszędzie !
Beica
Fajnie, wpadne po nie jutro smile2.gif

wracając do konfetti - oto nasze zbiory tongue.gif
Ursus
dobra beica ale jeszcze trzeba zapakować ładnie w woreczki xD a potem niech panie sprzątaczki nam pozbierają i będzie oszczedniej -,-
Beica
CYTAT(siikor @ czw, 06 lis 2008 - 00:07) *
A konfetti możesz poprostu pieprznąć do reklamówki a my sobie z tym poradzimy.. ale lepiej w woreczkach jak już będzie smile2.gif

Nie mamy małych woreczków biggrin.gif
Goły
Masz czlowieku napisane że możesz do reklamówki jednorazowej to wrzucic ? czytajcie ze zrozumieniem blink.gif
Beica
CYTAT(Ursus @ czw, 06 lis 2008 - 21:34) *
dobra beica ale jeszcze trzeba zapakować ładnie w woreczki xD

Czytaj poprzednie posty ze zrozumieniem tongue.gif
siikor
mały woreczek, reklamóweczka, worek na śmieci czy torba podróżna - konfetti na mecz pod bębnem !!
endriu
do torby na laptopa przecież też można włożyć...konfetti laugh.gif
Zibar
Plakaty KK są na porierni, z uwagi na otwarcie nowego centrum handlowego, proponuję, żeby w tej okolicy było ich najwięcej, bo przez weekend pewnie przewinie się tam dużo osób i jeszcze przy targu w niedzielę i poniedziałek. Choć termin w środku tak długiego okresu wolnego nie wróży rekordowej frekfencji unsure.gif
loki1906
a w tunelu w centrum mozna ?? przyklejac takei rzeczy ?? bo jak tak to czuje ze to by była dobra rzecz
Goły
Można , saa specjalnie do tego przystosowane tablice o ile sie nie myle...WSZEDZIE MAJA BYC PLAKATY...do meczu tylko 3 dni...
Lui
Byłem dziś z Padziem na hali po plakaty, było już tylko 7 sztuk, wzieliśmy to i porozwieszaliśmy to po center cool.gif
Beica
CYTAT(loki1906 @ pią, 07 lis 2008 - 13:25) *
a w tunelu w centrum mozna ?? przyklejac takei rzeczy ?? bo jak tak to czuje ze to by była dobra rzecz

Zawsze jak tam przyklejam na tych tablicach, to w krótkim czasie plakat zostaje zaklejony innym xP
Arbas
Jesli CH Pogoria jest sponsorem MKS, tamtejszy radiowęzeł, korzystając z przewalających się tłumów
mógłby co jakis czas ogłosić informację o poniedziałkowym meczu i jego transmisji w Polsacie.
Bartek90
Z tego co wyczytałem na forum Stali to jutro kibice z Mielca pojawią się u nas busem, czyli coś ok. 18 osób... Możliwe, że kilka pojedzie do nas również autami smile2.gif
Także mniej więcej taka ekipa jaka zjawiła się u nas w poprzednim sezonie smile2.gif
siikor
DZIŚ WSZYSCY DO MŁYNA ! MA BYĆ NAS JAK NAJWIĘCEJ ! KAŻDY ZAKŁADA NIEBIESKĄ KOSZULKĘ, JEŚLI KTOŚ NIE MA TO ZAKŁADA BIAŁĄ! DOPING OSTRY CAŁY MECZ! POKAŻMY JAK BAWI SIĘ DĄBROWA!!!
acn
co do kibicowania w dzisiejszym meczu :] . Przespaliśmy tylko 1 i połowę 2 seta , później już było na pełnej 'kapie' biggrin.gif . Prowadzącemu doping przydałby się megafon , bo się strasznie biedak musi namęczyć biggrin.gif .
bargidg
Ale i tak myśle, że wczoraj było konkretnie smile2.gif

Oby tak dalej no i wkońcu trochę zaczeła hala współpracować, o to chodzi... Wniosek - Więcej meczy przy Polsacie biggrin.gif
loki1906
no tak ale mysle ze gdyby sie spiker nie odezwał to by tyłków nikt nie ruszył dry.gif ale fajnei było ciekawe jak bedzie 22 listopada ;]
Goły
MKS Dąbrowa Górnicza - Stal Mielec ( 10.11.08r)

Plakaty oraz fakt ,że mecz transmitowany był na żywo w Polsacie Sport sprawił, iż w hali "Centrum" tego dnia pojawiło się ok 2700 kibiców. Nas w młynie ok 50-60 głów , na początku rozwijamy na górnym sektorze prezentowaną już kiedyś malowaną sektorówke z herbem .w przerwach machamy dużymi flagami na kij , na koniec meczu rzucamy konfetti .Doping tego dnia średni, jedynie w drugim secie można powiedziec ,że stał on na dobrym poziomie. Stali tego dnia coś koło 25 osób , przyjeżdzają busem, cały mecz dopingują wspomagając się 3 bębnami. W ostatnim secie , kiedy nasze siatkarki dają popis wspaniałej gry , wygrywając go do 11 cała hala zaczyna się cos ruszac ale i tak u nas dużo wody w Wiśle upłynie zanim będą dopingowac razem z nami,wychodzi nawet fala.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.