Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ZBIÓRKA KONFETTI
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Siatkówka
siikor
UWAGA UWAGA !

Wszystkich sympatyków siatkówki uprasza się o robienie konfetii na najbliższe mecze! Jeżeli macie możliwość pakujcie je odrazu do woreczków śniadaniowych.. Zbiórka konfetti na każdym meczu w okolicach bębna.. Róbcie jak największe ilości.. Dziękuję za uwagę smile2.gif
siikor
Podbijam temat!
Lui
Na mecz z Mielcem przyniosłem 5 kg, na Muszyne też sie postarm tyle przynieść wink.gif
siikor
PRZYNOŚCIE KONFETTI NA GWARDIĘ!! JAK NAJWIĘCEJ , NIE MUSI BYĆ PAKOWANE DO WORECZKÓW!
Goły
Jak ktos może to niech tnie konfetti żeby do Mielca było tego duzo !
Coelho
co do konfetti na mielec zapraszam do dzialu o tym meczyku xD i do pzreczytania mojego najnowszego posta xD hehe niebede go wklejal w 2 miejscach a mysle ze tam bardziej pasuje biggrin.gif
Coelho
misja zasypac kalisz konfetti!
ja juz uzbroilem-119woreczkow (tylko 119 bo mi woreczkow braklo:D)
konfetti jescze troche mam-moze jescze cos sie dorobi biggrin.gif
zakupie woreczki bede pakowal dalej! PZDR
siikor
Każdy woreczek jest potrzebny! Zapraszamy do cięcia i przynoszenia pod bęben , na Bielsko potrzebujemy jak najwięcej!! biggrin.gif
Szczepan
A ma idiotyczne pytanie;
srajtaśma prlowska szara, delikatnie dupsztala rysująca nadaje się??

Jak TAK.
To srajtaśme rwiemy w autobusie w drodze do Kalisza.

Goły
Odpowiem najgrzeczniej jak potrafie - NIE .
siikor
przynoście konfetti bo wciąż potrzeba nam więcej i więcej biggrin.gif
Lui
PRZYNOSIĆ KONFETTI NA MECZ Z GWARDIĄ 26-ego !!
Kamil_
Witam ponownie wszystkich sympatyków dąbrowskich siatkarek

Tym razem ogłaszam rozpoczęcie akcji "Konfetti cięcie - fajne zajęcie''!

Akcja polega na cięciu konfetti i przynoszeniu przed meczami do młyna, do osób znajdujących się przy bębnie smile2.gif

Osoba, która w trakcie sezonu przyniesie najwięcej konfetti może liczyć na fajne nagrody: gadżety klubowe wydane przez nas, wejściówki na mecz czy nawet darmowy wyjazd na mecz!

Konfetti proszę przynosić w reklamówkach wraz z karteczką na namiary by móc potem przekazać nagrodę smile2.gif

W tym temacie będzie również prowadzony ranking 'konfettowiczów' oraz pojawi się dokładna informacja co do nagród smile2.gif

Do zobaczenia fanatycy!
Michael
Nagrody atrakcyjne także Panowie i Panie do roboty wink.gif, bo pierwszy mecz już za tydzień.
Kamil_
Do tej pory nikt nie przyniósł konfetti sad.gif Szansa na wygraną jest więc ogromna! smile2.gif
Szczepan
Czy to mają być jakieś specjalistyczne papierki, czy mogą to gazety itp. przepuszczone przez z niszczarkę i pocięte. Jeżeli tak na poniedziałek cały worek przyniosę. Poproszę o odp.
Kamil_
Oczywiście, że mogą to być gazety smile2.gif
Szczepan
Skłamałem.
Nie jeden worek, ale trzy będą dzięki uprzejmości firmie SMERFUSIE
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.