Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wakacje
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Pan_Kleks
Jak siĘwylansowaĆ podczas wakacji Żeby leciaŁy na Ciebie foczki??
Propozyje prosze skŁadaĆ do końca czerwaca najciekawsze pomysŁy zostanĄ sowicie nagrodzone.
MÓj pomysŁ to:
orginalne skarpetki, brylantyna na wŁosach i ogolone nogi....
olo
Niech Pan nie zapomni o piegach Panie Kleksie. RadzĘjuŻ teraz iŚĆ do golarza Filipa bo przed wakacjami moŻe zabraknĄĆ. laugh.gif
adzime
Metoda na dobry lans : sweterek z kubusiem uszatkiem, flanelowa koszula w krate, rzemykowa apaszka w kolorze morskiej bryzy, sandaŁy na rzepy i old school'owe skarpety - najlepiej z poprzedniego tygodnia.WŁosy zaczeszka w lewo a'la Adolf i wĄsik - typ MaŁysz zima 2002/03.
Tak odziany nie opĘdzisz sie od lasek.fiuuuu
Bathurst
MyŚle Panowie Że trzba teŻ dobrze pachnieĆ , najlepiej
potem,koniem i tytoniem laugh.gif
Misiek
Oto mÓj sposÓb na dobry lans:
przede wszystkim hawajskie koszule, jasne dresiki, opalenizna z Pogorii, poza tym dobrze jest siĘbujaĆ czasami brykĄ z ziomami po centrum (moŻe trafi siĘjakaŚ fajna Świnka), no i obowiĄzkowo naleŻy przyjmowaĆ browarki na Ławkach w centrum, moŻna teŻ dodatkowo udawaĆ gangstera i caŁy czas chodziĆ z telefonem przy uchu ...

Jednak najwaŻniejsze jest pokazywanie siĘ"na mieŚcie" ...

8) 8) 8)
Pan_Kleks
Potrzebna jest teŻ dziara na nodze i wielki magnetofon na ramieniu z muzykĄ rap...Jedker Jedker realista fiuuuuu
olo
A spodnie z krokiem przy kolanach juŻ nie sĄ trendy?
Misiek
Krok w kolanach to juŻ przeŻytek ...
Teraz na topie sĄ shorty rodem z wysp Bahama, a w chŁodniejsze dni tzw. luĹşne spodnie tkane (ekskluzywna odmiana dresÓw) ...

8) 8) 8)
olo
A skĄd siĘtakie bierze. Ostatnio mi babcia na drutach zrobiŁa prezerwatywy na wakacjĘ, Żeby byŁo taniej. MoŻe i takie spodnie by poradziŁa?
adzime
Ja slyszalem na miescie ze modne sĄ teraz kresze, wszyscy znajĄ przecieŻ wesoŁego Karola, ktÓry wyprzedza mode.Karol bĄdz sobĄ. Do tego relaksy, koniecznie niebieskie. Tak ubrany...nie ma bata 8) - zostaniesz zauwaŻony i doceniony...
olo
MiaŁem taki dres, miaŁem. GdzieŚ powinna jeszcze bluza leŻeĆ. Ale do wakacji jeszcze miesiĄc z okŁadem i moŻe siĘcoŚ zmieniĆ.
Misiek
No wŁaŚnie ... nigdy nie wiadomo co przyjdzie do gŁowy dyktatorom mody z dĄbrowskich blokowisk. Ja teŻ z niecierpliwoŚciĄ czekam na nowĄ kolekcjĘ, ktÓra ma mieĆ swojĄ premierĘna osiedlowych bazarkach. Ciekawy jestem czy bĘdĄ zauwaŻalne jakieŚ naleciaŁoŚci z ParyŻa lub Mediolanu ?

A jeŚli chodzi o "luĹşne spodnie tkane" to polecam NIKE, naprawdĘwytrzymaŁe i nie wyglĄdajĄ na typowo dresiarskie.
TeodorMotor
Radio, szwedka i beretka...
olo
A moŻe czarna kurtka PARMALAT? KtoŚ pamiĘta, czy tylko ja tu jestem taki stary??? :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.