katza
Mon, 22 Oct 2007 - 19:15
Witam, rozpaczliwie poszukuje firmy która zajmie sie podłączeniem internetu na Mariakach ( nowy zbiornik pogoria IV ). proszę o kontakt osoby które wiedza coś na temat tego z kad lub od kogo mogla bym to załatwić. odrazu mowie ze TPsa nie mam możliwości technicznych na podłączenie, wiec zostaje chyba drogą radiowa. proszę o pomoc!!!!!!!
aero
Mon, 22 Oct 2007 - 19:22
Zastanów się nad czymś od operatorów komórkowych. To jest chyba jedyna możliwość na tych terenach.
Niestety taka jest Polska rzeczywistość :/
katza
Mon, 22 Oct 2007 - 19:42
Juz sie zastanawialam i jezeli jest to jedyna mozliwosc to chyba to jedna wielka porazka, znajomy podlaczyl mi swojego iPlusa, gdzie komputer mam w miare nowy a strona otwierala mi sie 5 min, to chyba cos nie tak jesli mam placic ponad 100zl co miesiac a kozystac z takich predkosci to chyba przesada. Tym bardziej nie jestem jedyna ktora potrzebuje dostepu do sieci. Nie rozumiem ze zadna firma nie chce sie tym zainteresowac.
Korfanty
Mon, 22 Oct 2007 - 22:06
Mozna jeszcze droga satelitarna. Troche drozej, ale predkosci "normalne".
katza
Tue, 23 Oct 2007 - 12:09
To wiem ze mozna, tylko niech mi ktos powie jaka firma mi to zalorzy?? Ja juz obdzwonilam chyba wszystko co sie dalo.
szer
Tue, 23 Oct 2007 - 16:14
Gdzieś w Dąbrowie na jakiś terenach zielonych chyba pare osób stworzyło własną sieć :). Gdzieś chyba na forum był link do ich strony. Można tam zajrzeć i ich popytać co i jak :). Może coś Ci to pomoże :)
katza
Tue, 23 Oct 2007 - 17:10
jesli cos znajdziecie to proszę o link ponieważ szukałam tu na forum i nie mogę znalesc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.