Pan_Kleks
Fri, 30 Apr 2004 - 13:22
2004.04.29 spoktanie ziomali w miŁej kawiarence zwanej Partyja...Pare piwek,pomysŁ na zrobienie flaszki(a byŁ powÓd):)
Godzina potem, maŁa awantura pod budkˇ z hamburgerami.Prowodyrem byŁ Adzime, ktÓry proponowaŁ solo pani hamburgerowej......
Wyprawa do Antidotum.Tańce,szlugi,piekne kobiety....
MaŁa awantura z ochronˇ i totalna zjechana akcja Adzima z seksownˇ lalˇ,ktÓra ¦liniŁa siĘna Niego, a on zamiast chwyciĆ jˇ za dupe wymachiwaŁ rĘkami ja raper i udawaŁ Fu...Godzina 2:30 postanawiamy wracaĆ do domu.Wszyscy zwijamy graty i ruszamy w strone taxi.Nagele wspaniaŁy pomysŁ Mi¦ka,ktÓry proponuje pieszˇ wycieczkĘdo Dˇbrowy.Wszyscy zgodnie mÓwimy TAK!!!JuŻ od poczˇtku co zaczyna odbijaĆ paru osobˇ.
¦piewy,pokazywanie majtek i penisÓw,wyrywanie znakÓw....
Staramy siĘzatrzymaĆ samochody ale kierowcy widzˇĆ bande WMT zmieniajˇ pas i przyciskajˇ gaz.Pierwsze oznaki zmĘczenia Arka z Jaszim.Dochodzimy do ¦wiateŁ i tu dziwna sytuacja.Misiek zrywa plakat z w¦ciekŁym psem i nie rozstaje siĘz nim do koĹ„ca drogi caŁy czas przytulajˇc go do brzucha...Jeste¦my na parkingu Auchan i robimy demolkĘroku.Plac manewrowy to wielkie pole bitwy w powietrzu latajˇ badyle, znaki i opony(prowodyr Misiek)...NajwiĘkszym chuliganem byŁ Damiano ktÓry koniecznie chciaŁ podjˇĆ z kims walkĘ...
Wchodzimy na ulice i kolejny poroniony pomysŁ Żeby zerwaĆ chabinki i biĆ siĘnimi po plecach!!!Kolejne oznaki zmĘczenia(musimy uwaŻaĆ na Arka,ktÓry nie daje Żadnych znakÓw)W tym samym czasie trwajˇ ¦piewy,taĹ„ce Mi¦ka,ktÓry powinien chyba taĹ„czyĆ dla Wi¦niewskiego, zaczynamy graĆ w bejzbol i pluĆ na psy...
Godzina 3:30 zaczyna siĘkamienna wojna,w ktÓrej najbardziej ucierpiaŁ Jaszi,obrzucany przez kolegÓw kamieniami popŁakaŁ siĘna rogu Struga...
Wreszcie centrum,jaka¦ cywilizacja!!!!Jeste¦my na miejscu.Tylko biedny Arek ma przed sobˇ dŁugˇ drogĘdo domu.
To taki krÓtki opis melanŻu jaki odbyŁ sie 2 dni przed wstˇpieniem do UE.Tej drogi nie da siĘzapomnieĆ.
Najbardziej opanowany byŁ Arek i to wŁa¦nie on powinien byĆ naszym przewodnikiem po zagŁĘbiowskich szosach.MiaŁem wstaĆ na uczelniĘ,Damiano do pracy razem z Arem ale nasze plany nie wypaliŁy.Ja obudziŁem siĘo 11:30 z wielkim kacem...Pozdro, kto nie byŁ ma kape:)Pozdro
adzime
Fri, 30 Apr 2004 - 16:30
Mnie tam z wami wczoraj nie byŁo. MiaŁem randke z Kasiˇ
Misiek
Fri, 30 Apr 2004 - 23:47
Adzime jak to ciebie nie byŁo ... skoro dzi¦ mÓwili o twoich wyczynach w "Wiadomo¦ciach". Podobno jeste¦ podejrzewany o powiˇzania z organizacjˇ islamskˇ "Palec Allaha". Caَ drogĘbyŁe¦ ¦ledzony przez dwÓch tajnych agentÓw, ktÓrzy mieli niedopu¦ciĆ do twego aby¦ przygotowaŁ jaki¦ zamach terrorystyczny. Jednak pomimo ich staraĹ„ udaŁo ci siĘprzeprowadziĆ atak na Jashiego.
Terrorystom mÓwimy stanowcze NIE :!: :!: :!:
Jashi
Sat, 01 May 2004 - 02:28
Ale wam wczora palma odbijaŁa rany boskie.
Nie do¦c, Że mnie ukamienowano to jescze kto¦ mnie popluŁ z tyŁu.
W robocie my¦laŁem, Że umre. KAc, bÓle, odciski, niewyspanie itd.
Imprezka przednia. MoŻe by tak dzisiaj co¦ uskuteczniĆ?
To byŁ nie za mondry pomysŁ i¦c na nogach ze Sosnowca, ale przynajmniej ciekawie byŁo.
Ps. Adzim minus za akcje z niuniˇ
Pan_Kleks
Sat, 01 May 2004 - 11:32
Adzime teŻ powiˇzany jest z grupˇ terrorystycznˇ "Pacha Zefira" peŁni tam funkcjĘkapelmistrza, a po godzinach dorabia jako klucznik Teodor.
Jaszi to nie byŁa ¦lina tylko nasienie mĘskie, nie pamiĘtasz jak szalaŁe¦ w kiblu ze studentami??
Minus dla Mi¦ka za gŁo¦ne bekanie w towarzystwie kolegÓw.Incydent ten miaŁ miejsce na placu manewrowym.
Plus dla Jasziego za wytrzymaŁo¦Ć kamiennˇ
Minus dla Adzimego za brak zainteresowania seksownˇ dupˇ
Minus dla Adzimego za wrĘcz fatalny krok rytmiczny na parkiecie
Plus dla Damiana za maraton bez koszulki przy do¦Ć zimnym powiewie powietrza
Plus dla Arka za NIKE(kaŻdy wie:))
Pozdrowienia z UE!!!
Damiano
Sat, 01 May 2004 - 16:12
DZIEKI KLEKS ZA PLUSA , AKCJA "KOSZULKOWA" BARDZO SPONTANICZNA , ALE TO CO DZIALO SIE POZNIEJ TO JUZ KAZDY Z NAS MA W PAMIECI..DZIEKI CHLOPAKI ZA CALA AKCJE I MILA NOCNA WYCIECZKE ...
WMT ZASTAPIMY WALKING TEAM..!!!!!
PS..KLEKS - WYTLUMACZ MI TO ZDANIE - "NajwiĘkszym chuliganem byŁ Damiano ktÓry koniecznie chciaŁ podjˇĆ z kims walkĘ... "??????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pan_Kleks
Sat, 01 May 2004 - 23:23
Damiano zobaczyŁem to w Twoich oczach,ten blask mÓwiŁ sam za siebie,Że chcesz koniecznie awantury!!!!
adzime
Mon, 03 May 2004 - 13:28
QUOTE(Pan_Kleks)
Minus dla Adzimego za brak zainteresowania seksownˇ dupˇ
Minus dla Adzimego za wrĘcz fatalny krok rytmiczny na parkiecie
Plus dla seksownej dupy za zainteresowanie Adzime
Minus dla Fu za fatalny krok rytmiczny
Minus dla Damiano za akcje z gieksiarzami
Pan_Kleks
Mon, 03 May 2004 - 13:39
Minus dla Miska za jaranie w kiblu i przed wejsciem do lokalu!!!!!!
Misiek
Wed, 05 May 2004 - 19:05
QUOTE(Pan_Kleks)
Minus dla Miska za jaranie w kiblu i przed wejsciem do lokalu!!!!!!
Co ty pier......sz :?: :?: :?:
To juŻ sobie nawet spokojnie ogniska nie moŻna przed lokalem rozpaliĆ :?:
A w kiblu to mnie podjaraŁy takie 2 laski. :24: :24:
Pan_Kleks
Thu, 06 May 2004 - 00:00
Misiek ja nie pier...e wszyscy to mogˇ potwierdziĆ nawet Adzime.JaraŁe¦ nawet jak byli¦my pod Kebabem.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.