olo
Tue, 20 Apr 2004 - 18:19
W maju bĘdzie graŁ Kazik. JuŻ nie mogĘsiĘdoczekaĆ. :oops:
rafi
Tue, 20 Apr 2004 - 18:41
Stary. Wez mnie nawet nie oslabiaj. Takiego pecha jak ja to chyba nikt nie ma. Wyjechalem z tego kraju na chwilke, a w tym czasie mi przepadna TRZY! koncerty KULTU. W Sosnowcu, Gliwicach i Dabrowie. Jak bylem na miejscu to za cholere nie chcieli zrobic zadnego koncertu.
Chyba sie potne. Pozostaje mi tylko pazdziernikowy Spodek (chociaz tyle dobrze).
:cry: :cry: :cry: :cry:
olo
Wed, 21 Apr 2004 - 13:22
No to Żeby CiĘdobiĆ powiem, Że dwa dni wczeŚniej bĘdzie na folku w S-cu
rafi
Thu, 22 Apr 2004 - 20:09
Koncerty koncertami, ale przydala by sie nowa plytka... Juz w zeszlym roku w Spodku grali nowe utwory, a nowego albumu ani widu...

Cos sie opierdziela ten Kazelot
olo
Fri, 23 Apr 2004 - 13:43
SpaliŁ siĘ. Takie jest moje zdanie.
olo
Fri, 21 May 2004 - 06:52
Dzisiaj jeszcze sobie Flinta poŚpiewa, a jutro juŻ KULT, KULT, KULT.
Misiek
Fri, 21 May 2004 - 10:50
No i nie zapominaj o "krÓlu polskiego bouce'u" - Zbyszku Wodeckim.
To juŻ w niedzielĘ :!:
olo
Sun, 23 May 2004 - 01:04
Po siÓdmym zdjĘciu padŁy mi baterie w aparacie. Tragedia. Na szczĘŚcie miaŁem kamerĘwiĘc i pamiĄtkowe kadry zostaŁy. Koncert byŁ OK. Ochrona profesjonalna. Opiszcie wasze wraŻenia z widowni. MÓj syn zadowolony, na koĹcu stwierdziŁ, Że teraz przyjdzie siĘmĘczyĆ do paĹşdziernika.
Pozdro olo
Master
Sun, 23 May 2004 - 10:40
A co takiego ma stac sie w pazdzierniku???
Mi niestety nie byŁo dane w tym roku dotrzeĆ na Dni DG, mimo ze jestem co roku i tym razem rÓwniez bardzo chciaŁem, ale niestety w piatek miaŁem problemy nazwijmy je "organizacyjnymi" a w sobote rano dosiĘgŁa mnie bardzo mocna choroba tak wiĘc o koncertach, o dniach DG i o jakimkolwiek wyjsciu z domu moge narazie zapomnieĆ
olo
Sun, 23 May 2004 - 12:29
Co roku w paĹşdzierniku Kazki z Kultem udaje sie w podrÓŻ po kraju z koncertami, dziekujĄcymi za koĹczĄcy sie rok. I zawsze w okolicach poŁowy miesiĄca zaglĄda do Spodka. A koĹczy w Stodole.
Misiek
Thu, 03 Jun 2004 - 14:09
MIKE
Thu, 09 Nov 2006 - 18:29
ja tam wole Linkin Park
LP RUZLEEEEEEEEEEEEEEZ
KOCHAM CIĘ INEZ:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.