Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: INTERNET
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
katza
Witam, rozpaczliwie poszukuje firmy która zajmie sie podłączeniem internetu na Mariakach ( nowy zbiornik pogoria IV ). proszę o kontakt osoby które wiedza coś na temat tego z kad lub od kogo mogla bym to załatwić. odrazu mowie ze TPsa nie mam możliwości technicznych na podłączenie, wiec zostaje chyba drogą radiowa. proszę o pomoc!!!!!!!
aero
Zastanów się nad czymś od operatorów komórkowych. To jest chyba jedyna możliwość na tych terenach.
Niestety taka jest Polska rzeczywistość :/
katza
Juz sie zastanawialam i jezeli jest to jedyna mozliwosc to chyba to jedna wielka porazka, znajomy podlaczyl mi swojego iPlusa, gdzie komputer mam w miare nowy a strona otwierala mi sie 5 min, to chyba cos nie tak jesli mam placic ponad 100zl co miesiac a kozystac z takich predkosci to chyba przesada. Tym bardziej nie jestem jedyna ktora potrzebuje dostepu do sieci. Nie rozumiem ze zadna firma nie chce sie tym zainteresowac.
Korfanty
Mozna jeszcze droga satelitarna. Troche drozej, ale predkosci "normalne".
katza
To wiem ze mozna, tylko niech mi ktos powie jaka firma mi to zalorzy?? Ja juz obdzwonilam chyba wszystko co sie dalo.
szer
Gdzieś w Dąbrowie na jakiś terenach zielonych chyba pare osób stworzyło własną sieć :). Gdzieś chyba na forum był link do ich strony. Można tam zajrzeć i ich popytać co i jak :). Może coś Ci to pomoże :)
katza
jesli cos znajdziecie to proszę o link ponieważ szukałam tu na forum i nie mogę znalesc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.