Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kawa w Dąbrowie
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Nasze Sprawy
syzio
Kto zna kawiarnie z dobrą kawą na wynos w centrum miasta?
Bartek
Chyba poza MC'Donaldem i stacjami paliw nie kupisz u nas w mieście kawy na wynos. Wieś tongue.gif
szer
Hehe na hali sportowej, ale tylko jak jest jakiś mecz biggrin.gif
syzio
Do Polski wchodzi Starbucks może w Dąbrowie ulokuje swoją kawiarnie tongue.gif
vacu
QUOTE(syzio @ Jul 28 2007, 19:53 ) *
Do Polski wchodzi Starbucks może w Dąbrowie ulokuje swoją kawiarnie tongue.gif

heh co prawda nie byłem ale słyszałem, że tam kawa jest po 5$ (w usa ale te sieci trzymają raczej ceny - vide MacD) także wątpie wink.gif
eSeczka
No a nie na wynos? Czy ktoś zna fajne miejsce gdzie można pogadać w spokoju przy jakiejś spokojniej, nie rąbanej muzyce i bez kretyńsko chichoczących panienek?
Dami7
QUOTE(eSeczka @ Aug 13 2007, 14:08 ) *
No a nie na wynos? Czy ktoś zna fajne miejsce gdzie można pogadać w spokoju przy jakiejś spokojniej, nie rąbanej muzyce i bez kretyńsko chichoczących panienek?

Okrzei/"Tower" - cicho, kulturalnie, niezła kuchnia. W Centrum to już pewnie nic innego się nie znajdzie. Bliskie "zamiasto" to chyba lokale nad Pogorią I ("Katamaran", "Omega", "Shuma"). Poza tym - prowincja...
Moja obserwacja jest taka, że jeśli ktoś ma ambicję stworzyć jakiś lokal z klimatem, to prędzej czy później robi się z tego "kurwidołek" lub mordownia ze szczynowatym browarem.
Bartek
CH Pogoria pewnie powstanie takich parę kawiarni, ale pewnie będą czynne tylko do 21 lub 22 :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.