Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zombie Walk w Katowicach
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
Wesoły_mnht
Juz 15 września...

Po raz drugi w Polsce...

Zombie Walk !

Ostatnia impreza Zombie Walk, która odbyła się w Warszawie dnia 23 czerwca, przyciągła 200 osób.
Tym razem, po raz pierwszy w Katowicach, i po raz drugi w kraju, już 15 wrzesnia odbędzie sie Pierwszy Katowicki Zombie Walk. Chcemy pobić Warszawe - dlatego zapraszamy ludzi z całego Zagłębia!
Całe info na www.zombie-katowice.prv.pl ! blink.gif unsure.gif huh.gif
Arbas
Po obejrzeniu polecanej przez Wesołego stronki,
doszedłem do smutnego wniosku,
że prezentowani na fotkach uczestnicy
Zombie Walk-Warszawa urodzili się po awarii w Czernobylu
i może stąd nieszczęśliwe zmiany w strukturach ich mózgów?
/tęsknota za ? ? ?/
Przesyłam im z tego miejsca wyrazy współczucia.
Katowicom życzę jaknajmniejszej frekwencji w tym szaleństwie
i to będzie prawdziwe zwycięstwo nad stolicą! Rozum pokona głupotę.
wykształciuch
no cóż nie zgadazm sie Arbas z tobą w pełni. uważam to za zabawny i nieźle "porąbany" heppening. (jest jakaś ogólna tendencja negowania imprez innych lub takich których się nie rozumie) Maja taki klimat i jest to OK , sam pewnie nie wezme w tym udziału ale jeśli bede miał okazje to przejade sie zobaczyc. Życze Katowicom sporej frekwencji. pzdro
Arbas
Dzięki za użycie słowa "porąbany", z którym w pełni się zgadzam.
Wesoły_mnht
QUOTE(Arbas @ Jul 9 2007, 7:13 ) *
Dzięki za użycie słowa "porąbany", z którym w pełni się zgadzam.

Ja mysle ze kolega uzył tu słowa porąbany w pozytywnym znaczeniu.
Ale proste - nie chce ktos - to nie przychodzi. I po co sie klocic??
Arbas
Wesoły!
Nie martw się! Tęsknoty się czasami spełniają. Może Cię ktoś, kiedyś pozytywnie "porąbie". Opowiesz jak było.

Na świecie i bez happeningów leje się sporo krwi...
wykształciuch
Arbas miewasz jakieś dziwne paranoje z tym słowem. jakieś złe skojarzenia z przesłości?? laugh.gif <Porąbane> z ang. coś jak "freaky" - szaleństwo,dobra zabawa, coś odjechanego... a właśnie ... wiesz że na tej imprezie to jest sztuczna krew (wole już keczup na koszulkach niż MW z krzyżami celtyckimi rolleyes.gif
spinacz
fajny happening i bardzo dobrze, że będzie w kato.
takie akcje ładnie dodają "życia" szarym, nudnym ulicom.
dobrze, że rozrusza troche brudne, smutne, "ślunskie" ulice.
nie miał bym nic przeciwko takiemu przemarszowi przez DG,
przynajmniej cos pozytywnego by sie działo.
a ty arbas tak sie nie spinaj, jak jesteś mentalny zgredzik
to pogódź sie z tym, że młodzi mają swoje loty i robią
jakies "nienormalne" akcje wink.gif
takim jak ty zostają bambosze, herbatka, fotel i "M jak miłość"
w TVP wink.gif
no i oczywiście psioczenie i narzekanie na cały świat biggrin.gif
Wesoły_mnht
Wiec zapraszam 15 wrzesnia na Zombie Walk w Kato. Tylko freak'y wink.gif albo osoby ktore chca troche zorchmurzyc to szare miasto jakim są Katowice.. co do DG - moze w przyszlosc nad tym pomyslimy:)

Zapraszam chetne osoby do pomocy w organizacji na nasze forum - www.zombie-walk.prv.pl , board katowcie:)
Zresta mozecie tez tam przeczytac jaką burze wywolal na naszym forum pan ktory tez probuje naz zgnoic na tym forum;)))
Arbas
Wszystkim Pozytywnie Porąbanym życzę keczupowo-krwawej zabawy, a ja za radą "Spinacza" jutro kupuję bambosze, w których posiedzę oglądając oskarowy film na DVD.
Do "M jak miłość" mnie nie przekonano.
Wesoły_mnht
QUOTE(Arbas @ Jul, 9:36 ) *
Do "M jak miłość" mnie nie przekonano.

A powinieneś obejrzeć. laugh.gif
Wesoły_mnht
Katowickiej Akcji Zombie Walk będzie prawdopodobnie patronowało Antyradio.
KAMAZ
Kurcze chciałem coś zaczerpnąć nowych informacji z www.zombie-katowice.prv.pl ale niestety strona nie hula. Zna ktoś jakieś najnowsze wieści?
wrONa
QUOTE(Wesoły_mnht @ Jul 8 2007, 12:12 ) *
Juz 15 września...

Po raz drugi w Polsce...

Zombie Walk !

Ostatnia impreza Zombie Walk, która odbyła się w Warszawie dnia 23 czerwca, przyciągła 200 osób.
Tym razem, po raz pierwszy w Katowicach, i po raz drugi w kraju, już 15 wrzesnia odbędzie sie Pierwszy Katowicki Zombie Walk. Chcemy pobić Warszawe - dlatego zapraszamy ludzi z całego Zagłębia!
Całe info na www.zombie-katowice.prv.pl ! blink.gif unsure.gif huh.gif

Nie można wejść na stronke bo potrzeba nicka i jakiegoś hasła :/

Pozatym właśnie obejrzałem filmik z Wawy i chyba sie wybiorę do Katosów biggrin.gif
KAMAZ
Odbyło się to wogóle? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? W ciągu ostatnich kilku tygodni próbowałem wejść na stronkę i cokolwiek się dowiedzieć. Jak postępują przygotowania, co zostało ustalone. A tu kupa blada. Login , hasło.
wrONa
CYTAT(KAMAZ @ śro, 26 wrz 2007 - 09:38) *
Odbyło się to wogóle? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? W ciągu ostatnich kilku tygodni próbowałem wejść na stronkę i cokolwiek się dowiedzieć. Jak postępują przygotowania, co zostało ustalone. A tu kupa blada. Login , hasło.

Niestety się nie odbyło.
Z dobrych źródeł dowiedziałęm się, że organizator się urlopował, a stronka padła.
Inna strona o zombiakach miałą im udostepnic troche miejsca na serwach no ale jak widac dupcia z tego wszystkiego wyszła a szkoda :/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.