Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Seriale telewizyjne
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Pan_Kleks
Ciekawe czy pamiĘta ktoŚ z Was takie seriale jak: Stawka wiĘksza niŻ Życie czy Wojna domowa.Moim zdaniem to wielkie klasyki.
Obecnie nasza televizya zasypana jest 1000 nudnych i dennych seriali.
OczywiŚcie sĄ takie, na ktÓre mozna popatrzeĆ.....
jakie sĄ wasze ulubione seriale??
rafi
Twin Peaks. Ogladalem go kupe lat temu. Bylem jeszcze malym gowniarzem i pamietam, ze potem nie moglem spac po nocach :) Snil mi sie puchacz, kobieta z klockiem :) i kolesie z czerwonego (hehe) pokoju...
Normalnie... odjazd
Jashi
Ja to za mŁodu to notorycznie oglĄdaŁem mac gajwer
Lubie se luknĄĆ czasem zŁotopolskich klanu nie cierpie
kiedyŚ oglĄdŁem teŻ gwiezdne wrota
jak mi sie co przypomni to dopisze bo tera jest pÓĹşno i jestem w uniosŁym stanie.
Misiek
Moje ulubione to:

- "Kasia i Tomek"
- "Na dobre i na zŁe"

KiedyŚ oglĄdaŁem jeszcze "ZŁotopolskich" i sporo seriali komediowych, ale ostatnio nie mam na to za bardzo czasu.

8) 8) 8)
adzime
1." Niewolnica Izaura "
2."Luz Maria"
3. "Rozalinda"
4."Francesco"
5."MiŁoŚĆ i NienawiŚĆ"
6."BiaŁy Welon"
7."RÓŻowa Koniczyna"
8."SŁodka Trucizna"
9."Niebezpieczny Pocaunek"
10."TrujĄcy Bluszcz"
rafi
Fiu Fiu. Sama klasyka jak widze. Widze, ze mamy tu prawdziwego telewidza laugh.gif
Pan_Kleks
Adzime zapomniaŁeŚ dodaĆ - Ernando Zefirro i Cycolinna Shaza
Damiano
POLECAM KANAL "ROMANTICA" - KAZDY ZNAJDZIE COS DLA SIEBIE , A POZA TYM CIAGLE COS SIE DZIEJE...
Damiano
QUOTE(Pan_Kleks)

NIE ZAUWAZYLES KLEKS , ZE WYMIENIONA DWOJKA ZOSTALA MIANOWANA DO NAGRODY OSKARA ZA NAJLEPSZE IMAGE NA SCENIE KANALU "ROMANTICA" :!: :!: :!: :!: :!:
adzime
QUOTE(Pan_Kleks)

Ernando oglĄdam od czasu do czasu, a Cycoline zdjeli z kanaŁu gdy poraz 26 przyszŁa na plan w tych samych skarpetkach...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.