Pantas
Mon, 15 Sep 2008 - 20:01
Może ktoś chce zrezygnować z terminu prawa jazdy obecnego? Albo się zamienić terminami?
Dzisiaj byłem w Wordzie wyznaczyli mi egzamin praktyczny na 19 listopada na godz. 10.
Nie ukrywam, że to trochę późno jak dla mnie.
Może ktoś chce zmienić sobie termin na późniejszy bo np. wyjeżdża, choroba, etc.?
Z góry dziękuję!
fluchtling
Tue, 16 Sep 2008 - 22:39
Podanie im napis zo przyspieszenie terminu bo coś tam wtedy wskoczysz automatycznie jak coś się zwolni wcześniej tylko im zostaw nr fonu
Pantas
Tue, 16 Sep 2008 - 23:16
Sprawdzona metoda? Czy to podanie tylko będzie tam leżało?
Jaki podać powód? Jakiś sensowny macie sprawdzony? Albo wzór czegoś takiego?
Pozdrawiam!
fluchtling
Fri, 19 Sep 2008 - 19:23
Mi zawsze działało. Leżeć nie bedzie mi rozpatrwali w ciągu tygodnia-do dwóch Jeśli chodzi zaś o motyw zależy czy studiujesz cz pracujesz, mozesz umotywować że od tego zalezy Twoje stanowisko parcy albo że pracujesz za granicą i nie udało Ci sie dostać wolnego. I na ogół te dodatkwoe terminy są w soboty. Pozdrawiam
Pantas
Fri, 19 Sep 2008 - 22:56
Możesz mi przesłać na meila takie przykładowe podanie?
Dostałeś wcześniejszy termin?
Pozdrawiam!
fluchtling
Sat, 20 Sep 2008 - 14:39
dostałaś -owszem dostałam. tylko ja otrzymałam prawo jazdy ponad pół roku temu i niestety nic takiego mi nie zostało w domu
sowa
Thu, 02 Oct 2008 - 14:17
dokładnie tego forum
http://zdamprawko.pl/forum/ nie przeglądałam ale na pierwszy rzut oka wypatrzyłam tam założone wątki o terminie egzaminu, może ktoś tam się znajdzie kto chce się zamienić
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.