Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ukochany klub (sportowy)
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Pan_Kleks
Za co kochasz swÓj klub??
Czy jesteŚ fanatykiem??
Co jesteŚ gotÓw zrobiĆ Żeby stanĄĆ w obronie swojego klubu??
adzime
"Lokalny patriotyzm cechuje nas, fanatyzm za ZAGŁĘBIEM wiecznie trwa...".
"Za ZAGŁĘBIE oddam kaŻdy czas, czy czas dobry czy czas zŁy..."

BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE
Misiek
"Jedni wierzĄ w Boga, ja wierzĘw swojĄ druŻynĘ,
wierzĘŻe kiedyŚ w Świecie zasŁynie ... "

Niech wiara do zwyciĘstwa poprowadzi dzisiaj nas,
Na szyi szal ZagŁĘbia, w rĘku bejsbol oraz pas,
WiĘc za ZagŁĘbie wstań, zaŚpiewaj z nami wraz ...
Czerwono - Zielono - BiaŁy czas :!:

I na dobre i na zŁe - w moim sercu ZAGŁĘBIE :!: :!: :!:
Pan_Kleks
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham CIĘ, bo najlepszy w Polsce jest czĘstochowski AZS...
Jestem z druzynĄ swĄ na dobre i na zŁe, w sercu mym AZS najwspanialszym klubem jest.
CaŁa Polska wzdŁuŻ i wszerz Śpiewa z nami tĘpieŚĹ„.
Że najlepszy w Polsce jest czĘstochowski AZS.
Damiano
"BÓG WYBACZA - ZAGŁĘBIE NIGDY!!!"
Krawiec
QUOTE(Pan_Kleks)
Za co kochasz swÓj klub??
Czy jesteŚ fanatykiem??
Co jesteŚ gotÓw zrobiĆ Żeby stanĄĆ w obronie swojego klubu??

Ad 1 . Za to , Że reprezentuje mÓj region czyli ZagŁĘbie Dabrowskie, za to Że jestem dumny z jego osiĄgniĘĆ sportowych (dawnych i przyszŁych:) i chyba z przywiĄzania - to juŻ 25 lat mija od mojego pierwszego meczu na Ludowym.

Ad 2 i 3 . Grunt , Żeby fajnie byŁo . Staram siĘnie byĆ fanatykiem i nie przenosiĆ emocji z trybun na Życie ... ale nie zawsze to wychodzi i powiem ci , Że nie wiem co bym zrobiŁ gdybym zobaczyŁ na centrum gostka w szaliku AZSu , po ostatnim meczu z PŁomieniem . Eh "medaliki" przegieŁy na trybunach - kukŁa Divisa i bluzgi gostkÓw w szarych garniakach - choĆ sam mecz wygrali zasŁuŻenie.
Pan_Kleks
Krawiec ty chyba nie wiesz co zrobiŁ divisz . Dlatego zostaŁ tak piĘknie przywitany przez kibicÓw AZSu!!!
Kibice PŁomienia teŻ nie zachowywali sie grzecznie.Pozdrawiam.
Kwasny
Zastanawia mnie tylko jak ktory na trybunach uslyszy jedna ze znajomych xyw ( WY W WIEKRZOSCI SIE ZNACIE TO NIE DOTYCZY ) jak sie panowie zachowaja ??? biggrin.gif
Misiek
KwaŚny, myŚlĘŻe jak usŁyszĘtwojĄ ksywĘna stadionie Ludowym na meczu ze ŚlĄskiem ... to pewnie przechylimy pÓĹşniej jakiegoŚ browara. biggrin.gif 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.