Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Busy na giełdę w Mysłowicach
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
vacu
Witam!
Orientuje się ktoś w jakich mniej więcej porach w niedzielę odjeżdżają z centrum busy w kierunku giełdy samochodowej w Mysłowicach?
Z góry dzięki za info!
Pozdrawiam!
kwintosz
Nie wiem jak teraz jeździ (jaką trasą) autobus K, ale kiedyś zatrzymywał się dość blisko giełdy. On jeździ dość często, więc z tym problemu nie byłoby.. smile.gif Może warto to rozważyć? smile.gif
Dave
W sobotę do południa od rana linia "K" z D.G. od wielu już lat jeździ pod samą - a właściwie NA samą giełdę w Mysłowicach! W soboty rano jeździ mniej więcej co 15-20 minut. Innych busów z DG raczej nie ma- chyba, że czasem jakieś "krzaki" nielegalne się trafią.
vacu
Dzięki Panowie, coś mi się pokiełbasiło, że w niedzielę "K" nie pojadę natomiast są jakieś prywatne busy (pewno to te nielegalne "krzaki" wink.gif) - no ale dawno busem nie jeździłem w tym kierunku wink.gif

pees: jakby ktoś kiedyś szukał to tu jest rozkład jazdy linii K
marcin.p
A rozkład na "D" posiadasz? Jeśli tak to mógłbyś podać link... Dzięki
prezes
rozkład D:
http://www.e-sosnowiec.pl/files/linia_d.pdf
marcin.p
Jeszcze jakby kto miał rozkład linii 10 to juz bym miał komplet. A swoją drogą to "dziesiątka" jeszcze istnieje? Kiedyś to było bardzo fajne połączenie Centrum z Ząbkowicami i Ujejscem. Sam często z niej korzystałem ale ostatnio rzadko jeżdżę w tamte okolice
Sebastian22
Wreszcie ktoś pomyslal o rozkladach "przewozów" smile.gif
mały
CYTAT(siara @ nie, 04 lis 2007 - 16:48) *
Jeszcze jakby kto miał rozkład linii 10 to juz bym miał komplet. A swoją drogą to "dziesiątka" jeszcze istnieje? Kiedyś to było bardzo fajne połączenie Centrum z Ząbkowicami i Ujejscem. Sam często z niej korzystałem ale ostatnio rzadko jeżdżę w tamte okolice

Istnieje. Tylko że chyba nie jeździ wieczorami. Przynajmniej nigdy się na 10 nie natknąłem wieczorem.
marcin.p
No właśnie, wiem, że kiedyś jeździła chwile przed 175 chyba. I jechała jeszcze po 20 w strone Ząbkowic
Dave
10 jeździ w dzień i raczej w dni robocze - w wolnie nie przypominam sobie. Dawniej jeździła jeszcze linia "F" do Chruszczobrodu, ale od jakichś2 lat jej nie widuję.
A te rozkłady linii "D" i "K" to pic! Nie radzę się na nie oglądać, tylko przyjść przed planowymi odjazdami KZK GOPowych linii 808 i 811 (to dla "D" - jeżdżą co 15 minut codziennie tak do 20.30) i 18 (linia "K" - jeździ co 15-20 minut codziennie, wieczorem co pół godziny) :)
Fremlin
Najprościej na giełdę dostać się autobusem 106 (przystanek początkowy Zagórze Mec, więc trzeba tam dojechać 3 przystanki z centrum Dąbrowy). 106 ma przystanek przy samej giełdzie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.