Pantas
Wed, 26 Dec 2007 - 19:59
Potrzebuje jakiejś pizzerii czynnej w sylwestra. Pytałem się w Ambrozji i nie będzie czynna.
Czy ktoś wie, która z dowozem do klienta jest czynna? I czy ceny są wtedy normalne jak w zwykły dzień i czy w ogóle ma to sens, bo jak czas oczekiwania do 5 godzin to ja dziękuje ;D Czekam na jakieś informacje. Z góry dziękuję!
marcin.p
Wed, 26 Dec 2007 - 20:43
Oto może byc ciężko! W zeszłym roku w sylwestra byłem w nocy w pracy. I już koło 20-21 nie szło sie nigdzie dodzwonić. Obawiam sie, że tym razem będzie podobnie
prezes
Wed, 26 Dec 2007 - 22:43
puls odpada - mają impreze zamkniętą.
Bartek
Wed, 26 Dec 2007 - 23:37
Zrób sobie samemu

OT, ostatnio zamówiłem sobie pizze z la bamba i muszę przyznać że jedna z lepszych jakie jadłem z tych co się zamawia przez tel.:)
Pantas
Thu, 27 Dec 2007 - 21:08
Ktoś ma jeszcze jakieś informacje? Pilne!
Bartek
Thu, 27 Dec 2007 - 21:27
CYTAT(Pantas @ czw, 27 gru 2007 - 21:08)

Ktoś ma jeszcze jakieś informacje? Pilne!
Hmm, a nie łatwiej spisać numery tel. wszystkich (dużo znowu ich nie ma

) pizzerii w naszym mieście i podzwonić? Będzie szybciej i info z pierwszej ręki
kwintosz
Thu, 27 Dec 2007 - 22:07
DaGrasso może, w końcu mają nie tylko jeden lokal, więc może pracują.. aczkolwiek sam wątpie..
Pantas
Thu, 27 Dec 2007 - 22:37
Dobra jutro będę robił zakupy, to się spytam w DaGrasso, też mi moja dziewczyna podsunęła pomysł, że to jest przecież sieć, więc może będzie czynne.
funki
Sat, 29 Dec 2007 - 01:50
Witam.
Kolego Telepizza oczywiście jest czynna do 22h- 31.XII. W Nowy Rok od 10-23. Z dostawą jak to u nas, w najgorszym wypadku godzina. Jest na sylwka kilku dostawców więc bez paniki. Ceny bez zmian. Wątpię żeby w sylwester sparaliżował naszą pracę. Na szczęście mam wolne
Ps. Oferty pracy nadal aktualne
Hator
Sun, 30 Dec 2007 - 21:00
mi osobiscie smakuje pizza na morcinka obok osrodka na prawo jazdy - nie pamietam nazwy pizzeri ale w kazdym razie pizza jest jedna z lepszych jakich jadlem!
szczerze polecam!
marcin.p
Fri, 11 Jan 2008 - 11:49
I co? Była jakaś czynna w sylwestra? A w Nowy Rok?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.