Marcinek
Tue, 10 Jul 2007 - 11:29
Zapraszam na mój portal o dąbrowie sosnowcu i będzinie z czasem bede go zwiekszał o kolejne miasta :)
www.Silesia-center.pl - Zapraszam Serdecznie :)
:)
Tue, 10 Jul 2007 - 12:42
troche dziwna domena i nazwa jak na serwis zaglebiowski
kwintosz
Tue, 10 Jul 2007 - 12:49
To jakaś paranoja...

jak można pytać które miasto Ci się najbardziej podoba na Śląsku: Sosnowiec, Dąbrowa, Będzin.... do szkoły proponuje powrót!!!!!!!
POLECAM ------>
KLIKA później się dziwić że na onecie czy innych mediach krajowych podają takie bzdury że na Śląsku coś tam coś tam...

ehh...
calm down.. moje ciśnienie.. uff...
Marcinek
Tue, 10 Jul 2007 - 15:16
To sie tyczy Woj. Śląskiego.. Jak mozna wywnioskowac strona nie jest tylko o zagłebiu dabrowskim narazie sa trzy miasta ale bedzie powiekszane o kolejne z "woj. ślaskiego"..
pulsatilla1214
Tue, 10 Jul 2007 - 16:39
a juz myslałem ze na forum kolejna reklama, tym razem Silesia City Center w Katowicach...
Arbas
Tue, 10 Jul 2007 - 16:53
Warto poczytać KLIK Kwintosza!
Szczególnie polecam władzom wojewódzkim, miejskim oraz przeważającej części dziennikarzy wypisujących bzdury o nas jako o Śląsku.
cinex666!
Pod taką nazwą tematu zacznij od Chebzia, Bytomia, Zabrza itd...
szer
Tue, 10 Jul 2007 - 18:56
Hahaha też myślałem, że to reklama strony Silesia City Center xD. Nie no, ale gościu złe wrażenie na mnie wywarłeś... Wchodzisz na forum, reklamujesz strone jako o DG, Sosnowcu i Będzienie. Patrze na domene i co widze? Lepiej nie mówić. Potem piszesz, że to będzie strona o całym regionie, śląsku. A kurde zaczynasz od Zagłębia Dąbrowskiego :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.