Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: KONCERT -->//KoNoPiAnS//JaH KiLLerS//
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
BaloMan
Witam!

Zapraszamy na koncert grupy, której nie trzeba przedstawiać --> KoNoPiAnS www.konopians.pl

Przed i po koncercie zagra lokalny sound system --> JaH KiLLerS

Impreza odbędzie sie 24.03.2007 w klubie "ENIGMA"

Wjazd 9zł

Godzina 20:00

Zapraszamy serdecznie.

Musisz tam być!
michu
ciekawe, czy konopiansi zrobią zaproszenie muzyczne?
picaro
No fajnie fajnie tylko ten termin sad.gif (SPRING REGGAE JAM) biggrin.gif ale się zobaczy jak wyjdzie, choć do kato mnie coś bardziej impra ciągnie biggrin.gif
BaloMan
olo
Będe na 100 %. Będziemy.
olo
No i byłem na koncercie w Enigmie. Zajechałem parę minut po ósmej. Niestety nie rzucił mnie o ziemię żaden sound system a jedynie jakiś didżej przygrywał sobie za konsoletą. Wieczór zaliczam do udanych, naładowałem akumulatory pozytywnymi wibracjami. Miło było spotkac się z Konopiansami po ponad półroku niewidzenia się. Smutno mi się zrobiło na widok kuśtykającego Żaby. Mają chłopaki jakiegoś pecha, w tamtym roku Indian teraz Żaba. Ale przynajmiej sobi posiedzi na koncertach. Afterparty krótkie bo musiałem do domu. A co do klubu. Piwo butelkowe trochę za drogie, nieco mało miejsca przed sceną no i wolałbym mieć pamiątkę, że byłem w klubie na koncercie, a po zapłaceniu za wjazd nic takiego nie dostałem. Nie mniej: tak trzymać, życzę powodzenia - olo
Krawiec
Impreza w pełni oldskulowa, poczułem się jak w Klubie pod rurą , jak jeszcze był w piwnicy pod Wydz. Psych. i Pedagog. albo jak w starym Remedium. Jak ktoś nie znał muzyki Konopiansów to raczej jej na tym koncercie nie poznał.

W piątek zagra też świetna zagłębiowska kapela - Natural Mystic
http://www.zaglebie.info/news_kultura.php?n=3868
olo
QUOTE(Krawiec @ Mar 27 2007, 10:09 AM) *
Impreza w pełni oldskulowa, poczułem się jak w Klubie pod rurą , jak jeszcze był w piwnicy pod Wydz. Psych. i Pedagog. albo jak w starym Remedium. Jak ktoś nie znał muzyki Konopiansów to raczej jej na tym koncercie nie poznał.

W piątek zagra też świetna zagłębiowska kapela - Natural Mystic
http://www.zaglebie.info/news_kultura.php?n=3868

W pełni się z Tobą zgadzam. Zdjęcia właśnie się pakują, będą dostępne do ściągnięcia na forum Konopians.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.