Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MMKS DG vs. ZAGŁĘBIE S. (BASKET)
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Sportowa Dąbrowa > Koszykówka
Krawiec
Dnia 6 marca(sobota) na nowej Hali Widowiskowo-Sportowej w Parku Hallera na 3,5 tys. odbedzie sie mecz 2 ligi kosza MMKS-ZAGLEBIE, prawdopodobnie o 18-00. Zapraszamy. Beda niezle DERBY. Na mecze kosza w DG zaczyna chodzi bardzo duzo ludzi tak wiec powinna byc dobra atmosferka.

ĹšrÓdŁo : Klocek

Ja tam jestem , a wy ?
Misiek
Ja teŻ prawdopodobnie siĘpojawiĘ, chociaŻ jest teŻ inna opcja. Ona dotyczy takŻe Ciebie Krawiec. WiĘc nie wiem czy nie bĘdziemy zmuszeni opuŚciĆ tego widowiska. sad.gif
SzczegÓŁy podam Ci w mailu ...
Krawiec
QUOTE(Misiek)
Ja teŻ prawdopodobnie siĘpojawiĘ, chociaŻ jest teŻ inna opcja. Ona dotyczy takŻe Ciebie Krawiec. WiĘc nie wiem czy nie bĘdziemy zmuszeni opuŚciĆ tego widowiska.   sad.gif
SzczegÓŁy podam Ci w mailu ...

Chyba nie doszedŁ ten mail , moze podaj to info na skrzynke forumowĄ (tu lub na Z.S.)
Misiek
Bo jeszcze go nie wysŁaŁem laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Wszystko dokŁadnie bĘdĘwiedziaŁ dopiero jutro, wiĘc bĘdziemy w kontakcie. Ale jeŻeli czytaŁeŚ ten temat na forum Z.S. to powinieneŚ siĘdomyŚlaĆ o co chodzi.

Pozdro biggrin.gif 8)
Krawiec
QUOTE(Misiek)
Bo jeszcze go nie wysŁaŁem  :lol:   laugh.gif   laugh.gif

Wszystko dokŁadnie bĘdĘwiedziaŁ dopiero jutro, wiĘc bĘdziemy w kontakcie. Ale jeŻeli czytaŁeŚ ten temat na forum Z.S. to powinieneŚ siĘdomyŚlaĆ o co chodzi.

Pozdro  :D   8)

DomyŚlam sie, a prawdĘmÓwiĄc Marcin mi juz o tym mÓwiŁ. Sprawa jest taka, Że juŻ umÓwiŁem siĘz fokami na ten mecz w DG (oni nie skrzystajĄ z zaproszenia) i jak wiesz zaleŻy mi na tym Żeby coŚ na tym meczu zareklamowaĆ.

Pozdro !
Krawiec
Mecz jest o godz 16- stej

ĹşrÓdŁo: http://www.hwsdg.prv.pl/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.