Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Witam ponownie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > INFO > Opinie
Master
Witam ponownie po dosc dŁuzszej przerwie spowodowanej awariĄ kompa. Nie byŁo mnie okoŁo miesiaca tak wiĘc zaraz przeczytam wszystkie nowe posciki i jak trza to powycinam "bzdurne tematy i zbĘdne komentatrze". No to do roboty i Pozdro 8) 8) 8)
rafi
hehe powrot cenzury tongue.gif
Master
PowrÓt cenzury??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nie wydaje mi siĘ. Ale z gÓry uprzedzam ze jako moderator kasuje posty nie na temat, posty wulgarne oraz posty typu "Ok" , "hahahaa" , "moŻe" , "nie wiem" i inne takie ktÓre zaŚmiecajĄ forum. Piszcie jak macie coŚ do napisania. Pozdro.
8) 8) 8)
Misiek
Klocek, bardzo siĘcieszĘŻe bedziesz dbaŁ o rozkwit i dobre imiĘnaszego forum. Jest to szczegÓlnie waŻne w ostatnim okresie, zwaŻywszy na fakt Że juŻ niektÓrzy jego uŻytkownicy "sypiajĄ" tutaj. 8)

Z proletaryackim pozdrowieniem .... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kwasny
QUOTE(Misiek)
Klocek, bardzo siĘcieszĘŻe bedziesz dbaŁ o rozkwit i dobre imiĘnaszego forum. Jest to szczegÓlnie waŻne w ostatnim okresie, zwaŻywszy na fakt Że juŻ niektÓrzy jego uŻytkownicy "sypiajĄ" tutaj.  8)

Z proletaryackim pozdrowieniem ....  :D   biggrin.gif   biggrin.gif

"Uspieni" juz tu nie sypiaja. Exmisja :13:
rafi
A wiec jednak...exmisja. To sie chlopaki zdziwia jak sie beda chcieli zalogowac za 10 lat laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Misiek
QUOTE(Kwasny)
QUOTE(Misiek)
Klocek, bardzo siĘcieszĘŻe bedziesz dbaŁ o rozkwit i dobre imiĘnaszego forum. Jest to szczegÓlnie waŻne w ostatnim okresie, zwaŻywszy na fakt Że juŻ niektÓrzy jego uŻytkownicy "sypiajĄ" tutaj.  8)

Z proletaryackim pozdrowieniem ....  :D   biggrin.gif   biggrin.gif

"Uspieni" juz tu nie sypiaja. Exmisja :13:

KwaŚny czyŻby ciĘruszyŁo sumienie :?:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.