Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kazik w Dąbrowie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
olo
W maju bĘdzie graŁ Kazik. JuŻ nie mogĘsiĘdoczekaĆ. :oops:
rafi
Stary. Wez mnie nawet nie oslabiaj. Takiego pecha jak ja to chyba nikt nie ma. Wyjechalem z tego kraju na chwilke, a w tym czasie mi przepadna TRZY! koncerty KULTU. W Sosnowcu, Gliwicach i Dabrowie. Jak bylem na miejscu to za cholere nie chcieli zrobic zadnego koncertu.
Chyba sie potne. Pozostaje mi tylko pazdziernikowy Spodek (chociaz tyle dobrze).
:cry: :cry: :cry: :cry:
olo
No to Żeby CiĘdobiĆ powiem, Że dwa dni wczeŚniej bĘdzie na folku w S-cu
rafi
Koncerty koncertami, ale przydala by sie nowa plytka... Juz w zeszlym roku w Spodku grali nowe utwory, a nowego albumu ani widu... sad.gif
Cos sie opierdziela ten Kazelot
olo
SpaliŁ siĘ. Takie jest moje zdanie.
olo
Dzisiaj jeszcze sobie Flinta poŚpiewa, a jutro juŻ KULT, KULT, KULT.
Misiek
No i nie zapominaj o "krÓlu polskiego bouce'u" - Zbyszku Wodeckim.
To juŻ w niedzielĘ :!:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
olo
Po siÓdmym zdjĘciu padŁy mi baterie w aparacie. Tragedia. Na szczĘŚcie miaŁem kamerĘwiĘc i pamiĄtkowe kadry zostaŁy. Koncert byŁ OK. Ochrona profesjonalna. Opiszcie wasze wraŻenia z widowni. MÓj syn zadowolony, na końcu stwierdziŁ, Że teraz przyjdzie siĘmĘczyĆ do paĹşdziernika.
Pozdro olo
Master
A co takiego ma stac sie w pazdzierniku???

Mi niestety nie byŁo dane w tym roku dotrzeĆ na Dni DG, mimo ze jestem co roku i tym razem rÓwniez bardzo chciaŁem, ale niestety w piatek miaŁem problemy nazwijmy je "organizacyjnymi" a w sobote rano dosiĘgŁa mnie bardzo mocna choroba tak wiĘc o koncertach, o dniach DG i o jakimkolwiek wyjsciu z domu moge narazie zapomnieĆ sad.gif sad.gif sad.gif
olo
Co roku w paĹşdzierniku Kazki z Kultem udaje sie w podrÓŻ po kraju z koncertami, dziekujĄcymi za kończĄcy sie rok. I zawsze w okolicach poŁowy miesiĄca zaglĄda do Spodka. A kończy w Stodole.
Misiek
Oto kilka fotek, z koncertu Kultu w trakcie "Dni DĄbrowy" ...

Autor: OLO

MIKE
ja tam wole Linkin Park

LP RUZLEEEEEEEEEEEEEEZ
KOCHAM CIĘ INEZ:) wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.