Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ŚWIĘTA, ŚWIĘTA ........
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
michu
Forumowiczkom, Forumiwoczom - wszystkiego dobrego na Święta i Nowy Rok;
ciepłej i rodzinnej atmosfery, niespodzianek pod choinką, umiarkowanego obżarstwa, odpoczynku od spraw codziennych, wystrzałowego Sylwestra i lepszego Nowego Roku!!!!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kwintosz
Także chciałbym sie przyłączyć do życzeń. Wszystkim forumowiczom życzę Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze i góry prezentów, a w nowym 2008 roku spełnienia marzeń, tych małych jak i tych dużych, energii i optymizmu życiowego oraz samych sukcesów.
szer
To i ja się dołącze :). Wszystkim forumowiczom i gością spełnienia marzeń, wesołych świąt i wspaniałych prezentów, FdZD życzę tego by wszystko szło po naszej myśli :). Śczęśliwego i udanego 2008 roku wink.gif
Hator
ja tak skromnie
zdrowych i wesolych - krotkie ale za to szczere :))))))))))))))
leszek56
WSZYSTKIM MIESZKANCOMD DĄBROWY I GOŁONOGÓ WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE BY ŚWIĘTA BOŻEGO NARODZENIA BYŁY DLA WSZYSTKICH JAK NAJWESELSZE I BYŚMY W PRZYSZŁYM ROKU BYLI RAZEM W GOŁONOÓ TEGO WAM I SOBIE ŻYCZE leszek56
PaVLo
ja również dołączam się do życzeń, troche spóźnione, ale liczy się fakt :)
beata1
ech szkoda ze juz po swietach unsure.gif
michu
za rok kolejne....
Zibar
Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkiej Nocy, spokoju, zadumy i miłej atmosfery w rodzinnym gronie dla wszystkich forumowiczów
Kamil_
Również przyłączam się do życzeń! Wesołego jajka drodzy forumowicze!
syzio
Przede wszystkim w rodzinnym gronie! smile2.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.