Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 31.10.2003
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
Damiano
Ciekawe kto jeszcze pamieta ten wieczÓr????????
MayQ
Ojjjjjjj PamiĘtam PamiĘtam.... NieczĘsto takie ŚwiĘto spotyka qmpla. DziaŁo sie dziaŁo :) Przednia ustawka i w dodatku spontaniczna ale jaka okazja biggrin.gif Hehe a na nastepny dzien wiekszkosc z nas byla pewnie "piĘknie" niewyraĹşna :) a zwŁaszcza nasz czoŁowy biesiadnik czyli pan "Ś" :shock: (chyba nie pomyliŁem dat no nie)
Jashi
CZy to byŁ ten spontan na zapleczu paŁacu K.?? Bo cos mi Świta.
Hy Hy okazja niebywaŁa, biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pamiĘtam jak niejaki K. prÓbowaŁ zrobiĆ siku ale byŁ tak naje.... ze nie daŁ rady. A pan Ś. ( nie ten Ś) zrobiŁ w partii niezŁĄ PizzĘna podŁodze. PamiĘtam, Że z alkoholem byŁo szybko i brutalnie, koleja za kolejĄ
adzime
ponoĆ niezŁa biba byŁa, la nie byŁo na niej najwiekszego hardcore'owca, ktÓry z panem Ś. stworzyŁby niezŁy duet laugh.gif
Damiano
Tak...Pizza byla niezla , a balety w Grafie jeszcze przedniejsze....Pelen spontan...Oby tak dalej:)))
Pozdrawiam
Misiek
Takich wieczorÓw siĘnie zapomina ... biggrin.gif

ByŁo piĘknie ... ale niektÓrzy nie wytrzymali tempa. Poza tym byŁy rÓŻne dodatkowe atrakcje ... a to wszystko miaŁo miejce jakieŚ 150 m od komisariatu policji laugh.gif

A na drugi dzień byŁo ŚwiĘto ZmarŁych :roll: i miaŁem okazjĘspotkaĆ jednego zioma na cmentarzu biggrin.gif Chyba obydwoje nie wyglĄdaliŚmy najlepiej, ale cÓŻ ... takie Życie ... naturalnie dostosowaliŚmy siĘdo atmosfery przygnĘbienia panujĄcej tego dnia.

DziekÓwa Damiano za mega-imprĘ :!: :!: :!:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.